22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

En küçük siyasetçi

22 Temmuz genel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte partilerin reklam ve propaganda çalışmaları hız kazanırken, Batman'da, Saadet Partisi seçim minibüsünde görev alan 10 yaşındaki sunucu büyük ilgi görüyor.


Günün belirli saatlerinde Saadet Partisi seçim minibüsüyle şehirde tur atan ve şiir okuyan 10 yaşındaki Muhammed Mahsun Gidici, ortaya koyduğu performansla büyüklere taş çıkartıyor. Saadet Partisi lokal sorumlusu M. Mecit Kaplan, diğer partilerin İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illerden özel sunucu getirdiklerini belirterek, buna ihtiyaç duymadıklarını, 10 yaşındaki Gidici'nin çok iyi bir performans çizdiğini ve herkes tarafından beğenildiğini belirtti.


Gidici'nin babası Muhammet Gidici, çocuğunun yazdığı şiirleri güzel okuduğunu, birkaç kez partide şiir okuyup beğenilince onu seçim minibüsünde görevlendirdiklerini açıkladı. 10 yaşındaki Muhammed Mahsun Gidici, şiir okumak ve anons yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, kendisini geliştirmek istediğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 13:22:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih avaşin IP: 85.99.26.xxx Tarih : 29.08.2009 17:33:43

çok güzel .tebrik ediyorum muhammed mahsumu şiir okumak bir sanattır ve gerçekten güzel şiir okuyor. saadet partisinin seçim arabasında anons yaptığını görünce çok duygulandım. onu da babasınıda tebrik ediyorum. ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN