18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Asena: Tatlıses arkadaşımı da tehdit etmiş

İstanbul - "Asena" takma adıyla tanınan oryantal Onur Çakmak, şarkıcı İbrahim Tatlıses’in bir arkadaşını da tehdit ettiğini söyleyerek, "Çevremde kimse kalmadı, bıkıtım artık"dedi.

İbrahim Tatlıses hakkında yapılan bir suç duyurusuna ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında savcılıkta ifade veren Çakmak, adliye çıkışında basın mensuplarının sorularına, "Çevremde kimse kalmadı, bıktım artık... Bir arkadaşımı da tehdit etmiş. Arkadaşıma destek olmak amacıyla adliyeye geldim" şeklinde karşılık verdi.

Çakmak’ın daha önce sahneye çıkmak için anlaştığı işyerleri sahiplerinden bazılarının, Tatlıses hakkında savcılığa "tehdit edildikleri" iddiasıyla suç duyurularında bulundukları öğrenildi.

Çakmak’ın da, bu yönde başlatılan soruşturma kapsamında bilgisine başvurulduğu bildirildi.

"Asena" olarak tanınan Onur Çakmak, 23 Kasım 2004 tarihinde de Tatlıses hakkında "tehdit", "eğitim özgürlüğünü engellemek" ve "çalışma hürriyetini engellemek" suçlarından daha önce yaptığı suç duyurusuna ilişkin savcılıkta ifade vermişti.

AA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2004 Çarşamba 09:40:58
Güncelleme :1 Aralık 2004 Çarşamba 09:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kekava IP: 95.7.48.xxx Tarih : 4.03.2011 19:12:05

tamam haberi anladıkta haberde neden asena nın bir sürü fotografı dururken özellikle göğüslerini sergilediği fotografı kullanılmıs anlamıs değilim