22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Bıçak zoruyla sevişti, banyo yapıp kaçtı

Balkondan girdiği evde yalnız olan 15 yaşındaki kızı bıçak zoruyla sevişmeye zorlayan saldırgan, banyo yapıp kahve içtikten sonra evden ayrıldı. Saldırgan yakalandı.

Zonguldak’ın Çatalağzı Beldesi’nde geçen cuma C.K., psikolojik sorunları bulunan eşi R.K.’yı tedavi için İstanbul’a götürdü. Evde tek başına kalan 15 yaşındaki A.K., havanın sıcak olması nedeniyle ikinci kattaki evlerinin balkon kapısını açık bırakarak uyudu. Gece 02.30 sıralarında açık olan balkon kapısından içeri giren Murat Güneş (26), uyuyan A.K.’nın boğazına bıçağı dayayarak soyunmasını istedi. Korkuya kapılan A.K. soyundu. Murat Güneş, A.K.’yla tam birleşme olmadan sevişti.

Bir de kahve istedi

Daha sonra banyo yapan Güneş, kahve de içtikten sonra 05.00 sıralarında balkondan atlayarak kaçtı. Şoktan çıkan A.K. annesini telefonla arayarak başından geçenleri anlattı. Polise verilen eşkál üzerinde yakalanan Murat Güneş, mağdur kız tarafından da teşhis edildi. Güneş, "küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar" suçundan tutuklandı. Güneş’in olay günü giydiği elbiseler ile kahve fincanı ve bıçak delil olarak mahkemeye verildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 04:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali barutcu IP: 88.227.80.xxx Tarih : 29.05.2007 13:13:04
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz anlayan anladı kızdada gariplik var demkki ama her ne olursa olsun bu kadar kaynadı bu dünyanın kazanı artık buharlaşma aşamasına geçiyoruz Allah yardımcımız olsun siizn gibileride lanetliyorum ....