16
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Gecelerden notlar

Ünlü teknik direktör ve futbol yorumcusu Mustafa Denizli, Çeşme’de otel yaptırıyor.

Yine Çeşme’de bulunan 30 odalı butik oteli Kaptan’ı devreden Denizli, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nun yanındaki araziyi satın alarak buraya otel yapmak için kolları sıvadı. İnşaatına ekim ayının ilk haftasında başlanacak olan otelinin çoğunluğunun apart dairelerden oluşacağını belirten Denizli, bu dairelerin bir kısmını devre mülk sistemiyle satışa sunacak. Odalarının tamamı Çeşme Marinası’na bakan, Termal SPA ve kongre merkezlerinin de yer alacağı yeni otelin ismi ise "Captain" olacak.

Cem bizi çekiyorlar

"Turn On The Radio" şarkısıyla ilk kez Power FM’de dinleyicileri ile buluşan Jay-Lal’ın ekim ayında çıkacak olan ilk albümünün video klibi, önceki gece Lucca’da düzenlenen özel partiyle tanıtıldı. Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen özel partiye, Pınar Altuğ-Yağmur Atacan, Esin Maraşlıoğlu, Peker Açıkalın, Melisa Eliyeşil, Malkoç Sualp, Mehmet Mutlu, Can Akçay, Ozan Doğulu ve Melis Ersoy gibi ünlü isimler katıldı. Geç saatlere kadar canlı performans eşliğinde eğlenilen partide ’üç şirin kız’ Ronit Gülcan, Cem Hakko’nun büyük kızı Katia ve Esin Marşlıoğlu en çok eğlenenler arasındaydı.

Ortak oldular
İki yakın arkadaş Gökhan Çarmıklı ve Cem Kalyoncu, Çeşme’de ortak bir proje başlattılar. Çarmıklı ve Kalyoncu, Emre Arolat’ın şirketi Tamtex İnşaat’la birlikte 7800 Çeşme adını verdikleri proje için çalışmaya başladılar. Çeşme’nin en güzel koylarından biri olan Boyalık’ta Şubat 2007 tarihinde inşaatına başlanan 7800 Çeşme’de, denize sıfır konumda, iç özellikleri birbirinden farklı dokuz tip daire seçeneği sunuluyor.

Koç’tan iftar yemeği
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un önceki akşam İstanbul Kuruçeşme Divan restoranda verdiği iftar yemeğine tüm Koç Ailesi’nin yanı sıra sanat ve iş dünyasının birçok tanınmış ismi katıldı. Rahmi Koç ve oğlu Ali Koç’un davetlileri kapıda karşıladıkları iftar yemeğine katılan isimler arasında Mustafa-Caroline Koç, Ali-Nevbahar Koç, Semahat Arsel, Ömer-Ayşegül Dinçkök, Mehmet Garan, İstanbul Valisi Muammer Güler’in eşi Nevval Güler, Süren-Uğur Ekşioğlu, Rahmi beyin hanım arkadaşları Jale Yılmabaşar ve Azize Taylan, Ümit Boyner gibi tanınmış simalar vardı.

Mischka’da yıldız yağmuru
Eğlence sektöründe 20 yılını geride bırakan işletmeci Tibet Özer, Mischka adını verdiği 24. mekanını 12 Ekim gecesi Alsancak’ta hizmete açıyor. Ünlü mimar Boğaç Alpugan’ın tasarladığı bin metrekarelik, 700 kişi kapasiteli Mischka, açılış gecesinde Yunanistan’ın dünyaca ünlü DJ’yi Pantelis’i konuk edecek. Etkileyici dekoru, ses ve ışık sistemleriyle dikkatleri çeken mekan, kış sezonu boyunca çarşamba, cuma ve cumartesi geceleri hizmet verecek. VJ Benzina da bayramda burada çalacak.

Loro Piana bugün açılıyor
Doğuş Grubu, Türkiye’deki ilk Loro Piana mağazasının açılışını bugün yapıyor. İstanbul’un moda merkezi Nişantaşı’ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde açılacak olan mağaza 130 metrekarelik üç kattan oluşuyor. Mağazada, erkek, kadın, çocuk ve aksesuvar koleksiyonlarının yanı sıra Loro Piana’nın kişiye özel kıyafet tasarlanan ’Made to Measure’ bölümü ve ev ile seyahat ürünlerinin yer aldığı hediye bölümü de bulunuyor.

Kubilay Keskin/Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2007 Perşembe 11:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?