22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Diyanet'ten 'sol el' hutbesine tepki

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, İstanbul Müftülüğü'nün hazırladığı sol elle yemek yenmemesi yönündeki hutbeye tepki gösterdi.

Gündemlerinde böyle bir konu olmadığını söyleyen Bardakoğlu, "İstanbul'dakiler masa başında iş üretmek istiyor, bu olmaz" dedi. Bardakoğlu, bir dizi açılış ve temel atma törenlerine katılmak için geldiği Alanya'da, konuya ilişkin soru üzerine şunları söyledi: "Gündemimizde öyle bir şey yok. 

Bunu nereden çıkardılar anlamak güç. İstanbul'dakiler masa başında iş üretmek istiyorlar, bu olmaz. Gündemimizde daha önemli şeyler var. Öncelikli olarak okullardaki şiddete yönelik neler yapabiliriz, bunları konuşmamız lazım"
Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2007 Cumartesi 10:08:29
Güncelleme :24 Şubat 2007 Cumartesi 10:07:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OFLU FAHRI IP: 84.63.184.xxx Tarih : 24.02.2007 15:08:31
SAYIN BASKAN ISLAMIYET HAKKINTA BILGI EDINMEK ICIN GÜMDEN KONUSUNA IHTIYAC OLTUGUNU SANMIYORUM YANI NAMAZ KILINIZ DERSELERTEMI ÖNCE GÜNDEM KONUSUMU OLMASI LAZIM DINIMIZCE SOL ELLE NELERIN YAPILACAGINI VEYA YAPILMIYACAGINI ÖGRETMEK GÜZEL BIRSEY BILMIYENLER ICIN BUNDA SIKINTI NEREDE GÜNDEMDEYOKMUS FALAN OKULLARTA SITTEDIN ÖNEMINIDE BILIYORUZ ORANIN SORUMLUSU DITIB MI YOKSA EGITIM BAKANLIGIMI HER NEISE ONUDA KOARDINELI YAPILABILIR ALINACAK ÖNLEMLERIN BASINTA KARDESLIGI DIN AHLAKINI COCUKLARA SAYGIYI SEVGIYI ÖGRETMEK SITTEDIN DINIMIZDE YERI OLMATIGINI VESAYRE VE BUKONUTA OKULLARTA CALISMALARDA COCUKLARIN VELILERINDEN FAYTALANMAK GEREKLI DIYORUM CÜNKÜ FAHRI GÖREVLILER AILELERDEN OKUL BAHCELERINDE COCUKLARA NASIL TAVRANILDIGINI VESAYRE ÖGRETILEBILIR LER CÜNKÜ ÖGRETMENLERIMIZ BUKONUTA PERSONEL SAYISI OLARAK YETERLI SANMIYORUM AILELERIN EN BÜYÜK FAKTÖRÜ BUKONUTA KAYNASMA ILE BASARI GETIRIR YANI HER KES BIRBIRINI TANIR BIR SICAKLIK ORTAMI OLUR DIYE DÜSÜNÜYORUM SAYGILAR