18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

47 yaş cesareti

Sharon Stone tatil sırasında gazetecilere yakalandı. Ama her zamankinin aksine onlara kızmadı ve birbirinden güzel pozlar vererek 47 yaşın tüm güzelliğini sergiledi.

Kendi deyimiyle ‘Sinema dünyasının en zeki kadını’ olan Sharon Stone, Bora Bora adasında yaptığı tatil sırasında gazetecilere yakalandı. Ama her zamankinin aksine onlara kızmadı ve fotoğrafçılar için birbirinden güzel pozlar vererek, 47 yaşın tüm güzelliğini sergiledi.

Bir zamanlar, evli erkeklere olan düşkünlüğüyle tanınan Stone, şimdi ‘gizemli dul’ olarak tanınıyor ve görenleri kendine bir kez daha hayran bırakıyor. 10 Mart’ta 47’nci doğum gününü kutlamaya hazırlanan Sharon Stone, biraz kendini dinlemek, biraz da çevresini saran hayranlarından uzak kalmak için Fransız Polinezya’sında bulunan Bora Bora adasının ıssız kumsallarında kısa bir tatil geçirmeye karar vermişti.

Fotoğrafçılar, her nasılsa, Sharon Stone’un kararını öğrendiler ve yıldızı Bora Bora Adası’nın soluk kesen doğal görüntüsünde çekmeye ikna ettiler. İnanması biraz güç ama Sharon Stone, bu kez, fotoğrafçıları yanından kovmadı. Aksine, onlara değişik kıyafetlerle hatta bikinilerle poz verdi. Saatler süren fotoğraf çekimlerinden sonra, bir gerçek de gözler önüne serilmiş oldu. Sharon Stone, 47 yaşındaydı ama yepyeni bir görüntüye kavuşmuştu. Tekrar Hollywood’un ‘en seksi kadını’ olmak isteyenlerin tehlikeli bir rakibi haline dönüşmüştü.

SEVGİLİSİNİ UMURSAMIYOR

Güzellik, çekicilik ve şöhretin insana her zaman mutluluk getirmediğini en iyi bilenlerden biri de hiç kuşkusuz o! Çok istemesine rağmen hamile kalamayınca, bir erkek çocuğu evlat edinen Sharon Stone, özel yaşamında aradığı mutluluğu henüz bulamadı. Gazeteci Phil Bronstein ile yaptığı evlilik, onun beklentilerine cevap veremedi.

Phil Bronstein, San Francisco’da çalışıyordu. Başarılı bir gazeteci olan Bronstein, ünlü eşinin peşine takılıp ülke ülke dolaşmayı göze alamadı. Gazeteci kocanın göze alamadığı ikinci bir husus da, Bay Sharon Stone ünvanının ona yakıştırılmasıydı.

Geçirdiği beyin kanaması yüzünden ölümün eşiğine gelen Sharon Stone, sağlığına kavuşunca, hayatın çok kısa olduğunu fark etti.

Yıldız, bundan sonra sadece kendisi ve çok sevdiği oğlu Roan için yaşamaya karar verdi. Bu arada hayatına yeni bir erkek girmedi değil! Stone, avukat sevgilisi Bernie Cahill ile ilişkisinden söz ederken, ‘Bazen aramız açılıyor, birbirimizi görmek istemiyoruz. Ama bu ayrılıklar uzun sürmüyor, fırsat buldukça görüşüyoruz’ diyor.

Bu açıklamadan da anlaşılacağı gibi, Sharon Stone avukat sevgilisiyle ilişkisini pek ciddiye almıyor. Belki de sırf bir kavalye için avukat beyle ilişkisini kesmiyor.

TEMEL İÇGÜDÜ 2 OLMAYACAK

Sharon Stone, onu zirveye taşıyan ‘Basic Instinct’(Temel İçgüdü) filminin devamının çekilip çekilmeyeceği sorusuna ‘Bu filmin devamı olmayacak. Ben aynı rolü tekrarlamak istemiyorum’ diye cevap verdi.

AJANSLAR
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 13:19:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?