18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Azerbaycanlı kadın iddialı...

Biyoenerji yöntemi ile çeşitli hastalıkları tedavi ettiği iddia edilen Azerbaycanlı Nuride Küskün Şuşalı, Türkiye’de de şifa bekleyenlere umut olmak istediğini söyledi. Türkiye’nin ikinci vatanı olduğunu, özellikle de sanatçı İbrahim Tatlıses’e büyük bir hayranlık duyduğunu ifade eden Küskün, Tatlıses’i tek seanslık biyoenerji tekniği ile sağlığına kavuşturabileceğini iddia etti.

10 yaşında kendisini yıldırım çarpan ve 40 gün bitkisel hayatta kalan Azerbaycanlı Nuride Küskün Şuşalı, biyoenerji tekniğini kullanarak çeşitli hastalıkları tedavi edebildiğini öne sürdü.

Bakü’de ikamet eden ancak şifa verici yönünün sınırları aştığını söyleyen Küskün, siyasi liderler, iş adamları, sanat dünyasının önde gelen isimleri ile sayısız vatandaş tarafından da ziyaret edildiğini belirtti.

Bitkisel hayatta kaldığı sürece ruhunun manevi değerler noktasında bezendiğini ve düşünce okuma, gözleri ile organlarda hastalıkları tespit edebilme gibi yeteneklere sahip olduğunu söyleyen Şuşalı, artık Türkiye’de de şifa kapısını aralamak istediğini belirtti.

“33 YIL SONRA GÖZÜ AÇILDI”

Tıp dünyasını reddetmediğini, aksine sağlık çalışanlarına büyük saygı duyduğunu söyleyen Nuride Küskün Şuşalı, “Doktorlar benim için çok önemlidir. Bir insan akılsız ve mantıksız olmalı ki ilime karşı çıksın. Bu yüzden doktorlara ve tıbba ayrı bir hürmetim var. Hekimler reçeteler yazıyor ama ben elimdeki enerji ile özümdeki sevgim ve ışığımla muayene ediyorum” diye konuştu.

Özellikle genetik hastalıklar konusunda ziyaret edildiğini, epilepsi ve kanla bulaşıcı hastalıklar konusunda da biyoenerji tekniğini uygulayabildiğini öne süren Şuşalı, “Yıldırımdan sonra bende hassaslık, hissiyat, ekstra görme kabiliyeti oluşmuştur. Ben şifa vermeyi, insanların geçmişinden bugününe ve geleceğinden az da olsa haberdar ediyorum. Hastalıklar ve problemler hakkında önceden bilgi verebiliyorum. Örneğin genetik hastalıklar ve kan hastalıkları ve epilepsi krizlerine ilişkin muayenede bulunuyorum. Beni ziyaret edenler arasında gözlerinden ameliyat olan ancak tek gözünü kaybeden bir hanım vardı. Biyoenerji tekniği ile 33 yıl aradan sonra gözü açıldı” dedi.

 
TATLISES’E TEK SEANSLIK ŞİFA İDDİASI

Geçtiğimiz yıl Mart ayında İstanbul’da uğradığı silahlı saldırı sonrasında ölümden dönen ve sol kolunu kısmen kullanamayan sanatçı İbrahim Tatlıses’e büyük hayranlık beslediğini de ifade eden Şuşalı, İmparator’un tek seanslık biyoenerji ile sağlığına kavuşmasını sağlayabileceğini öne sürdü.

Şuşalı, “İbrahim Tatlıses’in Tanrı öz sevgisi ve şifası esirgenmemiştir. İbrahim Tatlıses tek Türkiye sanatçısı değil, Azerbaycan halkının ve birçok devletlerin, onu seven kişilerin sanatçısıdır. O insan önünde büyük ışık ve şifa görüyorum. Eğer bana müracaat ederse beklentisiz, karşılıksız olarak büyük hürmetle kendisini muayene etmek istiyorum. Sinirle beyine bağlı tutkunlukları var. Ben kendimden eminim. Ama hekimlerin kontrolünde de bu muayeneyi güzellikle yerine getirmek istiyorum. Tabii biyoenerji ile desteğimi vermek istiyorum. Yüksek netice alabiliriz. İbrahim Tatlıses’in sahnelere dönmesi tezlikle mümkün değildir. Çünkü beyninde büyük yorgunluklar vardır. Allah onun yanındadır. Benim gibi güçlü biyoenerjisi olan insanlar onun bu sorununu tezlikle ortadan kaldırabilir. Ben birinci seansta kendisine yüksek seviyede uygulayacağım biyoenerji ile beynindeki ve boynundaki çakralarında bulunan tutkunluklar sona erecektir. Tanrı’nın isteği ve halkın sevgisi ile duaları ile birlikte elbette iyileşecektir ancak amacımız bunu tezlikle gerçekleştirmektir” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2012 Cumartesi 17:37:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?