22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Gençler MİT ajanı olmak istiyor

O beni MİTolojiden biri sanıyor


Soğuk Savaş döneminin ortaya çıkardığı katı kurallarla işleyen Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yeni döneme göre şekillenip cazibe merkezi haline getirilince; gençlerin de dikkatini çekti. Türkiye’nin seçkin üniversitelerinden mezun olan gençler, Maslak’taki holdinglerde CEO değil, MİT’te ajan olmak istiyor. 

Teşkilatın zaman zaman gazetelerin insan kaynakları sayfalarına verdiği “iş” ilanlarına yoğun ilgi var. Eskiden anlık kadro ihtiyacına binaen yapılan ufak alımlar, bugün için yerini 700 kişilik toplu alımlara bıraktı. ‘Bu devirde işletmeci mi olalım, mühendis mi?’ diyenler artık dünyanın gözde meslekleri arasında yer alan istihbaratçılığı da düşünüyor.

 MİT’in internetteki sayfasında İnsan Kaynakları bölümünde yer verdiği sıkça karşılaşılan sorular da bunun göstergesi: “MİT’te işe yeni başlayan kişi ne kadar maaş alır?” “Üniversite öğrencisinin MİT’te staj yapması mümkün müdür?”, “Üniversite öğrencisiyim, MİT’te çalışabilir miyim?”, “KPSS’de başarılı oldum MİT’te çalışmak istiyorum.”, “Fen-edebiyat mezunlarının müracaatlarını neden kabul etmiyorsunuz?” “Çaylak”ların merak ettiklerini mesleğin duayenlerine sorduk. İstanbul Üniversitesi’nde asistanlık yaparken devletin isteğiyle MİT’te çalışmaya başlayan ve bu gizli görevi altı ay eşinden bile saklayan Mahir Kaynak, kendilerini akıl oyunlarına yatkın görenleri istihbaratçı olmaya çağırıyor. İstihbaratçılık yaparak zengin olunmayacağını belirten Kaynak, bir MİT’çinin maaşıyla rahat bir yaşam sürülebileceğini, her yıl Antalya’ya tatile gidebileceğini söylüyor. Örtülü ödenek parasıyla simitçilik yapmak da dahil yıllarca MİT’te çeşitli görevlerde bulunan Yılmaz Tekin ise Ankara’nın paşa çocuklarının yetersiz ve deneyimsiz halleriyle canlarını çok sıktığını söyleyip gençlere merkez yerine ‘cephe görevi’ öneriyor.

 İsimsiz kahramanlar, normal devlet memurundan daha çok maaş alıyor. Maaş dışında 4 ikramiye, başarılı olanlara “teşvik” adı altında iki ikramiye daha veriliyor. Görevin özelliği sebebiyle ek tazminatlar da ilave ediliyor. Örneğin mesai bitti diye takip ettiğiniz şahsın peşini bırakamadığınız için saat 18.00’den sonrasına mesai ücreti yazılıyor! Bu işte görev icabı havuz başında sefa yapmak da var, içine sızdığınız terörist grubuyla imha edilmek de. Karar sizin.

Konumunu Soğuk Savaş dönemine göre şekillendiren MİT, bölücü ve yıkıcı faaliyetlerin içerideki uzantılarına yoğunlaştı. MİT’in hayati önemini ilk fark eden kişi Turgut Özal oldu. Sivil bir müsteşar atandı. Başbakanın bile bilgi alamamaktan şikâyet ettiği MİT’in kapalı kutu görüntüsü değişmeye başladı. Bundan on yıl kadar önce ilk kez gazete ilanıyla ajan aramaya başladı. Böylece istihbaratçılık donanımlı gençlerin dikkatini çekti. Eskiden anlık kadro ihtiyacına binaen yapılan ufak alımlar, yerini 700 kişilik toplu alımlara bıraktı. Şeffaflık yönünde atılan adımların mimarı Sönmez Köksal, Aksiyon Dergisi’nden Ufuk Şanlı’ya verdiği mülakatta zorunluluktan kaynaklanan bu değişimi şöyle açıklıyordu: “Tüm kamu kurumlarının ortak derdi olan nitelikli insan gücü ihtiyacı MİT için de geçerliydi. Nitelikli insanların yüksek ücretler veren özel sektöre kayması yüzünden daha düşük nitelikleri haiz insanları istihdam etmek zorunda kalan MİT de bunun sıkıntısı içindeydi. Kurumu cazibe merkezi haline getirmek gerekiyordu. Bunun için çok çalıştık. Sonunda Türkiye’nin seçkin üniversitelerinden mezun gençleri kuruma kazandırmayı başardık.” Gerçekten The Recruit (Çaylak) filminde parlak bir öğrenci olan James Clayton gibi gençler, kariyer yapmak için “isimsiz kahramanlar”ın arasına katılıyor. Birçok genç Maslak’taki holdinglerin değil teşkilatın kapısını çalıyor. Sizin de çocuğunuz doktor ya da mühendis olmak yerine “Ben MİT’çi olacağım!” derse ne yaparsınız?

