17
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

30 milyona dansöz şovu

Varoşlar da yılbaşı gecesine hazırlanıyor. 30 milyon liralık mönülerin yanında, buralarda patlatmak için 2 milyon liraya ’havalı şampanya’ bile bulunuyor...

Evde meyve ve kuruyemiş eşliğinde televizyon izlemeye alternatif yılbaşı eğlenceleri sunan varoşlardaki eğlence mekânları yeni yıla hazırlanıyor. Kâğıthane’deki Bizim Ora Müzikhol’ün 30 milyon liralık yılbaşı mönüsünde bira, ızgara, çerez ve mezeler bulunuyor. Eğlencede, çekilişle bazı müşterilere elektronik eşyalar verilecek.

Esenyurt Balıkevi ve Eylül Türkü Evi, müşterilerine türkü ziyafeti vaat ediyor. Duvarlarına tebeşirle ’Mutlu Yıllar’ ve ’2005’ yazılan mekânda gecenin solistleri Hasan Sağlam ve Murteza Sezgin.

Dansözlü kanatçı

Esenyurt’taki Kanatçı Ova da özel yılbaşı hazırlıkları yapan mekânlardan biri. Konuklarına türkü eşliğinde yılbaşı programı hazırlayan İsmet Yaşar, sabaha kadar sürecek eğlencenin semt sakinlerine pahalı geldiğini söylüyor. 5 türkücü ve bir dansözün sahne alacağı Kanatçı Ova’da gecenin maliyeti 60 milyon lira.

Sefaköy’deki Öğüt Pastanesi, yeni yıla özel sepetle hazırlanıyor. Oyuncaklar, süs eşyaları, çikolata, kuruyemiş ve milli piyango bileti bulunan sepetlerin fiyatı 100-150 milyon lira. Pastane, gece için perili ev ve Noel Baba pastası yapıyor.

Milliyet gazetesi
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2004 Çarşamba 13:00:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?