18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Antalya yazı yaşıyor

Türkiye'nin özellikle Doğu illerinde kar ve soğuk hava hakim olmasına rağmen Antalya'da güneşli günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 17 dereceyi bulduğu kentte vatandaşlar denizin keyfini çıkardı.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bölgesel Hava Tahmin Merkezi'nden alınan bilgiye göre, Antalya'da hava sıcaklığı 17, deniz suyu sıcaklığı ise 20 derece olarak ölçüldü.

Güneşli havayı fırsat bilen yurttaşlar, sahile koştu. Bazı yurttaşlar denize girdi, bazıları da güneşlendi, piknik yaptı.

''Dağlarda karı seyrederek yüzmek ayrı bir keyif''

Denize girenlerden Gürsel Tunç, Antalya'nın cennet gibi bir yer olduğunu, Türkiye genelinde soğuk hava yaşanırken, Antalya'da güneşli havanın hakim olduğunu belirtti.

Güneşli havayı bulunca sahile geldiklerini söyleyen Tunç, ''Aralık'ta denize girmek bir başka güzel, dağlarda karı görerek denizde yüzmek ayrı bir keyif'' dedi.

Denizin keyfini çıkaran Ali Kürşat Tunç da Hollanda'dan geldiğini ve Antalya'da güzel günler geçirdiğini söyledi. Hollanda'nın da bu dönemde çok soğuk olduğunu kaydeden Tunç, Antalya'da yazdan kalma günler yaşandığını dile getirdi.

AA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2012 Cuma 17:01:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?