22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Aşk acısı 51 yıl sonra geri döndürdü

İsparta'da bundan 51 yıl önce sevdiği kızı alamayan Ekrem Macit, aşkının başladığı topraklara 74 yaşında geri döndü.

51 yıl önce yaşadığı Yenişarbademli köyünde sevdiği kızın babası tarafından verilmemesi üzerine köyünü terk eden Ekrem Macit, Ankara'ya giderek fabrikalarda çalışmaya başladı. Hayata küsen Macit, emekli olunca yeniden memleketi Isparta'ya dönmek istedi. Hayatında hiç evlenmeyen Ekrem Macit, 23 yaşında terk ettiği Isparta'ya geri dönmesine rağmen hala köyüne gitmedi.

Sevdiği kızın kendine verilmemesi yüzünden memleketinden uzaklara gittiğini söyleyen Ekrem Macit, şöyle konuştu: "51 sene önce köyümden istediğim kız bana verilmeyince köyden ayrıldım. Bu süre zarfında ne evlendim ne de köyüme geri döndüm. Köyümden ayrılınca Ankara'ya gittim burada 30 sene fabrikalarda çalıştım, emekli oldum. Daha sonra Isparta'ya geri geldim ama memleketime doğduğum topraklara bir daha uğramadım. Ailemden kimse kalmadı zaten. Şu an huzur evinde kalıyorum. Hayatım çok renkli geçti ama sevdiğim kızı unutamadım. O şu an köyde ve bir başkasıyla evlenmiş. Bundan sonra hayatımı huzur evinde geçireceğim."

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2007 Cuma 12:47:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hikmet karasu IP: 88.242.131.xxx Tarih : 5.10.2007 20:48:00

amca bu yaşadıklarına kim sebep olmuşsa allahütala ondan hesabını sorar,şu bir gerçekki insan ilk sevdiğini asla unutamaz.