15
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Bir günde 700 kişiyle tokalaştı

Hafta sonunu vatandaşla birlikte geçiren Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, bir günde 700 kişiyle tokalaştı

Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, hafta sonu tatilini vatandaşlarla geçiriyor.Özel hayatından büyük bir fedakarlık yaparak hafta sonlarını bile vatandaşlara ayıran, vatandaşların ayağına kadar giderek onların sorunlarını çözmeye çalışan Tokat valisi Akyel, vatandaşların gönlüne taht kurdu.

Tokat'ın Artova, Yeşilyurt ve Sulusaray ilçeleri ve bu ilçelere bağlı Çelikli, Kuşcu, Çıkrık, Dutluca beldeleri ve Kunduz köyünü ziyaret ederek yöre halkı ile yakından ilgilenen Vali Akyel, bir güne sığdırdığı yoğun tempolu programında yaklaşık 700 kişi ile tokalaştı.

Mesai saatleri arasında çok yoğun programları sebebiyle bu tür ziyaretleri hafta sonu yaptığını belirten Vali Akyel, vatandaşların sorunlarına ayağına kadar giderek çözüm aradığını kaydetti. Türkiye'de önemli bir yere sahip olacak olan Adoçim Çimento fabrikasının yöre insanı içinde ümit vaat ettiğini ifade eden Vali Akyel, tesisin tam anlamıyla faaliyete geçmesi ile ilçenin kalkınmada harekete geçeceğini söyledi. Bu arada ilçede bir bedensel engelli genç ile yakından ilgilinen Vali Akyel, gerekli yardımların yapılması için ilçe kaymakamına talimat verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 17:37:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?