23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Bu kez de Pınar Dilşeker ağladı

Ünlü spiker Rana Elik'ten sonra, bu kez de Sanatçı Pınar Dilşeker, kendisine gösterilmeyen çocuğu için gözyaşı döktü.

Dilşeker, velayetini aldığı halde çocuğunu kendisine vermediğini öne sürdüğü eski eşi Çetin Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gözyaşlarına hakim olamayan Dilşeker, 1.5 yaşındaki oğlu Mert Ali'yi çok özlediğini söyledi.

Sabah saatlerinde Kadıköy Adliyesi'ne gelen Dilşeker, yaklaşık 4 ay önce boşandığı eşi Çetin Yılmaz'ın, velayetini aldığı halde oğlu Mert Ali'yi kendisine göstermediğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Dilekçeyi savcılığa veren sanatçı, çıkışta gözyaşlarına hakim olamadı. Çocuğunu göremediğini ve haber alamadığını belirten Dilşeker, "Çocuğumun alıkonulmasıyla ilgili ifade verdim ve suç duyurusunda bulundum. Şu anda evi taşıdığı için nerede olduğunu bilmiyoruz. Ne olacağını bilmediğim için çok üzülüyorum. Çocuğumu göremiyorum, haber de alamıyorum. Yemek bile yiyemiyorum, karakollarda dedektif gibi geziyorum. Daha önce ölüm tehdidi ve hakaretlerde bulunurdu. Bu şekilde sesini duyuramayan çok kadın var. Bu açıdan şanslıyım. Kanunlar ne gerektiriyorsa yapmaya çalışıyorum. Bundan sonrasını kanunlara bırakıyorum. Onlar elinden geleni yapacak. Güveniyorum ve inanıyorum. O kadar çok mesaj gönderdim ki. Vicdanı olmayan insan ne kadar mesaj alırsa alsın fark etmiyor" dedi.

Dilşeker, yaşadığı sıkıntılar nedeniyle psikolojisinin çok bozulduğunu dile getirerek, "Oğlumun velayeti bende. Kanunlar benden yana. Çocuğumu alacağım, mücadele ediyorum. Eski yaşamıma dönmem için uzun bir süre lazım. Sanatçı kimliğimi unuttum, anne kimliğiyle buralardayım. Sanatım ikinci planda kaldı. Sanatımla ilgili bir şey yapmak içimden gelmiyor; çünkü evladım yok yanımda. Herhangi bir gelirim de yok. Her türlü zorluğu yaşıyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 13:58:12
Güncelleme :7 Aralık 2005 Çarşamba 14:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?