29
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Aşk kaçamağı ölümle bitti

Evli işadamı, Moldovalı sevgilisiyle Ataşehir’de aşk kaçamağında yaşamını yitirdi. Vücudunda darp ve yara izi bulunmayan işadamının kesin ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.

ATAŞEHİR’de Moldovalı Mariana Tafonic (28), 16 Şubat gecesi saat 01.00 sıralarında bir apartmandan çırılçıplak dışarı fırladı. Genç kadın, sevgilisinin yatakta fenalaştığını söyleyerek çevreden yardım istedi. Özel güvenlik elemanları genç kadınla birlikte eve girdiklerinde evli ve 3 çocuk babası müteahhit 48 yaşındaki S.K.’nın yerde yatan cesediyle karşılaştılar.

Kimse kapıyı açmadı

Vücudunda darp veya ölüme neden olabilecek bir yara bulunamayan işadamı S.K’nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Karakolda verdiği ifadesinde, işadamı S.K.’yı daha önceden tanıdığını söyleyen Mariana Tafonic, "Birlikte olmamızı istediği zaman beni telefonla arar, evine çağırırdı. Olay günü Aksaray’da bir barda eğlendik, sonra evine geldik. Soyunup yatağa girdiğimizde birden fenalaştı. Yataktan kalkmak istedi, ancak başaramayıp yere düştü. Yardım istemek için dışarı koştum. Ancak komşular kapıyı bana açmadı. Sonra yardıma güvenlik elemanları geldi" dedi. Mariana Tafonic çıkarıldığı mahkeme tarafından para karşılığı fuhuş yaptığı iddiasıyla tutuklandı. Ancak avukatının, "Mariana işadamının sevgilisi, sadece o bir şeyler hediye ederse alıyordu" iddiasıyla yaptığı itiraz üzerine 5 gün sonra serbest bırakıldı.

İkinci kez serbest

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince bir kez daha gözaltına alınan Mariana Tafonic, önceki gün yeniden çıkarıldığı mahkemede serbest bırakıldı. Tafonic’in daha önce de fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltına alındığı belirlendi. İlk incelemeye göre beyin kanaması sonucu öldüğü belirlenen işadamı S.K.’nın kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemenin ardından kesinlik kazanacak.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 19:12:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?