30
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Dün toplam 9 kişi boğularak öldü

Havaların gittikçe ısınmasıyla beraber gölet, baraj ve denizde boğulma olayları da arttı. Dün toplam 9 kişi boğularak öldü.

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde turizmcilik yapan çocuklarının yanına tatile gelen 75 yaşındaki İngiliz Sally Jackson, Bitez Koyu’nda kızına "10 dakika yüzüp geleyim" dedikten sonra girdiği denizde kayboldu.

Sahil Güvenlik ve Bodrum Deniz Kurtarma Timi’nin 5 saat süren aramaları sonucu kadın turistin cesedi şamandıraların iplerine dolanmış durumda bulundu.

Kırıkkale Kapulukaya Barajı kıyısında ailesiyle birlikte piknik yapan 14 yaşındaki Resul Sarıyap serinlemek için girdiği barajda boğularak öldü.

Yine Kapulukaya’da başka bir bölgeden iki arkadaşıyla birlikte suya giren lise öğrencisi 16 yaşındaki Musa Atar da barajda kayboldu. Gencin cesedi, kaybolduktan 5 saat sonra sivil savunma ekiplerince bulundu.

İstanbul Küçükyalı’daki Kenan Evren Kışlası’nda vatani görevini yapan 22 yaşındaki Piyade Er İsa Hançer, hava değişimi iznine geldiği memleketi Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesi’ndeki Celal Bayar parkı yakınlarındaki gölette yüzerken boğuldu.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde denize giren Koray Moğul (17), Sercan Korkutur (17) ve Selahattin Küpelioğlu (17) akıntıya kapıldı. Açığa sürüklenen 3 arkadaştan Selahattin Küpelioğlu’nun cesedi bulundu.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde Yavuz Malcanlı (25), kız arkadaşı N.K. (18) ile birlikte Yıldıztepe mevkisinde denize girdi. Bir süre sonra suda çırpınan genç kız vatandaşlarca kurtarılırken Yavuz Malcanlı boğuldu.

Balıkesir’in Erdek ilçesine bağlı Ocaklar Beldesi’nde Ümit Uslu (17), iki arkadaşıyla bindiği deniz bisikletinden düşerek boğuldu.

...
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 03:43:25
Güncelleme :8 Temmuz 2008 Salı 03:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?