18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Böyle kaza görülmedi!

8. KATTAN KAFASINA PENCERE ÇERÇEVESİ DÜŞTÜ

Antalya'da şehrin en işlek caddesinde yürürken kafasına bir binanın 8. katından camı ile birlikte pencere çerçevesi düşen kadın yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, faturalarını yatırmaya giden Havva Kaleli (54) Antalya'da yaya trafiğinin en yoğun olduğu Kazım Özalp Caddesi'nde yürüdüğü sırada bir iş merkezinin 8. katındaki pencere çerçevesi yerinden çıkarak boşluğa düştü.

Önce bir ağacın dalına çarpan çerçeve, ardından Kaleli'nin kafasına düştü. Kendisini bir anda yerde bulan Havva Kaleli'nin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Kafasında ve elinde kesikler bulunan kadın, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaleli'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı, kafasında ve elinde kırıklar olabileceği açıklandı.

Polis ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu. Pencere çerçevesi belediyenin temizlik ekipleri tarafından olay yerinden kaldırılırken, yaklaşık 30 metreye yayılan cam parçaları temizlendi.

Olayı gören vatandaşlar, çerçevenin düşmesine inanamadıklarını belirterek, "Türkiye'de insanın başına ne zaman ne düşeceği belli olmuyor. Bu tür işlek caddelerdeki binaların her zaman kontrolden geçmesi gerekiyor" dediler.

Öte yandan olay, çevrede bulunan bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kadının yavaş bir şekilde yürürken pencerenin üzerine düşmesi sonucu önce sendelediği, ardından yere düştüğü görülüyor.

8. KATTAN KAFASINA PENCERE ÇERÇEVESİ DÜŞTÜ
8. KATTAN KAFASINA PENCERE ÇERÇEVESİ DÜŞTÜ
8. KATTAN KAFASINA PENCERE ÇERÇEVESİ DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 16:20:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?