28
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Blaine'den yeni numaralar

Ses getiren denemeleriyle ün kazanan Amerikalı sihirbaz David Blaine, New York caddeleri üzerinde bir denge çarkının içinde dönüp duracağı yeni gösterisine başladı.

New York'un "Dünyanın Kavşağı" olarak ünlenen Times meydanında 15 metre yüksekteki şovunda, üç gün boyunca üzerine değişik yönlerden dakikada 8 kez gelen 3 çelik çemberden kaçmaya çalışacak. Çılgın sihirbaz, daha sonra perşembe günü kendisine takılacak kelepçelerden 16 saat içinde kurtulmaya çalışacak.

Blaine, dün başladığı numarası için denge çemberinin içine girmeden önce, "Bu şimdiye dek yaptığım en zor şey" derken, en büyük endişesinin günler boyunca yiyip içmemenin yanı sıra dondurucu soğuk ve baş dönmesi olduğunu söyledi.

New Yorklu illüzyonist Salvation Army adlı hayır kurumu için yaptığı müthiş gösterinin ardından, bu kuruluşun seçtiği 100 yoksul çocukla alışveriş yapmaya çıkacak.

Çılgın sihirbaz Blaine, daha önce 30 metre uzunluğunda bir direğin üstünde denge kurma, buz kalıbının içinde 61 saat kalma ve Londra'nın Thames nehri üzerinde bir kutunun içinde 44 gün yalnızca su içerek kalma gibi gösteriler yapmıştı.


aa
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 10:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?