17
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

2004 yılının en çok kazanan ünlüsü Mel Gibson

Hollywood’un pek çok ünlü yıldızı, geride bırakmaya hazırlandığımız 2004 boyunca büyük kazançlar elde etti. Forbes dergisi yazarı Peter Kafka, sadece "İsa’nın Çilesi-Passion of the Christ" filmiyle 200 milyon dolar kazanan ünlü aktör Mel Gibson’ın 2004’ün en zengin yıldızı olduğunu açıkladı.

Mel Gibson’ın uzak ara Hollywood’un en çok kazanan yıldızı olduğunu belirten Kafka, "Mel Gibson, Hollywood’un bu yılki en kazançlı ismi. En büyük rakipleri televizyon sunucusu Oprah Winfrey ve yönetmen Steven Spielberg" dedi.

Ünlü yönetmen Steven Spielberg’in "evinden çıkmasa bile" 1 yılda 60-70 milyon doların üzerinde gelir sağlayacağını belirten Kafka, "Eski filmlerinden gelen para hala Spielberg’e akıyor" yorumunda bulundu.

Kafka’ya göre, televizyon sunucusu Oprah Winfrey de tıpkı Spielberg gibi evinden dışarı adımını bile atmasa her yıl 200 milyon dolar kazanacak güçte.

Spielberg’in en yakın arkadaşı ve ortağı Tom Hanks de geliriyle parmak ısırtan isimlerden. Hanks, yıl içinde sadece "The Terminal" ve yılbaşı hikayesi "Polar Express" yapımlarından bile 20’şer milyon dolar kazandı.

Sinema dünyasının 18’lik ikizleri Mary-Kate ve Ashley Olsen’ın kazançları genç yaşlarıyla orantılı değil. Yıl boyunca reklamlar, filmler, şovlar derken Olsen kardeşler ortaklaşa 30 milyon dolarlık kazanca imza attı.

"Karayip Korsanları" filminin ünlü yıldızı Johnny Depp, artık eski bildiğimiz gençlik filmi yıldızı değil. Bu filmle 28 milyon dolar kazanç elde eden Depp için Kafka, "Sanatçı, yeni rol alacağı filmden de 17 milyon dolar alacak" yorumunda bulundu.

Her filminden 20’şer milyon dolar alan Julia Roberts da yıl boyunca en çok kazanan yıldızlar arasında yer aldı.
AA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2004 Cumartesi 12:20:44
Güncelleme :28 Aralık 2004 Salı 11:46:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?