28
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

15 yaşındaki Özlem'in suçu neydi?

Adana'da aynı kızı seven 2 kişi arasında çıkan silahlı kavgada, gençlerden biri ile annesiyle pazardan dönen genç kız yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt Mahallesi 134. Sokak'ta meydana gelen olayda, aynı kızı seven Bülent C. (28) ile Ferhat B. ve arkadaşı arasında başlayan tartışma kısa süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Bülent C. pompalı tüfekle çenesinden, sırtından ve ayağından, annesi Ayşe A. ile birlikte pazar alışverişinden dönen 15 yaşındaki Özlem A. da yoldan geçerken kaza kurşunuyla göğsünden ve kolundan yaralandı.

Yaralı genç kızın annesi Ayşe A, olay yerinde gördükleri 3 kişinin ellerindeki silahı sokakta bulunan bir işyerinin camına vurduklarını belirterek, "Ellerindeki silahların oyuncak olduğunu ve şakalaştıklarını zannettim. Sonra karşılıklı birbirlerine ateş açmaya başladılar" dedi.
Olaydan sonra firar eden Ferhat B. ile arkadaşının yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi. 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2006 Pazartesi 15:58:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa nanecioğlu IP: 81.215.225.xxx Tarih : 10.07.2006 16:59:09
nasıl böyle bi şey yapıyorlar anlamıyorum. böyle neden oluyor tabi burda anne babanın ve çevresindeki arkadaşlarından kaynaklanıyor aileler bu haberleri okuyun ve çocuklarınıza sahip çıkın siz sahip çıkmazsanız böyle çete olup her gün birbirlerini vururlar bu herkeze ders olsun saygılarımla