‘Mit’çinin eşi olmak!’

Yıllarca MİT’te çalıştıktan sonra anılarını kitaplaştıran Yılmaz Tekin, 26 yaşında kendi isteğiyle teşkilata girmek isteyenlerden. Tekin, macera filmlerine taş çıkartacak kapalı kapılar ardındaki hayatının başlangıcını şöyle anlatıyor: “Babam içeri girer girmez, bana doğru dönmüş ve elinde tuttuğu paketi uzatarak; “Al bakalım haylaz!” demişti. Babamın yarı kızgın bir tavırla çantasından çıkarıp bana uzattığı paketi aldım. Ne olduğunu, gerçekten çok merak ediyordum. Elim titreyerek paketi açtım ve beni çok meraklandıran hediyesini (!) çıkardım. Hediyem, sarı renkli büyük bir zarfın içinden çıkan ve üzerinde kalın harflerle “Milli İstihbarat Teşkilatı İş İsteme Formu” yazan küçük bir kitapçıktı!.. Onu ne zamandır beklediğimi ve babamın da getirmemek için nasıl çaba gösterdiğini birden hatırlayıverdim. Babam muhabere albaydı, istihbaratçı değildi. Ancak teşkilatta çalışan üst düzey sınıf arkadaşları vardı. O dönem çekilen sıkıntılarını bildiği için teşkilata girmemi istemiyordu. Sonunda dayanamadı, razı oldu. O dönem yedek subaylığımı emir subayı olarak yaptığım askerî yargıtay başkanı da olumlu görüş bildirince, daha askerliğimi bitirmeden sınavlara çağrıldım.” Sonrası Çaylak filmindeki gibi. Yedi sülalesine kadar uzanan soruşturma, mülakat, uzmanlık kursları.

Ya evliyseniz! Tekin o sıralar nişanlıymış ve açık açık söylemiş ajan olacağını. İlk günden kendini deşifre etmiş bile (!) Ne yapacağını şaşıran kızcağız, “Senin görevin ne olacak?, “Her akşam eve gelecek misin?” diye iki soru sorabilmiş. “Sana söz veriyorum, her akşam eve geleceğim.” demiş ama nerdee.. Üzüntülerini içinde yaşayan bir kadın olan eşi, bir ajanın işine yaraşır bir şekilde gözyaşlarını akıtmadan ağlamış yıllarca. “Aile yaşantınızın etrafına bir demirperde çekmeniz gerekir.” diyen Tekin, bir istihbaratçı ailesi olmanın sıkıntılarını uzun uzun anlatıyor: “Doğu ve Güneydoğu bölgesinde, hele küçük il ve büyük ilçelerde görev yapmak zordur. Dört duvardan dışarı çıkamazsınız, çıksanız bile sık sık çıkamazsınız, uzun süreli çıkamazsınız, herkesin gittiği yerlere gidemezsiniz. Tabii ki, Hakkari’de çalışanla, Çanakkale’de çalışan bir olamaz. Tüm bunlar birleştiğinde, ne kadar karşı koymaya çalışsanız da, aile içi sorunlara neden olabiliyor. Sinirleri zayıf ya da bazı takıntı veya beklentileri olanlar için küçük yerler tercih edilemez. Eğer bekâr değilseniz eşinize, çocuklarınıza elinizden gelenden daha fazlasını vermelisiniz. Tam aksine, onların desteği de olmasa siz tükenirsiniz.”

Görevleri gereği sıkıntılarını üçüncü kişilere bile aktaramayan istihbaratçılar toplumdan izole olmuş bir hayat sürüyor. Tekin, “İstihbaratçıların, dost olarak tarif edeceksek, fazla dostları olmaz.

Bu kural aileleri için de geçerlidir. Aileniz, kendi meslektaş eşlerinin dışında, 5-10 kişiden fazlasıyla görüşemez. En önemlisi, herkesi misafir olarak evine kabul edemez. Seçilmiş birkaç kişi bu kuralın dışında kalır ve nereye, hangi ile giderseniz gidin bu değişmez.” diyor.

