22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Bingöllü taksicilerden promosyon

Bingöl’deki bir taksi durağı, işlerin açılması için farklı bir yöntem uygulamaya başladı. Araçlarına binen her müşteriye birer kupon veren taksiciler, yapılacak çekilişle altın dağıtacak. Şanslı bir müşteri de 10 seferlik ücretsiz taşınma hakkı kazanacak.

Bingöl taksi durağı çalışanları, şehirde yeni durakların açılması ve daha ucuz olması nedeniyle toplu taşıma araçlarlarının tercih edilmesi sebebiyle iş kaybetmemek için harekete geçti.

Yeni uygulamaya göre önce fiyatlar düşürüldü. Dolmuş fiyatları 70 kuruşken, taksilerin şehir içi taşıma fiyatı 3 YTL oldu. Müşterilerinin sayısı arttı.

Yapılanlar bununla sınırlı kalmadı. Bingöl Taksi çalışanları bu kez de altın kampanyası başlattı.

Durak sorumlusu Nebi Artuk, kentte taksiciliğin bitme noktasına geldiğine dikkat çekerek, “Fiyatlarımızı 3 YTL’ye indirdik ve ondan sonra taksicilik yeniden canlanmaya başladı. Bu uygulamadan hem biz, hem de vatandaş memnun kaldı. Şimdi de bir altın kampanyası başlattık. 4 kişiye 1’er adet çeyrek, 1 kişiye de 10 sefer ücretsiz taksi taşıma hediyesi var. Halkımızın bize duymuş olduğu güvenden dolayı, bizde buna karşılık olarak müşterilerimizi sevindirmek için böyle bir uygulama başlattık. Her aracımıza binen müşterimize bir altın kuponu veriyoruz. Ne kadar çok binerseniz, o kadar çok kupon alma hakkına sahip oluyorsunuz”dedi.

Müşterilerde bu uygulamadan hoşnut. Taksi durağının 1 ay sonra yapacağı çekilişle, şanslı müşteriler armağanlarına kavuşacak.
ntv
Yayın Tarihi : 9 Mart 2007 Cuma 21:34:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 195.174.165.xxx Tarih : 10.03.2007 14:34:56
bingöl avuc kadar yer ve ucretler cok pahalı büyük sehirler gibi olsalar napcaklardı acaba cok merak ediyorum