16
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Eski ramazanlar geri geldi

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Sokak etkinliklerinin ilk günü renkli gösterilerle geçti.

Düzce'de Anıtpark karşısında düzenlenen Ramazan etkinliklerinin ilk gününde kuklacı Metin Ateş tarafından çeşitli kukla gösterileri, Sihirbaz Okan Okay'ın gösterisi ve çeşitli animasyonlar yapıldı. Bir çok Düzceli etkinlikleri çocuklarıyla birlikte izledi. Etkinliklerin ilk günü halk müziği konseriyla son buldu.

Organizasyonu gerçekleştiren Hallesse firması yetkilisi Haldun Pak, etkinliklerin her geçen gün artarak devam edeceğini, ayrıca alanda 130 adet standın bulunduğunu belirterek, "Yaptığımız organizasyonla eski ramazanları tekrar yaşatmak istedik. Ayrıca bu alanda 130 adet standımız bulunuyor. Bu standlarda çeşitli ürünler sergileniyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 15:09:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hülya çetin IP: 85.104.51.xxx Tarih : 1.10.2007 01:02:59

eski ramazan eski ramazan ,eski ramazanları yaşatacak halmi bıraktılar insanlarda.bizler cocukken her şey baştan aşagıya yeni alınırdı tokadan ayakkabıya ve biz 3 kardeşiz.şimdi tek cocuga alışverişe cıkarken 40 kere düşünüyorum acaba neyi almasamda tasarruf yaparım diyerekten.büyüklerimizin ziyaretine giderken ellerimiz boş gitmezdik mutlaka gondolda cukulatalarla gidilirdi eve çeşitli ikram alışverişleri yapılırdı şimdi ise bu yapılmasın diye kaçar olduk bayramlardan.Emin olun kaçınca bütce az sarsılıyor.içim sızlıyor ama utandıgım kadar bizi bu duruma düşürenler acaba ne yapıyor....bayramınız mübarek olsun efendim...