22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Chicago'da UFO görüldü

United Airlines adlı hava yolu şirketi çalışanları Şikago'daki O'Nare Uluslararası Havaalanı'nın üzerinde Kasım ayının başlarında uçan daireye benzeyen bir cisim gördüklerini belirtti. 

Chicago Tribune gazetesine konuşan şirket çalışanları, O'Nare Uluslararası Havaalanı'nın üzerinde koru gri renkli uçan daireye benzer bir cisim gördüklerini belirterek, bu cismin birkaç dakika için de havada dolaşıp durduğunu ifade etti. 

Gazeteye konuşan çalışanlardan biri, "Cisim daha sonra bulutların arasında kayboldu. Bu sanki bir kişinin gökyüzünde bir delik açmasına benziyordu" diye belirtti. Gazeteye konuşurken ismini vermek istemeyen aralarında uçak teknisyenleri ve pilotların da bulunduğu şirket çalışanları gördükleri cismin insan yapımı bir uçak olmadığından emin olduklarını savundu. Açıklamada bulunan bir teknisyen, "Gördüğüm ve diğer birçok kişinin gördüğü şeyin çok net görüldüğünü ve bir uçak olmadığını biliyorum" ifadelerini kullandı. 

United Airlines şirketi gazeteye yaptığı açıklamada ise olayla ilgili bir bilgileri olmadığını belirtti. Federal Havacılık İdaresi de kontrolcülerin bahsedilen cismi görmediğini ve radar kontrollerinde alışılmamış bir şey görülmediğini ifade etti. Havacılık İdaresi Sözcüsü Elizabeth Isham Cory gazeteye yaptığı açıklamada, "Bulutların arasında ışık parladığında bazen tuhaf şeyler görebilirsiniz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2007 Salı 23:09:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?