19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Bu telefon pet şişeden?

Motorola, geri dönüştürülmüş su şişelerinden elde edilen plastikten üretilmiş MOTO W233 Renew ve MOTOSURF A3100'ü 2009 Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) ziyaretçilere tanıttı.

Motorola'dan verilen bilgiye göre, firma sosyal sorumluluk ile sosyal iletişimi dünyanın her yerindeki kullanıcılar için mümkün kılan iki yeni cep telefonunun tanıtımını Las Vegas'taki 2009 Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) yaptı.

Dünyada, geri dönüştürülmüş su şişelerinden elde edilmiş plastikten üretilen ilk telefon olan MOTO W233 Renew, tamamen kişiselleştirilebilen bir ana ekrana sahip, yüksek süratli dokunmatik bir tablet görünümündeki MOTOSURF A3100 modelleri bu hafta Las Vegas'taki 2009 Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) ilk kez sergileniyor.

Motorola Mobil İletişim Cihazları Birimi'nin Global Pazarlamadan Sorumlu Kurumsal Başkan Yardımcısı Jeremy Dale "Günümüzde doğal kaynaklar, enerji, ve zaman, geçmişin tüm dönemlerinde olduğundan daha değerli hale geldi. Bu ürünümüzün, tasarımından ambalajına ve Carbonfund.org ile yaptığımız işbirliğine kadar, tüketiciler ve çevre üzerinde doğru bir etki bırakmasını istedik" dedi.

Motorola Mobil İletişim Cihazları Biriminin Ürün Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı John Cipolla, "MOTOSURF A3100'ü gerçek anlamda sosyal iletişime özgü akıllı bir telefon olarak tasarladık. Ana ekranın kişiselleştirilmesi ve çok çeşitli uygulamalara erişim olanağı ile istediğiniz bilgiye parmak ucunuzla çabucak ulaşabiliyorsunuz" diye konuştu.
Yapılan açıklamaya göre, MOTOSURF A3100, 2009 yılının ikinci yarısında Türkiye'de satışa sunulacak.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 16:21:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?