19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Bit pazarında 2 milyoner!

Şans oyunundan geçen hafta 2 milyon sterlin kazanan İngiliz Sparrow çifti bit pazarında tezgâh kurmaya devam ediyor. Çift "Biz böyle mutluyuz" diyor

İngiltere'nin güneybatısındaki Turquay kentinde piyangodan 2 milyon sterlinlik servet kazanan emekli bir çift, ihtiyaçları olmamasına rağmen bit pazarında tezgâh kurarak satış yapmayı sürdürüyor. Kentin ikinci el giysi ve eşyalarının satıldığı bit pazarında ikramiyeyi kazandıklarını öğrendikten sonra da tezgâh açan David Sparrow ve eşi Sandra, "Sade hayatımızı değiştirmeyi düşünmüyoruz" dedi.

FISILTIYLA DUYURDULAR
Pazarda komşu tezgâhta satış yapan bir dostları alçakgönüllü çifti, "Geçtiğimizz gün gelerek, önceki haftalardan farksız bir şekilde tezgâhlarını kurdular. Ancak ortada bir gariplik olduğunu hissettim. Onlara sorduğumda kulağıma büyük ikramiyeyi kazandıklarını fısıldadılar. Duyunca şoke oldum. Haber bir anda kulaktan kulağa tüm pazara yayıldı. Herhalde kazanan ben olsam, bit pazarına gelmek yerine tropik bir adaya giderdim" sözleriyle anlatıyor.

'MÜŞTERİLERİ ÖZLERİZ'
Olayın duyulmasının ardından yerel basın, her ikisi de 60'lı yaşlarda olan çifte büyük ilgi gösterdi. Habercilerin mikrofon uzattığı emekli polis David Sparrow, "Artık zengin olduğumuza ve çalışmaya ihtiyacımız olmadığına inanamıyoruz. Gerçek şu ki bu parayla ne yapacağımızı henüz düşünmedik. Belki Warwick kentine giderek ailemizle biraz vakit geçiririz. Sonra ise geri dönüp bit pazarında satış yapmaya devam edeceğiz. Müşterilerimizi yüz üstü bırakamayız. onlarla sohbeti özleriz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2010 Pazar 14:49:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?