27
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Bush'a kara büyü gerçek mi oluyor

Geçen hafta Endonezya ziyareti öncesinde ülkenin en ünlü büyücüsü tarafından kara büyü yapılan ABD Başkanı George W. Bush ve çevresindekilerin başına gelenler, akıllara 'acaba büyü tuttu mu?' sorusunu geitrdi. Büyücü Ki Gengeng Pamungkas, yaptığı büyünün Bush'u bir brokoliye çevireceğini ve kendisini kötü hissettireceğini söylemişti.

Asya turundan sonra Hawaii'ye geçen Bush'un konvoyuna korumalık yapan motosikletli polislerden 3'ü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kaza yaptı. Kazada yaralanan 2 polisin durumunun ağır olduğu açıklandı. Bush'un seyahat ekibindeki Beyaz Saray Seyahat Müdürü Greg T. Pitts de, Wakiki'de arkadaşlarıyla gittiği bir barda feci şekilde dövülerek gaspedildi.

Bush'un ikiz kızlarından Barbara ise, tatil için gittiği Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te, önceki gün soyuldu. Korumaların, San Telmo lokantasında kardeşi Jenna'yla yemek yerken soyulan Barbara'nın çantasının çalındığını fark etmemeleri, güvenlik skandalına yol açtı. Barbara'nın korumalarından birinin de, bir gün sonra yolda kimliği belirsiz kişilerce dövüldüğü belirtildi.

KAVGA ETTİLER

Bush'un diğer kızı Jenna'yı koruyan gizli servis ajanları ise, Jenna'nın geçen hafta tatil için gittiği İspanya'nın Tarifa kentinde, yankesicilerle kavga ettiği açıklandı. Jenna, bir otelin terasında oturduğu sırada yanındaki ajanlar, masalardan birinde duran cep telefonunu çalmaya çalışan 2 kişiyi yakaladı.

Endonezya'nın en ünlü büyücüsü

BAŞKAN Bush'a büyü yapan Endonezyalı Ki Gengeng Pamungkas, ülkenin en iyi kara büyücüsü olarak tanınıyor. Pamungkas, geçen hafta basın mensuplarının önünde yaptığı büyü için bir karga, bir yılan ve bir keçi kurban edip bunların kanını brokoli ve şeker kamışıyla karıştırmıştı. Pamungkas, kehanetinin, Bush'u bir brokoliye dönüştüreceğini ve kendisini kötü hissettireceğini, adamlarını da paranoyak yapacağını öne sürmüştü. Pamungkas, Bush'a bir çeşit Haiti büyüsü yaptığını, çünkü Endonezyalılara has kara büyünün yabancılara işlemediğini, Bush'un da bir Batılı olduğunu söylemişti.

akşam
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2006 Perşembe 10:33:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?