22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

G-string tartışması büyüyor

G-string tarafından sürekli uyarılarak "seks" diye inleyen kadınlar "fentezisi" feriştahı gelse aşılamaz .


Biri diyor "Sağlıklı üremeyi engelliyor, ülkeyi tehlikeye atıyor. Yasaklansın." Öteki tutturmuş "Kadının haz noktalarına baskı uygulayarak sürekli uyarılmasını sağlıyor. Kadına gün boyu her ortamda seksi düşündürüyor ve kadını sekse hazır tutuyor."
Şu minicik g-string'in erkeklere ettiğine bakınız, hepsini deli ediyor.


Bu kadar mı seksi?


Erkeklerin mantıklı düşünmelerini engelleyecek, efsaneler uydurmalarına sebep olacak kadar...
Evet, belki de yasaklanmalı.


Putin'i destekleyen milliyetçi gençlik örgütü Naşilerin söylediği gibi sağlıklı üremeyi engelleyerek Rusya'nın istikbalini tehlikeye attığı falan yok ama böyle bir iddiayla sokaklara döküldüklerine göre milliyetçi Rus gençlerinin aklını başından aldığı ortada.


İslamcı çizgideki Renkli dergisinin yazarı İlhami Atmaca'nın sürekli uyarılmış halde ortalıkta dolanıp "Seks... Seks..." diye inleyen kadınlar "fentezisi" ise Bir Demet Tiyatro'nun Feriştah'ı gelse, aşılamaz.

İyi kızlar-kötü kızlar


Atmaca'nın bu gerçeküstü fikirleri, yazı yazdığı İslamcı dergide kalır ve İslamcı çevreden kimse de buna itiraz etmezdi aslında.
"İyi kızların" zaten tesettürlü olduğuna ve cennete gideceğine, "kötü kızların" ise "her yere" gitmeye dünden razı olduğuna inananlar, varsın bunun sebeplerinden birinin de bu kızcağızları sürekli tahrik eden donları olduğunu düşünsünler.


E ne var bunda?


Nitekim Atmaca da bunu biliyor, öyle devam ediyor: "'E ne var bunda' dediğinizde, g-string tercih edenler arasında tesettürlü genç kızlar ve kadınların da hatırı sayılır miktarda olduğunu söylersem sanırım durum bir hayli nazikleşir. G-string giymiş tesettürlü genç kızlar sıradan bir tesettürlü olarak görünmelerine rağmen, aslında cinsel dürtüleri sürekli uyarılan kadınlıklarıyla hakikatte dini bütün Müslüman genç kızlar ve kadınlar olmaktan başka bir şeydirler."
Hiii, yoksa her yere mi giderler?

Allah akıl fikir versin


Hürriyet gazetesinden öğreniyoruz ki İlhami Atmaca'nın g-string yazısının ardından İslamcı basında "Tesettür içine g-string giyilir mi?" tartışması başlıyor.


Tesettürlü kadın yazarların "Vay sen bu işin içine tesettürlüleri nasıl katarsın?" tadında, Atmaca'ya itirazı var ama g-string giymediklerinden ya da bunun öğrenilmesini istemediklerinden, kimse çıkıp "Haz noktalarına baskı mı... Sürekli uyarılmak mı... Bu ne muazzam bir hayal gücü İlhami bey" demiyor.


Ben müsaadenizle diyeceğim: "Bu ne muazzam hayal gücü İlhami bey!"


G-string'in "gün boyu her ortamda seksi düşündürdüğü" muhakkak ama mütemadiyen seksi düşünen g-string giyen kadınlar değil, İlhami Atmaca gibi erkekler olsa gerek.


Allah'a da bu kadar yakın bu adamlar ya da en azından kendileri öyle varsayıyorlar; insan merak ediyor, Allah niye onlara akıl fikir vermiyor?

Biri Bizi Gözetliyor'a tesettürlü yarışmacı

G-string'in insanlığın ilk giysilerinden biri olduğu sanılıyor.
Bundan 75 bin yıl önce ufak ufak giyinmeye başlayan Afrika'da, ufak ufak giyilmiş işte.
Şimdi bize ufak geliyor tabii,
o zamanlar insanlar hayli kapalı bulmuş olmalı bu şeyi.
Ve o günlerde herkes çıplak olduğu için ilk giyenler kadın-erkek acayip seksi bulunmuşlardır muhakkak.
Vay, kapatmış.
Altında ne var acaba?
Hurrraaa.
Ki 75 bin yıl sonra bir bakıma aynı noktadayız. İslami tesettür de -benden duymuş olmayın- çoğu erkek tarafından, özellikle Avrupalılarca bayağı seksi bulunuyor.
Yeni Biri Bizi Gözetliyor evinde mesela fingirdemeye teşne bir tesettürlü yarışmacı olsa, ortalık ayağa kalkar ve RTÜK acilen kanala en ağır cezaları verir falan ama, hadi kabul edelim, yayınlanabildiği yere kadarı, TV tarihinde bir reyting zirvesi yapmaz mı?

Yeni fantezi: Samba dansı yaptıran iç çamaşırı

İlhami Atmaca'yı "fentezi"siz bırakmak ister miyiz?


Katiyen istemeyiz.


"Her yere giden kızlar", bildiğiniz üzere deniz kıyısına da gidiyor, bikini giyip güneşleniyor, bronzlaşıyorlar.
Ve bikini izleri oluyor, böyle beyaz beyaz.


Tanga ile güneşlenmeyenler için, g-string giydiklerinde ortaya çıkan bu beyazlık pek hoş bir görüntü değil.
Bu yüzden de özellikle yaz aylarında tesettürlüleri bilemem ama tesettürsüz kadınların çoğu iç çamaşırında Brezilya kesimi
iç çamaşırlarını tercih ediyor.


Bikini izleri görünmesin diye.


Brezilya kesimi iç çamaşırlarının laser kesim-dikişsiz modelleri de var; ki bunlar beyaz pantolon bile giyseniz, katiyen belli olmuyor.
İlhami beye bir fantezi çıkmayacak mı peki buradan?


Bu çamaşırları giyen kadınların içine aniden Brezilyalı sambacı kız ruhu kaçıyordur mesela, başlıyorlardır popo sallamaya...

Milliyet
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2007 Pazar 07:10:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
müjo IP: 88.244.254.xxx Tarih : 19.02.2008 21:39:44

Artık karşı cinsi her haliyle cinsel obje olarak görme veya öyle bir gözle bakma dönemi bitmeli.