18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Afyon'da orta şiddette deprem

Afyon’un Sultandağı İlçesi’nde orta şiddette bir deprem meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, saat 23.29’da meydana gelen depremin büyüklüğünü, 4.3 olarak belirledi. Deprem sırasında kısa süreli panik yaşanırken, halk sokağa döküldü.

Depremin ardından halk sokaklara dökülürken, şoka giren bir kişinin de hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgilere göre, saat 23.29’da merkez üssü Sultandağı İlçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 9. Kiraz Festivali’nde coşku dolu anlar yaşayan Sultandağı halkı, gece depremle birlikte sokaklara döküldü. Depremin ardından şoka giren bir kişinin ise Sultandağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.


Sultandağı İlçesi’nde 3 Şubat 2002 tarihinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremde 39 kişi hayatını kaybetmiş, yüzlerce kişi de yaralanmıştı.

EGE DENİZİ DE SALLANDI

Muğla’nın Bodrum İlçesi yakınlarındaki İstanköy Adası açıklarında, saat 21.35 sıralarında orta şiddette bir deprem meydana geldi.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, depremin büyüklüğünü 4.3 olarak belirledi. Deprem, Bodrum ve çevresinde de hissedildi.

AFYON - İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2004 Pazar 01:28:03
Güncelleme :4 Temmuz 2004 Pazar 03:11:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?