19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

'Çocuklarımı öldürdüm'

'Çocuklarımı öldürdüm kimse beni sevmesin!'

Kastamonu'da aracıyla yuvarlandığı uçurumda 3 gün, 2 çocuğu ve bir arkadaşının cesediyle kalan Ahmet Ofluoğlu, "Ailem benim yüzümden çocuksuz kaldı, dayanamıyorum" diye gözyaşı döküyor

Kastamonu'nun Cide ilçesinde meydana gelen kazada, 2 çocuğu ile arkadaşını kaybeden ve 3 gün bir uçurumun dibinde kalan Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi, yüksek mühendis Ahmet Nuri Ofluoğlu'nun tedavisi İstanbul'da sürüyor. Kaza yüzünden kendini suçlayan Ofluoğlu, "Bu acıya dayanabileceğimi sanmıyorum. 4 kardeşiz. Kardeşlerimin çocukları yok. Bir tek benim vardı. Onları da kaybettim" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Ofluoğlu'nun kendisini ziyaret edip moral veren arkadaşlarına da, "İki çocuğumu öldürdüm. Beni sevmeyin" dediği öğrenildi. Özel ambulansla Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderilen Ahmet Nuri Ofluoğlu'nun Trabzon Kültür Derneği'nden 20 yıllık arkadaşı Giray Akyurt ise, kazanın ardından arkadaşının psikolojik olarak çok kötü durumda olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Ahmet, çocuklarını karne hediyesi olarak Trabzon'a götürmeye karar vermişti. Yaylalara çıkacaklardı. Kazada ölen arkadaşı Bülent Çebi uçakla İstanbul'a dönecekti. Ahmet daha sonra Antalya Manavgat'taki yazlığında ailesiyle tatil yapacaktı. Eşi de Manavgat'ta onlara katılacaktı."

ÇOCUKLAR İÇİN İLKTİ
Ahmet Nuri Ofluoğlu'nun eşi Nazan Ofluoğlu'nun son olarak cumartesi günü 12.00 sıralarında kızı Canan'la görüştüğü öğrenilirken, 18 yaşındaki Canan'ın Amasra'dan bir arkadaşına cep mesajı atarak, "Buralar çok güzel. Bol bol resim çekiyoruz" dediği ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Canan ve 16 yaşındaki Kaan Ofluoğlu'nun dayısı Nebil Erkul, yeğenlerinin ilk kez babalarının memleketi olan Trabzon'u görmeye gittiklerini belirterek, "Amasra'ya vardıklarında Canan, annesini ve bir arkadaşını aramış. 'Çok güzel yerler gördük' demiş. İki yeğenim de çok başarılı öğrencilerdi. Canan'ın ÖSS sınavı da çok iyi geçmişti" diye konuştu.

KARAYOLLARI HAKKINDA SORUŞTURMA
Cide'deki facianın ardından kazanın olduğu yolun 'sorunlu' olduğunu belirten Cide Cumhuriyet Başsavcılığı, Karayolları Bölge Müdürlüğü hakkındaki soruşturma başlattı. Soruşturma gerekçesi karayolunda yeterli bilgilendirme levhası olmaması ve bariyer bulunmaması. Öte yandan, Nazan Ofluoğlu'nun eşi ve çocuklarına ulaşamaması üzerine pazartesi akşam saatlerinde karakola ve savcılığa giderek başvuru yaptığı ifade edildi. Aile yakınları, GSM operatörü yetkililerinin, kazanın yapıldığı noktanın tespiti konusunda ağır davrandığını iddia etti. Kazada can veren Kaan ve Canan ile işadamı Bülent Çebi dün Hekimbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ataköy 5. Kısım Camisi'ndeki törende Nazan Ofluoğlu (altta), "Çok güzel evlat oldunuz. Melek gidiyorsunuz yavrularım" diye feryat etti.
 

Sabah
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 19:01:57
Güncelleme :29 Haziran 2009 Pazartesi 22:16:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?