Peki MİT’te kariyer nasıl yapılır? Tekin, hâlâ “aile şirketi” çalışmalarının devam ettirildiğini söylüyor. Mahir Kaynak ise, “Türkiye’de ne varsa hepsini de orası için düşünsünler.” diyor.

“İstihbarat mesleği, dibi görünmeyen karanlık bir kuyudan bir şeyler çıkarmaya benzer. İyi bir istihbaratçı iseniz, saldığınız kova hiçbir zaman boş çıkmaz.” diyen Tekin, gençlere sürekli çalışmaları tavsiyesinde bulunuyor. Merkezde kalmak yerine cepheye gitmelerini öneriyor: “Cephede çarpışmayan merkezde çalışamaz, bocalar... Ankara’nın paşa çocukları, yetersiz ve deneyimsiz halleriyle canımızı çok sıktılar. Bu nedenle ben, en azından belirli bir rotasyon uygulamasıyla herkesin taşrada görev yapmasını ve cephenin kaynayan kazanından bir nebze olsun sebeplenmelerini isterim.”

Ücretler dolgundur

Gençlerin en çok merak ettiği konulardan biri de MİT’te yeni işe başlayanların ne kadar maaş aldığıyla ilgili. Görüştüğümüz istihbaratçılar bu konuda net bir rakam vermiyor. Ancak MİT mensuplarının büyük çoğunluğu kadro karşılığı sözleşmeli memur statüsünde olduğu için SPK, Hazine ve kamu bankalarında olduğu gibi normal devlet memuru maaşının üzerinde bir aylık ödenebiliyor. Maaş dışında 4 ikramiye, başarılı olanlara “teşvik” adı altında toplam 6 ikramiye veriliyor. Bu maaşlara görevin özelliği nedeniyle ek tazminatlar da ilave ediliyor. Mesela mesai bitti diye takip ettiğiniz şahsın peşini bırakamadığınız için saat 18.00’den sonrası için mesai yazılıyor. Mahir Kaynak, MİT’te rahat edilecek kadar aylık verildiğini, bununla her yıl Antalya’da tatil yapılabileceğini söylüyor. Ancak teşkilatta çalışarak zengin olmanın mümkün olmadığının da altını çiziyor.

Görev icabı James Bond gibi havuz kenarında sefa sürmek de var, terörist bir grubun içinde K. Irak’tan Türkiye’ye sızarken özel tim tarafından imha edilmek de. Karar sizin. Şenkal Atasagun gibi MİT’te çalışan teyzenizin kızı istihbaratçılık teklif etmediyse ya da Çaylak filmindeki gibi bir ajanın dikkatini çekmediyseniz “isimsiz kahramanlar” örgütüne katılmak için dilekçe ile iş müracaatında bulunmanız gerekiyor.

“AKIL OYUNLARINA YATKIN OLANLAR İSTİHBARATÇI OLSUN”

Ailemin istihbaratçılık geçmişi yoktu. Ben de hiçbir şekilde aşina değildim bu mesleğe. Bütün amacım bir bilim adamı olmaktı. Benim başvurum olmadı; devlet talep etti. Devletin hizmet talebine hayır demek kolay değil. Onların talebi üzerine istihbaratçı oldum. O zamanlar doktorun yanında (İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi) asistandım. Önce istihbarat elemanı olarak çalıştım sonra kadrolu olarak devam ettim. Başından itibaren 9 Martçılar olarak bilinen cuntacılar içinde faaliyet gösterdim. İstihbaratçı olduğumu ailemden 5-6 ay gizledim.

İstihbaratçılık keman çalmak gibi değildir ya da yatkınlık gibi bir şey de değildir. Esas itibarıyla zekâ düzeyi yeterli insanların kolayca yapabileceği, zevkle yapabileceği bir meslektir. Evvela istihbarat bütün dünyada çok gözde mesleklerden bir tanesidir. Özellikle günümüzde ordulardan ziyade uluslararası ilişkilerde ve mücadelelerde istihbarat teşkilatları birincil rol oynuyorlar. İkincisi şimdiye kadar anlattıklarımdan anlaşıldığı kadar bir güvenlik gücü bir akıl gücü var. Yani silahla, güçle oynanan değil akılla oynanan bir oyundur. Kendilerini akıl oyunlarına yatkın görenler bu mesleği seçmelidirler. Tabii bu teorik olarak böyledir. Ülkemizde bu oluyor mu olmuyor mu sorusunun cevabını veremem; ama meslek gerçekten çok önemlidir. Dünyada da önemli liderler istihbaratçılardan çıkıyor. Putin, Bush, Kissinger istihbaratçı. Niteliği itibarıyla iyi bir meslektir. Üst kademelere çıktıklarında toplumun övgüsüne mazhar olmak isteyenler için cazip bir meslek olduğunu söyleyemem. Ülkesine, dünyaya yön vermek gibi bir ilkesi varsa bu mesleğe girmeli aksi halde şaşaalı başarılar istiyorsa başka yolları denemesi gerekiyor.

