22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Eşini öldürüp intihar etti

Hollanda'nın Alkmaar kentinde, Serdar Boral isimli Türk, ayrıldığı eşini vurduktan sonra intihar etti.


Polis Sözcüsü M. Hartenberg tarafından yapılan açıklamada, hayatını kaybeden aile bireylerinin Alkmaar doğumlu ve Amsterdam Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Zeynep Boral (24) ve Batman doğumlu Serdar Boral (28) olduğu belirtildi. Alkmaar Tren Garı'nda yürüyen merdivenlerle perona çıkmakta olan eski eşi Zeynep'i arkadan ateş ederek sırtından ve başından 4 kurşunla vurarak öldüren Serdar, daha sonra kendi başına dayadığı silahı ateşledi ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı Alkmaar Hastanesi'nde hayatını kaybetti.


2.5 yıl önce evlenen Zeynep ve Serdar Boral çiftinin aile içi geçimsizlikten dolayı ayrılmak istedikleri, avukatları J. de Goeij tarafından açıklandı. Avukat Goeij, Zeynep Boral'ın bu konuda Alkmaar Polisi'ne aile içi şiddetten dolayı başvuruda bulunduğunu belirterek, "Polis, bu tür konularda üstüne düşen görevi yerine getirmiyor. İnsanlar öldükten sonra mum ışığında sessiz yürüyüş yapmak yerine, işi baştan sıkı tutsunlar" dedi. Çevre sakinleri ise, Serdar Boral'ın 6 ay önce de eşinden ayrılmamak için
intihara teşebbüs ettiğini ifade etti.

 Aynı zamanda kuzen oldukları belirtilen Boral çiftinin aile telkinleriyle yeniden biraraya geldikleri ancak son zamanlardaki şiddetli geçimsizlik nedeni ile tekrar ayrıldıkları açıklandı. Zeynep Boral'ın, Alkmaar Polisi'ne birkaç defa koruma talebinde bulunduğu da ifade edildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2007 Salı 23:32:32
Güncelleme :27 Haziran 2007 Çarşamba 17:28:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?