17
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Daha etkili yağacak!

Yarın (perşembe) kar yağışının etki alanını genişleteceği akşam saatlerinde ise Marmara Bölgesi'nin tamamında gözleneceğini öngörülüyor.

Tahminlere göre bölgedeki illerin tamamında gözlenecek kar yağışı oldukça da yoğun.

KAR GİTMEDİ DAHA ETKİLİ YAĞACAK

Doğan Haber Ajansının meteorolojik tahmin istasyonlarından derlediği bilgilere göre, özellikle İstanbul'da günlerdir etkili olan kar yağışı yarından itibaren Marmara Bölgesi'nin tamamında gözlenecek.

EDİRNE, KIRLARELİ, TEKİRDAĞ, ÇANAKKALE, BALIKESİR, İSTANBUL.. HER YERDE KAR VAR

Günlerdir İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı geceyarısından itibaren kısa da olsa bir soluk alacak, bu saatlerde yağış yok.

Ancak Marmara bölgesi yarın sabahın erken saatlerinden itibaren yeni ve çok etkili olacağı tahmin edilen kar yağışıyla yüzyüze kalacak. Önce Edirne ardından tüm Marmara Bölgesi'nde yoğun kar yağışı bekleniyor.

AKŞAM SAATLERİNDE İSTANBUL'DA ÇOK ETKİLİ OLACAK

Perşembe günü, her geçen saat etkisini arttıracak kar yağışının aralıksız sürmesi, akşam saatlerinde ise İstanbul'da çok etkili yağması bekleniyor. Kentin tamamında gözlenecek bu yağışın bugüne kadar gerçekleşen kar yağışından daha de etkili olacağı tahmin ediliyor.

CUMA GÜNÜ KAR YOK

Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan geceyarısından itibaren kar yağışı etkisini azaltacak ve cuma günü Marmara Bölgesini'de İstanbul'u da terkedecek..

...
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2012 Çarşamba 18:40:41
Güncelleme :1 Şubat 2012 Çarşamba 19:02:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?