18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Bu da Geyikler Vadisi

Yayına girdiği günden beri tüm Türkiye’yi ekran başına kitleyen, derin devlet, mafya kavramlarıyla hayatımıza yerleşen “Geyikler Vadisi”nin mizahi yönünü keşfetmeye ne dersiniz? Hayatın her anında kendince komik detaylar bulma hünerine sahip bir “milletin mensubu” olmakla övünen Mehmet Özen, dur durak bilmeyen yaratıcılığını, günümüzün en “trendy!!!” dizisine farklı bir açıdan bakarak gözler önüne seriyor.

Çapraz Yayınları tarafından basılan kitapta karakter tanımları, gelecek senaryolar, diyalogların deşifresi başta olmak üzere vadinin ciddiyetine oldukça aykırı (neyse ki!!!) bölümler yer alıyor…

Bu kitaptaki tek şiddet, kahkahanızın çınlama gücü; gözyaşı, gülme sonrası vücut reaksiyonu; hedef, esprileri bir solukta okumak; derinlik ise kendinizi kaptıracağınız rahatlamanın dozajı olacak…

Yaz günlerinde derdi - tasayı bir kenara atalım diyorsanız, Geyikler Vadisi’ne balıklama dalma fırsatını kaçırmayın!..


YAZAR HAKKINDA

1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Mehmet Özge Özen, kız ismiyle geçen bir çocukluğun ardından ikinci ismi Mehmet'e sıkı sıkı sarıldı. Özen, orta ve lise öğrenimini Koç Özel Lisesi'nde "mucizevi bir şekilde" tamamlayıp, okul arkadaşlarının "Nasıl olur?" bakışları arasında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni kazandı.
Fakültenin İktisat bölümünü 7 senede bitiren ama yine de Keynes'i "yolda görse tanımayacak" kadar ekonomi bilen Özen, çalışma hayatına Milliyet Gazetesi'nde ekonomi muhabiri olarak başladı.
Son 5 senedir Milliyet İnternet'te editörlük görevini sürdüren Özen, ağlarını ören hayata inat, 2003 yılında Özge isminde bir hanımla hayatını birleştirdi.
Mehmet Bircan - Kenthaber / İstanbul
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 19:35:40
Güncelleme :5 Ağustos 2005 Cuma 19:42:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?