18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Baba: Artık öyle kızım yok

Olay kadın C.K.'nin babası "Bebeklerin doğumu için her şeyi yapmıştım. Bir de adımı verdi, vermez olaydı" derken, kayınvalidesi "Bebeklerin biri sarışın, diğeri esmerdi. Ben fark etmiştim" diye konuştu.

İstanbul'da aynı anda iki erkekten hamile kalıp ikiz doğuran 24 yaşındaki C.K.'nin ailesi öfkeli. C.K.'nin emekli polis memuru olan babası C.E. "Ben polis olarak görev yaparken tayinim çıktı. Ailemi İstanbul'da bıraktım. Sonra kızımın evli bir adamla birlikte olduğunu öğrendim. Apar topar ailemin yanına gittim. Kızımla birlikte olan N.H.'yi buldum. Evine gittiğimde şoke oldum. 3 çocuğu vardı. Gecekonduda oturuyordu. Sefalet içinde yaşıyordu. Bir kızı da kanserdi." dedi.

GÖRÜCÜ USULÜYLE EVLENDİ
Kızım C.K.'yi karşıma alarak usulüyle olayı anlattım. Ama anlamak istemedi. Kızıma, 'Bak kötü kadın olursun. Hem kendini hem de bizi rezil edersin. Sokaklarda kalırsın. Seni asla affetmem' dedim. Çareyi evlendirmekte buldum. Efendi iş güç sahibi olan A.K. ile görücü usulüyle evlendirdik. Damadım çok iyiydi" diye konuştu. DNA testi sonrasında durumu öğrenince kızını evlatlıktan reddettiğini belirten C.E. şöyle devam etti: "Çocuklar doğduğunda hep ben ilgilendim. Kızım torunlarımdan birine benim adımı koydu, koymaz olaydı..." C.K.'nin kayınvalidesi A.K ise, "Bebeklerden biri sarışın, diğeri esmerdi. Ben farketmiştim. Birini oğluma hiç benzetemiyordum. DNA testi ile her şey ortaya çıktı. Oğlum çareyi boşanmakta buldu. Oğlumun çocuğuna ben bakıyorum. İkinci bir çocuğa bakamam. Herkes kendi çocuğuna baksın" dedi.

'ONUN ÜZÜNTÜSÜNDEN BÖBREKLERİM İFLAS ETTİ'
C.K.'NİN babası C.E.' "Kızımın yaptıkları yüzünden kimsenin yüzüne bakamaz hale geldik. Ben yataklara düştüm. Bu üzüntü yüzünden böbreklerim iflas etti. Diyalize giriyorum. Ayağa bile kalkamaz hale geldim. Namusuna düşkün bir aile olarak artık bizim C.K. isminde kızımız yok. Benim kızım olamaz" dedi. 

Sabah
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 16:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?