GENÇLER SORDU, MİT CEVAPLADI

MİT, internette İnsan Kaynakları sayfasında yeni bir bölüm daha açarak genellikle gençlerden gelen sorulara cevaplar veriyor. İşte o sorulardan bazıları:

Üniversite öğrencisi MİT’te staj yapabilir mi?

İstihbarat dünyada mevcut özel veya resmi öğretim kurumlarında eğitimi verilmeyen tek meslektir. Bu nedenle bir üniversite öğrencisinin teşkilatımızda staj yapması mesleki anlamda kendisine bir yarar sağlamayacağı gibi öyle bir yasal düzenleme de bulunmamaktadır.

Üniversite öğrencisiyim MİT’te çalışabilir miyim?

Belirtilen ilgili yükseköğrenim kurumlarından veya denkliği onaylanmış yabancı öğretim kurumlarından mezun olmak gerekir. Erkek adaylardan askerlik hizmetini tamamlayanlar tercih edilmektedir.

KPSS’de başarılı oldum, MİT’e girebilir miyim?

İstihbarat görevlisi adaylarında başvuru koşulu olarak; sınav tarihi itibarıyla son iki yılda yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’ndan KPSSP1 puan türünden 85 ve üstü puan almak koşulu aranmaktadır.

Bayanlar MİT’e girebilir mi?

Son yıllarda teşkilatımızın gerek merkez, gerekse bölge ünitelerinde üst yönetim kademelerinde giderek artan oranda bayan personel görev yapmaktadır.

Doğu nüfusuna kayıtlı olmam iş başvurum için bir sakınca oluşturur mu?

MİT mensubu olmanın gurur ve ayrıcalığını yaşamak isteyen, her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı teşkilatımıza iş başvurusunda bulunabilir.

AZINLIKLAR VE ‘GAY’LER GİREMEZ

MİT’e eleman alınırken yapılan sağlık muayenesinde; her koşulda ve ülkenin her yerinde görev yapabilmeye müsait bir sağlık kriteri aranıyor. Bu aslında birçok kamu kurumunun da ilk koşulu. Yapılan bazı özel muayeneler ise, bugün emniyette, silahlı kuvvetlerde yıllardır uygulanmakta. Yani farklı cinsel tercihlerin olup olmadığı da kontrol ediliyor. MİT’te eşcinsel olmadığını söyleyen Mahir Kaynak, “O bir zaaftır. Bu bir sağlık problemi değil, ahlak problemi değil bir zaaftır aslında. Bu insanın özel hayatına müdahale değildir. Bazı mesleklerde bu durum bir şantaj aracı olarak kullanılacağı için olmamasında yarar vardır. Şu anda alınmıyorlar.” diyor. Azınlıklar konusuna da değinen Kaynak, bütün Türk vatandaşlarının askerde olduğu gibi teorik olarak MİT’e girme imkanı olduğunu söylüyor. Azınlıkların da MİT’te görev almasının bir sakıncası olmadığını söyleyen Kaynak, hangi soydan gelirse gelsin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan bir insana devletin bütün kapılarını açması gerektiğini söylüyor.

Zaman/M. YAŞAR DURUKAN
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2007 Pazar 17:44:48
Güncelleme :25 Şubat 2007 Pazar 18:01:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oğuzhan GÜNAYDIN IP: 88.228.138.xxx Tarih : 26.11.2007 20:44:16

ben mit ajanı deil CIA yada FBI ajanı olmak ıstıyorum bızım devletten bıze fayda yok sımdı devletıme hızmet etmek ıstedım ıstemedıler bende baska develetlere hızmet ederım Mİt harıc her devletın ajanı olurum sozum tek lafım bir ben ıhanet etmedım sımdı dımdık ayaktayım dedıgım gıbı ben CIA yada FBI ajanı olmak ıstıyorum telefon numaram 0537 301 72 73 haber beklıyorum


