29
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Erzurum Emniyeti'nde şok!

TELSİZ ANONSUYLA MÜDÜRÜNÜ ŞİKAYET ETTİ

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde şube müdürü ile müdür yardımcısı arasında gergin anlar yaşandı. Zor durumda kaldığını ileri süren Şube Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Erin Çoban, telsiz anonsuyla müdürünü şikayet etti.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde dün akşam saatlerinde ilginç bir olay yaşandı. Koruma Şube Müdürü Celal Bayar ile Şube Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Erin Çoban arasında yaşanan gergin anlar, telsiz aracığıyla gazetecilere duyuruldu. Koruma Şube Müdürü Celal Bayar'ın kendisine baskı uyguladığını ve hakkında işlem yaptığını öne süren Şube Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Erin Çoban, olan biteni herkesin öğrenmesini istediği için tüm uyarılara rağmen telsizden anons yaptığını analattı.

Anons üzerine Emniyet Müdür Yardımcıları, Koruma Şube Müdürlüğüne geldi. Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Erin Çoban ile bir süre görüştü. Daha sonra kapıdan Emniyet Müdür Yardımcılarıyla birlikte dışarı çıkan Şube Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Erin Çoban, kameraları karşısında görünce, kendisine 'komplo' kurulduğu iddiasında bulunarak, "Ben Koruma Şube Müdürlüğü'nde çalışıyorum. Engellendiğim konular hususunda şube müdürümüz hakkımda işlem yapmak istedi. Onlardan rahatsız olduğum için arada kaldığımdan dolayı telsizden anons etmek zorunda kaldım. Zor durumda kaldığım için telsizden anons yapmak zorunda kaldım. Bu binadaki herkes konuyu gördü. Çekinecek bir şeyim yok. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde bağlı noktalarda eksiklikler var. İlgili hususları dile getirdim. Onlarla ilgili şube müdürümüz engellemeye çalıştı" dedi.

Daha sonra kameralara el sallayarak küçük kızını kucağına alan Şube Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Erin Çoban, bir süre 155 haber merkeziyle telsiz muhaberesinde tartışma yaşadı. Çoban, Müdürü Celal Bayar'ın kendisine görevini yaptırmadığını iddia edip, kendisini merkeze telsiz anonsu ile şikayet etti. Muhabere kurallarına uymadığı yönünde uyarılan Erin Çoban, emniyet müdür yardımcıları ve amirler tarafından sakinleştirildi.

Çoban, Şube Müdürlüğü binasından eşi ve kızıyla birlikte ayrıldı.

TELSİZ ANONSUYLA MÜDÜRÜNÜ ŞİKAYET ETTİ
TELSİZ ANONSUYLA MÜDÜRÜNÜ ŞİKAYET ETTİ
TELSİZ ANONSUYLA MÜDÜRÜNÜ ŞİKAYET ETTİ
TELSİZ ANONSUYLA MÜDÜRÜNÜ ŞİKAYET ETTİ
TELSİZ ANONSUYLA MÜDÜRÜNÜ ŞİKAYET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 10:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?