16
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Altyazıcı aşk imamı

Evli imam TV'den altyazıyla "Evlilik düşünen ciddi kızlar arıyorum" mesajı geçerek tam üç genç kızı kandırdı.

Ordu'nun Mesudiye İlçesi Ilışar köyünde görevli imam H. M. Y.,'niin televizyon kanallarına "Bekarım, evlenmeyi düşünen ciddi genç kızlarla tanışmak istiyorum" diye mesaj gönderip üç genç kızı kandırdığı ve ilişkiye girdiği öne sürüldü. Üç genç kızın aileleri imam hakkında şikayette bulunurken imamın eşi  A. Y., de "Başka kadınlarla ilişkisi vardı. Boşanmak isteğine karşı çıkınca beni döverek, tehditle zorla boşadı" diye savcılığa başvurdu. Mesudiye'ye bağlı bir köyde görev yapan imam H. M. Y., (38), 1988 yılında E.Y. ile evlendi. Bir çocukları olan çift, üç yıl sonra geçimsizlik nedeniyle boşandı. Ardından ise Y., , 1992'de A. Y., (30) ile evlendi. İddiaya göre evli olmasına rağmen arkadaşlık ilanlarının yer aldığı televizyonlardan birine "Bekarım, evlenmeyi düşünen ciddi genç kızlarla tanışmak istiyorum" diye ilan verdi.

KARISI 'SUÇ ÜSTÜ' YAPTI 

İddiaya göre imam Y.,  ilk olarak Mersin'den 20 yaşındaki Z.G. adlı genç kızla bu yolla tanışarak, genç kızı kaçırıp Ulubey'deki ikinci evine getirdi ve cinsel ilişkiye girdi. İmam Y.,'nin , yine televizyon mesajlarıyla Ordu'nun Gölköy ilçesinde tanıştığı 18 yaşındaki K.K.'yi, ardından da Mesudiye ilçesinden M.K.'yi de evlilik vaadiyle kandırıp ilişkiye girdiği öne sürüldü. Eşine yakalanmamak için kızları Ulubey ilçesinde bulunan diğer evine götürdüğü öne sürülen imam, sonunda eşi A.Y., tarafından M.K. adlı genç kızla bu evde yakalandı. Olayın ardından çift boşandı.

"EVLENECEĞİZ" DEDİ... 

Mersin'den imamla birlikte kaçan Z.G. adlı genç kızın ailesinin "Kızımız kaçırıldı" şeklindeki başvurusu üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, genç kızı imamın evinde buldu. Z.G.'nin ifadesinde televizyonda gördüğü numarayı arayıp arkadaş olmak istediğimi söylediğini belirterek şunları anlattı: "Bir süre telefonla konuştuktan sonra benimle evlenmek istediğini köyde imamlık yaptığını, bekar olduğunu söyledi. Mersin'e gelip buluştuğumuzda kaçarak evlenmemizi istedi. Ben de nasıl olsa evleniriz diye kaçarak Mesudiye'ye gittim. Evde küçük çocuk eşyası görünce 'Yurt dışına gitmek istedim. Yabancı bir kadınla evlendim. Bu da onun çocuklarının eşyası, bana bırakıp kaçtı' dedi. Ardından bir kez cinsel ilişkiye girdim. Pişmanım." Diğer iki genç kızın ailesinin de imamdan şikayetçi olduğu belirtildi.
Hanefi CEYHAN -Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 10:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ece yalcın IP: 88.226.170.xxx Tarih : 17.01.2007 12:14:28
zaten bu türkiye de hacıdan hocadan korkacan aslı varsa imam hatip okuyorlar işte böyle insanlara görev felan vermeyeceksin gerci bunlara insan demekte ayıp ama..... şimdi olayı kendisine sorsanız size kendini sütten çıkmış ak kazık gibi anlatır