20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Bayıltan intihar pazarlığı

Alanya'da dün Atatürk Caddesi'nde intihar girişiminde bulunan Bülent Gündüz bugün de kendisini terk eden imam nikahlı eşinin çalıştığı işyerinin yakınındaki binaya çıkarak, ikinci kez intihar teşebbüsünde bulundu.


Alanya'da dün Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katına çıkarak imam nikahlı eşini aradığını söylenyen Bülent Gündüz, polis ekiplerince kıskıvrak yakalamıştı. Bugün görüşme istediğini reddeden imam nikahlı eşinin çalıştığı işyerinin yakınındaki 4 katlı Keceli Apartmanı'nın çatı katına çıkan Bülent Gündüz, polis, itfaiye ve ambulans ekiplerini alarma geçirdi.
Nazmiye Sürücü, imam nikahlı eşi Bülent Gündüz'ün çıktığı yere polis ekiplerinin yardımıyla çıkarak Gündüz'ü intihardan vazgeçirmek yalvardı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Büro Amirliği Başkomiser Metin Mermer, nasihatte bulunduğu Gündüz'ün intihardan vazgeçmesi için uzun süre dil döktü. İkna çabaları yetersiz kalan Mermer, ardından çatıdan aşağı indi.


Gündüz, kendisine yaklaşan itfaiye ekiplerinin uzaklaşması konusunda uyarıda bulunurken, kızgın güneşin altında ağlayan Nazmiye Sürücü ise imam nikahlı eşinin intihardan vazgeçmesini istedi. Eşini ikna edemeyen Nazmiye Sürücü, güneşin altında daha fazla dayanamadı. Rahatsızlananan kadın, arkadaşları tarafından çatı katından indirilerek kaldığı otele getirildi.


Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Emniyet Amiri Özkan Karıncalı Bülent Gündüz'ün yanı giderek intihar girişiminden vazgeçmesi için çaba sarf etti. Karıncalı, Bülent Gündüz'e su ve daha sonra çantasındaki cep telefonunu göstererek "eşin arıyor hadi vazgeç bu intihardan" dedi. Bunun üzerine yaklaşık 2,5 saat sonra Bülent Gündüz, intihar girişiminden vazgeçti. Güneşin altında bitkin hale gelen Gündüz, kollarına girerek yürümesini sağlayan Emniyet Amiri Özkan Karıncalı ve Başkomiser Metin Mermer nezaretinde polis aracına bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.


Turistler ise otellerine gitmek yerine çevrede bulunan kafelere oturarak olayı izlemeyi tercih etti. İknasının ardından turistler, Türk polisini alkışladı.

..
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 03:43:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?