20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Gece yarısı WoW çılgınlığı

Bu gece dünyayla birlikte aynı anda Türkiye'de de satışa çıkacak olan World of Warcraft'ın genişleme paketi "Wrath Of The Lich King" için mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşması bekleniyor.

D&R'da oyun dünyasının efsane ismi World Of Warcraft‘ın ikinci eklenti paketi “Wrath of the Lich King”i gece yarısı satışa sunuyor.

12 Kasım’ı 13 Kasım’a bağlayan gece saat 00.00’da İstanbul Etiler D&R, Ankara Tunalı D&R ve İzmir Forum Bornova D&R mağazalarında Wrath of the Lich King’in satışı başlayacak. Oyun, sevenleri ile buluşacak. Tüm D&R mağazalarında ise 13 Kasım’da satışa sunulacak.

D&R, daha önce de World of Warcraft’ın ilk Eklenti Paketi olan “The Burning Crusade’in gece satışını yapmıştı ve mağazaların önünde saatler öncesinde uzun kuyruklar oluşmuştu.

D&R gibi Media Markt'ta, bilgisayar oyunu World of Warcraft'ın yeni eklenti paketi Wrath Of The Linc King'in satışı için Ümraniye mağazasının kapılarını gece saatlerinde açacağını bildirdi.

Verilen bilgiye göre, oyuncuların aylık ücret ödediği ve korsan versiyonu bulunmayan bu ürünün Türkiye'de yüksek satış rakamlarını yakalaması bekleniyor.

Genişleme paketinin Türkiye'deki piyasa satış fiyatı 79.99 YTL olarak belirlendi. İçinde oyunla birlikte 208 sayfalık bir resim albümü, oyundaki karakter için bir evcil hayvan, "kamera arkası" görüntülerini içeren bir DVD ile bir fare altlığı içeren özel koleksiyon paketi ise 169.99 YTL'den satılacak.

Genişleme paketinin konusu

World of Warcraft: Wrath of the Lich King, oyuncuları, en son Warcraft III: The Frozen Throne'da görülmüş olan korkunç Lich Kral Arthas Menethil'in Azeroth'u hakimiyeti altına almak için inzivaya çekildiği kalesini de içinde bulunduran soğuk ve yasak kıta, Northrend'e gönderiyor.

Oyuncular Howling Fjord ve Borean Tundra'nın kıyılarından, Icegrown Glacier'deki uğursuz tahta kadar Lich Kral'ın ölmeyen ordularıyla savaşacaklar.

Oyuncular ayrıca karakterlerini 80'inci levele kadar geliştirebilecek, yepyeni bölgelerde ve zindanlarda dolaşırken birbirinden güçlü yeni yetenekler elde edebilecekler.

Genişleme paketi ayrıca başarı ödülleri, kuşatma silahları ve yok edilebilir binalar gibi yeni oyuncu-oyuncuya-karşı savaş yenilikleri ve oyunun ilk kahraman sınıfı olan Death Knight gibi heyecan verici özellikleri de beraberinde getiriyor.

Oyuncuların online ortamda kendi karakterlerini geliştirdikleri World of Warcraft'ta oyuncular, oyun süresine ve becerilerine dayalı olarak rakiplerine avantaj sağlayabiliyorlar. Bu nedenle oynanan her dakika önem taşıyor.

2004 yılının Kasım ayında piyasaya sürülmüş olan World of Warcraft dünyanın en popüler MMORPG oyunu olmuş ve 11 milyon aboneye ulaştı.

2005 ve 2006 yıllarında dünyanın en çok satan PC oyunu,2007 yılında ise Oyunun ilk genişleme paketi olan “The Burning Crusade”’in ardından 2'nci sırayı aldı.

“The Burning Crusade” Kuzey Amerika ve Avrupa’da ilk 24 saat içinde 2.4 milyon kopya, ilk ay ise yaklaşık 3.5 milyon kopya satarak en hızlı satış yakalanan PC oyunu oldu.


Satış noktaları

ANKARA
D&R Tunalı Hilmi

İSTANBUL
Bimeks Teknoport
D&R Etiler
Electro World Viaport
Mediamarkt Ümraniye
Teknosa Beylikdüzü

İZMİR
D&R Forum Bornova

cnnturk
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 21:03:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?