28
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Bekarlar Kulübü’nde kadınlar fazla

Bekarların bir araya geldiği "Singles Club"ın üye sayısı, iki yıl içinde 1000’e ulaştı. Kulübün geçen mayıs ayında Marmaris’te düzenlediği ve 30 erkek ile 50 kadının katıldığı gezide 5 çift nişanlandı. Kulüpte sarhoş olan üyeye yer yok. Sarhoş olan üye hemen atılıyor.

Diş hekimi Mehmet Çavdaroğlu’nun "etkinlik tutkunları"nı bir araya getirmek için internet üzerinde kurduğu "Social Club" 3 yılda 9 bin üyeye ulaştı. 

Mesleğin yanısıra, spor ve zevklere göre oluşturulan alt kulüpler arasında en büyük ilgiyi bekarların biraraya geldiği "Singles Club" gördü. 

İki yılda 1000 üyeye ulaşan Singles Club, geçen mayısta Marmaris’te "bekarlar turu" düzenlendi. 30 erkek ile 50 kadının katıldığı tur sonunda beş çift nişanlandı.

KADINLAR FAZLA

Mehmet Çavdaroğlu, tura katılan kadın sayısının yüksek olmasını, üye erkeklerin çok seçici olmasıyla açıklıyor. Turda ilginç tesadüfler de yaşandı. Daha önce birlikte olan bir çift, kulüpte karşılaşınca, biten ilişkilerine yeniden başladılar. Uzun süredir aynı işyerinde çalışan, fakat arkadaş olamayan bir kadınla erkek de turdan çift olarak ayrıldı.

Diş Hekimi Çavdaroğlu’nun düzenlediği etkinliklerde tahammül edemediği tek şey, sarhoş olan üyeler. Böyle bir durumda, sarhoş olan kişinin üyeliği, hemen iptal ediliyor. Yeni bekarlar turu, ağustosta Antalya’da düzenlenecek. 

Herkesin tek gidip çift dönmesini dileyen Çavdaroğlu, 1000 olan üye sayısını en çok 1500 olacağını, daha sonra başvuru kabul etmeyeceklerini söylüyor. Nedeni ise kulüp büyüdükçe sorunların da büyümesi.
Sabah
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2006 Salı 06:49:52
Güncelleme :18 Temmuz 2006 Salı 07:36:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?