20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Bu eziyet, Çiller'e benzemek için

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'e benzemek için estetik ameliyatı olan manken Çiğdem Savaş taburcu oldu.

Katılacağı Cumhuriyet Kadınları defilesinde Tansu Çiller'e benzemek için bıçak altına yatan Savaş, taburcu olmadan önce Esenler'de bulunan Avicenna Hospitol'de basın mensuplarının karşısına çıktı. 6 saat süren ameliyat sonrası kavuştuğu yeni yüzüyle kameraların karşısına geçen Savaş, yer alacağı projenin kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Çiğdem Savaş, "Çok acı çekiyorum. Şu an bir aslana benziyorum ama yeni yüzümü sargılarım açıldıktan sonra göreceğiz. Şu an ben de bişey anlamış değilim. Ameliyatımı doktor İlker Manavbaşı yaptı ve çok başarılı geçti" dedi.

İlk olarak burnu ve kaşlarını gerdirdiğini belirten Savaş, "Vücudumun çeşitli yerlerinden alınan yağlar yüzüme ve dudaklarıma enjekte edildi. Bundan sonra insanlar beni Tansu Çiller'in kız kardeşi sanacaklar. Ama henüz Tansu Hanım'dan bir haber gelmedi. Sargılarım açıldıktan sonra kendisini ziyarete gideceğim" diye konuştu.

Geçirdiği operasyondan pişmanlık duymadığını ifade eden Savaş, fakat ailesinin durumu üzüntüyle karşıladığını söyledi. Savaş, "19 Temmuz'da startı verilen Cumhuriyet Kadınları Defilesi'nde Türkiye'nin ilk bayan başbakanı Tansu Çiller'i canlandırdım. Yine önümüzdeki günlerde çeşitli ilerde defilelere çıkacağım. Önümüzdeki hafta sargılarım açıldıktan hemen sonra psikolojik tedaviye de başlayacağım" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 17:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
by_lorenzo IP: 78.166.173.xxx Tarih : 25.07.2008 19:17:54

mahkemenin duvarını ister saten boyayla boya ister yağlı boyayla yine mahkeme duvarı değişen birşey yok.bu insanlar maymun olmaktan ne anlıyorlar yaa ://