27
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Bozuk makine çıldırttı

Makine bozuk çıktı tamirciyi rehin aldı
Ekim ayında çamaşır makinesi bozulan İngiliz kadın, aylar geçmesine rağmen makinesi tamir edilmeyince çıldırdı. Tamirciyi rehin alan kadına yenisi verildi

İngiltere'de ibretlik müşteri memnuniyeti cinneti yaşandı. Olay, İngiliz kadın Tracey Fox'un (42) ekim ayında çamaşır makinesi almasıyla başladı. Kısa süre sonra makinesi bozulan kadın, firmayı aradı eve gelen tamirci sorunu giderdi.

Ancak aralık ayında Noel'den birkaç gün önce makine tekrar bozuldu. Tracey, Noel tatili yüzünden 2 Ocak'a kadar beklemek zorunda kaldı. Problemin makinedeki bilgisayarla ilgili olduğunu söyleyen tamirci, bir hafta sonraya randevu verdi. Ancak 13 Ocak'a kadar ses çıkmadı.

Tracey de arızadan beri yaptığı gibi çamaşırlarını arkadaşlarının evinde yıkadı. En son gelen tamirci, makinenin içinde bozuk para buldu ve problemin bundan kaynaklandığını söyledi. İşte o an Tracey kontrolden çıktı ve makinesi gerçekten tamir edilene kadar tamirciyi rehin aldı. Patronunu arayan tamirci, polis çağırmasını istedi. 15 dakika süren rehine eyleminin ardından Tracey yeni bir makineye kavuştu.

Akşam
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 05:24:29
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 05:35:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?