19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Bu adamın zoru ne?

20 pantolon, 30 gömlekle dolaşıyor

Hava sıcaklığına aldırış etmeyen 40 yaşındaki Şaban Çelen, 20 pantolon, pijama ile 30 tişört, yelek ve gömlek giyiyor. İdrarını tutamaması nedeniyle üst üste giyindiği söyleyen Çelen, üzerindekileri 1 saatte çıkarabiliyor.

Bartın kent merkezinde, hava sıcaklığının 30 ile 35 derecede hissedildiği zamanlarda bile Şaban Çelen, 20 pantolon ve pijama ile üstüne 30 adet tişört, gömlek, kazak, yelek ve ceket giyerek dolaşıyor. Şaşkın bakışlar arasında dolaşan Çelen ise idrarını kaçırdığı için böyle giyindiğini söylüyor.

Elbiselerin hepsinin ıslak olduğu görülen Çelen, akşam evine gittiğinde elbiselerini üzerinden 1 saatte çıkarabiliyor. Bu kadar kıyafetle yürümekte bile zorlandığını belirten Çelen, "Tek başına giyinemiyorum. Kemerimi bile takarken zorlanıyor. Yanımda birisi olmazsa giyinemiyorum onun için çoğu zaman elbiselerimi üzerimden çıkartmadan yatıyorum. Hastalığım var, mecburen böyle yapıyorum. Bu kadar elbise üzerimdeyken yürümekte zorlanıyorum. Zorlandığım zaman durup dinleniyorum, bazen de yatıyorum" dedi.

Çelen'in sıkıntısını gören vatandaşlar da yetkililerin kendisine yardımcı olmasını istedi.






 


 

iha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 11:49:18
Güncelleme :23 Haziran 2009 Salı 17:56:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?