15
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Bastonlu dedenin aşk cinayeti

Balkonda birlikte yattığı kendinden 34 yaş küçük eşini, başka bir erkekle ilişkiye girdiği gerekçesiyle öldürdü

İZMİR Karşıyaka'da 68 yaşındaki F.Y., balkonda birlikte yattığı kendinden 34 yaş küçük eşi 34 yaşındaki Sultan Y.'yi, bu sırada başka bir erkekle ilişkiye girdiği gerekçesiyle, namlusu değiştirilmiş gerçek merki atan kurusıkı tabancasıyla vurarak öldürdü. Polise teslim olan bastonlu koca, pişman olduğunu belirterek "Kader böyleymiş" dedi.

Olay, bugün saat 02.00 sıralarında Yamanlar semti 7364 sokak 10 numaradaki iki katlı evin zemin katında meydana geldi. Tekel Tütün İşletmeleri'nden emekli olan F.Y., 3 yıl önce hayatını birleştirdiği ev kadını Sultan Y. ve 2 yaşındaki kızları S.Y. ile evlerinin balkonunda uykuya daldı. Eşiyle başları ters yönde uyuyan F.Y., iddiaya göre, gece eşinin iniltiye benzer seslerine uyandı.

Bir süredir gözlerindeki bozukluk nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen F.Y., yatakta kendisiyle farklı yönde yatan eşinin üzerindeki yorganın içinde kimliği belirsiz bir erkeğin hareket ettiğini farketti. Gördüğü manzara karşısında öfkeden deliye dönen F.Y., iddiaya göre, eşine ve aşığına farkettirmeden yatağından kalkıp, oturma odasında sakladığı tabancasını alıp balkona döndü.

KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE EŞİNİ ÖLDÜRDÜ
F.Y., kendisinin ve kızının yanında başka bir erkekle cinsel ilişkiye girdiğini öne sürdüğü eşinin yattığı bölüme doğru ateş etmeye başladı. Bu sırada yorganını altından çıkan kimliği belirsiz erkek, kısa süren boğuşmanın ardından F.Y.'yi yere düşürdükten sonra yaklaşık bir metre yüksekliğindeki balkondan atlayarak kaçtı.

Bir süre sokak aralarında dolaşarak eşinin aşığını arayan öfkeli koca, daha sonra tekrar geldiği evinde, ilk ateş ettiğinde yaralanmayan ve çıplak şekilde kızına sarılmış halde kendisini bekleyen Sultan Y.'ye kurşun yağdırdı. F.Y., silah sesine uyanan çevre sakinlerinin ihbarıyla evine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Polis ekiplerinin çağırdığı sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı Sultan Y., acil servisteki çabalara rağmen kurtarılamadı.

`KADER BÖYLEYMİŞ'
Gözaltına alındıktan sonra Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen ve baston kullanan F.Y., yaptığından pişman olduğunu söyleyerek, "Eşimi o şekilde görünce çılgına döndüm. Benden küçük olan eşimle görücü usulüyle evlendim. Beni daha önce aldatıp aldatmadığını bilmiyorum, ne yapalım kader böyleymiş" dedi.

Talihsiz S.Y. akrabalarına teslim edilirken, polis kaçan kimliği belirsiz erkeği bulmak için çalışma başlatırken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 07:55:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet kayadelen IP: 88.227.89.xxx Tarih : 6.07.2007 08:45:32
bizim buralarda bir ata sözu var.yuzgarda sıgara yakarsan yel için .senden genç hanım alırsan el.için.alır ken düşünsene.be adam.