16
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

3 çocuklu çifte resmi nikah

Zonguldak'ta 5 yıl boyunca dini nikahlı yaşayan bir çift, Belediye Başkanı Secaattin Gonca tarafından resmi nikaha kavuşturuldu.

Yaklaşık 5 yıl önce maddi imkansızlık nedeniyle resmi nikah yaptıramayan Hakan Bayraktar ve Zeynep Uğursu çifti dini nikahlı yaşayıp 3 çocuk yaptılar. İstanbul'da tanışıp evlenen Zeynep ve Hakan Bayraktar çiftinin resmi nikahı 5 yıl sonra Zonguldak'ta kıyıldı. Maddi imkansızlık nedeniyle beş yıldır resmi nikah yaptıramadıklarını, bu arada 3 tane çocukları olduğunu söyleyen Bayraktar çiftine Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca yardımcı oldu.

Zonguldak'ın Asma Mahallesi'nde oturan çifte Belediye Başkanı Gonca, önce eşya yardımında bulundu sonra çiftin nikah masraflarını üstlendi. Belediye nikah memurluğu odasında kıyılan nikahta çift 5 yıldır beraber olmalarına rağmen heyecanlı anlar yaşadı. Üç çocuğu bulunan Bayraktar çifti, Belediye Başkanı Secaattin Gonca'nın soruları karşısında ter döktü. Bayraktar çifti, ilk olarak çocuklarına kimlik çıkartacaklarını söylediler.

Secaattin Gonca, Bayraktar çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, eşi Sevgi Gonca da bir adet altın hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 12:55:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?