22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Bindiği dalı kesince...

ANTALYA'da evinin yakınındaki çam ağaçlarında bulunan böceklerden kurtulmak için ağaç dallarını budayan çiftçi, yanlışlıkla bindiği dalı kesince 10 metre yüksektek düşerek hayatını kaybetti. 

Olay, dün öğle saatlerinde Ünsal Mahallesi 5012 Sokak'ta meydana geldi. yaşındaki Ali İhsan Yılmaz, evinin yakınlarında bulunan çam ağacında çam böceği olduğunu gördü. Önce ağaçta ilaçlama yapan adam, bir sonuç alamayınca bu kez ağacın dallarını budayarak böceklerden kurtulma kararı aldı. 10 metrelik çam ağacının tepesine çıkan Ali İhsan Yılmaz, eğri olan çam ağacının bir dalını kesti. Kestiği dalın kendi tutunduğu dal olduğunu geç farkeden Yılmaz, 10 metreden yere çakıldı. Yaralı Yılmaz'ın yardımına yoldan geçen bir vatandaş yetişti. Olay yerine çağırılan ambulansla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, olayın bir görgü tanığı ifade verdi. Cumhuriyet Savcısı Galip Aşık'a ifade veren tanık, “Ben tesadüfen olay yerinden geçerken birinin ağaçta dal kestiğini gördüm. Kısa süreli kendisini izledim. Bu sırada biraz yaşlıca olan adam üzerinde olduğu dalı keserek aşağıya düştü. Bende yardım çağırıp hastaneye gitmesini sağladım'' dedi. 

Çiftçilik yapan ve bazen de pazarlarda seyyar satıcılık yapan evli ve iki çocuk babası Ali İhsan Yılmaz otopsinin ardından Uncalı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi
Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2007 Cumartesi 17:06:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?