16
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

'Asla pişman değilim'

Fransa'nın önceki güne kadar First Lady'si olan Cecilia Sarkozy olay boşanmanın ardından ilk kez konuştu. "Âşık olduğu için eşini aldattığını" söyleyen Cecilia "Gölgede yaşamak istiyorum" dedi..

Ülkenin ünlü sunucularından birisi ile evlenirken, nikahını kıyan Belediye Başkanı'na âşık oldu... Kocasını onunla aldattı, yakalandı. Ve nikâhını kıyan âşığı" Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile evlendi. 11 yıllık evliliğini noktalayan eski First Lady Cecilia, sessizliğini ilk kez dün bozdu. Fransız L'Est Republicain gazetesine röportaj veren Cecilia, Artık Fisrt Lady'cilik oynamama gerek yok. Halka herşeyi açıklamalıyım" diyerek Sarkozy'yi aldatmasından, Bulgar hemşire krizine dek herşeyi anlattı:

BAŞKASINA ÂŞIK OLDUM


İlk önce toplumsal yaşamdan "emekli oldum" daha sonra da boşanma geldi. Bu ikisi birbirine çok bağlı şeyler... Bunu anlayabilmek için 2005'te Sarkozy ile evliyken başka bir adama (Richard Attias) âşık olmama dönmek gerekir... Evet 2005'te biriyle tanıştım ve ona âşık oldum. Ve Sarkozy'den ayrıldım. Geriye dönüp bakınca belki de kendimi doğru bir yere koyabilmek için acaleyle verilmiş bir karardı. Sonra geri döndüm. Ancak olay basına yansıdı ve bir anda medyatik bir hale geldik... Evliliğimizi kurtarmaya çalıştık. O da ben de çok çaba harcadık. Ama yürütemedik...

FİRST LADY'LİK BANA GÖRE DEĞİL


Ben göz önünde olmayı seven biri değilim. Gölgede yaşamayı, huzur ve sükuneti seviyorum. First lady olmak bana göre değil. Fransızlar bir kişiyi Cumhurbaşkanı olarak seçiyor bir çifti değil. Ve benim yerim orası değildi. Ancak Sarkozy için durumun tam tersi. O ülkesi için pek çok şey yapabilecek bir devlet adamı ama ben değilim. Sarkozy, eline Stradivarius kemanı verilmiş ve sanatını icra etme şansı tanınan kemancı gibi... Ama ben seçilmedim!

KOCAMA OY VERMEDİM


Bir senedir psikolojik olarak, profesyonel olarak bu hayata alışmaya çalışıyorum ama olmuyor. Evet, seçimlerde kocama ikinci turda oy vermeye gitmedim. Sadece kötüydüm ve gidemedim. G-8 Zirvesi'ne katılmak ya da diğer resmi gezilere katılmak konusunda da aynı şeyler geçerli. Göz önünde olmak istemiyorum, kendimi saklamak ve kenara çekilmek istiyorum.

KADERİMİ ÇİZİYORUM


Hayatımda büyük çalkantılar yaşadığım dönemler olur. Bunlar da öyle peş peşe geldi İnsanlara yardımla ilgili işler yapabilirim. Aileme odaklanmak istiyorum. Kararımdan asla pişman değilim. Elime kaderimin fırçasını aldım. Bu sayfa kapandı. Yenisini açıyorum...

ajanslar
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 11:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?