20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Catherine Zeta-Jones’tan Brad Pitt itirafı

Ankara - "Oceans Twelve" filminde ünlü aktör Brad Pitt ile iki sevgili rolünde kamera karşısına geçen Catherine Zeta-Jones, filmde Pitt’i öptüğü için dünyanın tüm kadınlarının kendisini kıskandığına inandığını söyledi.

İlk filmdeki kadroda yer alan George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts ve Matt Damon’ın bu filmde yeniden buluştuğunu hatırlatan Zeta-Jones, sonradan katıldığı kadronun ilk başta esprilerini hiç anlayamadığını söyledi.

Film setine ilk geldiğinde kendisinin şakalara katılamadığı için diğer oyuncuların kendisinden hoşlanmadığını düşündüğünü anlatan güzel yıldız, "Bu şakaları anlamam için 3 yılı baştan almam gerekiyordu" dedi.

Filmde kendisinin Brad Pitt’i yeniden elde etmeye çalışan eski sevgilisini canlandırdığını ifade eden Zeta-Jones, rolüyle ilgili düşüncelerini esprili bir dille şöyle aktardı:

"Ancak Brad Pitt ile çalışmanın çok farklı bir yönü var. Bahse girerim ki dünyanın bütün kadınları bu adamı öptüğüm için beni kıskandı. Şimdi düşünün kocam (Michael Douglas) bana ’bugün ne yapıyorsun tatlım?’ diye soruyor. Ben de ona, ’bugün Brad ile köprüde öpüşeceğim’ diyorum.

AA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2004 Cuma 12:54:34
Güncelleme :3 Aralık 2004 Cuma 13:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?