VOLKANERDEM IP: 88.226.201.xxx Tarih : 19.11.2007 17:58:29

Ben 19 yaşındayım gazi üniversitesi öğrencisiyim mitte çalışmayı çok isterim


sezai yüce IP: 88.239.28.xxx Tarih : 30.09.2007 15:53:45

çok iyi bir site bende ajan olmak isterdim


hasan halil aksoy IP: 85.99.128.xxx Tarih : 4.10.2007 21:18:41

benim hicbir özelligım yok ama ajan nasıl olurum kücuk caplı olarak kucuk ıslerde sadece gorev yeter. her turlu cemaatın we ocgın ıcıne yapım geregı cok guzel sızarım ve onun en guzel savunucusu olurum. nur cematinın 3 kolu süleymancıların azımendılerın mgv nın ıcıne gırdım cıktım. alperenlerle ülkü ocogının da ıcıne gırdım cıktım. nıye gırdım cunku bır seyı ıcıne gırmeden tanıyamazsın ben gırdım tanıdım.İyı bır solcuyu halt aderm ama iyi bir ocakcıyada gıc acımam. onuda sozlerımle yenerim yanı ben yaparım.


omer aslan IP: 85.101.46.xxx Tarih : 27.09.2007 01:16:32

merhaba ben bu ısın parasında fılan degılım sadece bu mıllet ve ay yıldızlı bayrak ıcın elımden gelen gelmıyen herseyı yabarım ustune para bıle vermesınler umrudmda olmaz ortaokul mezunuyum ve tek ozellıgım ıyı bır nısancıyım 27yasındayım benım yababılcek bısey olursa lutfen benı arayım 05373685252


İlyas Güzel IP: 85.98.65.xxx Tarih : 11.11.2007 11:19:41

Sayın Efendim Yazdığınız Tüm yazıları okudum ben orta okul mezunuyum bıraktım.D.bakırda yaşıyorum yaş 18 boy 1.72 kilo 62 sporu seven biriyim sadece siğara kulanıyorum bu göreve atılmak için bırakabilirim kat kat fazlasını yapabilirim yabancı dilim yok aldığım görevleri bir sır gibi saklamak için yanınızda büyümek büyük adımlara atılmak istiyorum.Bu Wep sayfası haricinde bir kaç yerlere bakıyorum.Kendime öz güvenim oldukça yüksek ben doğarken ölmüşüm nerde ne zaman öleceğim önemli değil bu hayatta başka bir geleceğin varmı diye sorarsanız hiç sanmıyorum.Bir M.İ.T ajanı olmak için 5 yıl 6 yıldır hep uğraşıyorum ama tek bir çözüm yolu bulamadım şimdi ise int. üzerinden katılıyorum. Madem bu işte öldürülmekte var ölmeden önce bu görevde öldürmekte istiyorum zekaysa zeka güçse güç askerliği yapmış olanları seçiyorsunuz özellikle ben askerliğimi bekleyemem 3 senedir bekliyorum kaldı 2 sene buda bir ömür demek efendim yurt içi yurt dışı yer türlü göreve atılmak istiyorum önemli olan benim için başarı sizden bir herkez için grup oluşturmanızı ilk önce büyük bir testen geçmenizi sonra seçilmiş olanları göreve almanızı rica ediyorum. Cvp en kısa zamanda bekliyorum Saygılarımla.... Hudut Kartalı


Konuk IP: 88.226.192.xxx Tarih : 23.11.2007 04:31:06

ülkem için eğitim almak istiyorum!


Tarık EROĞLU IP: 88.227.81.xxx Tarih : 7.12.2007 21:39:00

NE MUTLUKİ TÜRK EVLADI DOĞMUŞUM VARSIN BU VATAN İÇİN SON NEFESİMİ VATANIM NAMUSUMUN VEDE ŞEHİT DÜŞEN KARDEŞLERİMİZ GAZİLERİMİZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN HELAL OLSUN GİTSİN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE İYİKİ TÜRK DOĞMUŞUM İYİKİ ŞANLI ŞEREFLİ BAYRAĞIM İÇİN BURADAYIM İNŞALLAH BU VATAN İÇİN BENDE O MERTEBEYE ERER VE O ZAMAN ALLAHA VERECEK OLDUĞUM O CANI VATANIM UĞRUNA VERMİŞ OLURUM jit veya mit farketmez senin vatan için ne mit nede jit olamn gerek en yakın askeri emniyet mensubuna ulaşki sen o zaman vatanın içöin bişeyler yapmış olursun


CAN ERTİK IP: 85.101.167.xxx Tarih : 5.10.2007 23:59:41

LTF ADRESİMDEN BANA ULAŞIN YADA 05393370026 NOLU TELEFONA MESAJ ATIN


uğur kaya IP: 88.224.1.xxx Tarih : 6.11.2007 17:44:08

ben mit ajanı olmak istiyorum ve bunu içtenlikle söylüyorum araştırmalarımalar yaptım ve olmak istiyorum kime ne söylüyecegim bilmiyorum yaşım,18 ve buna birileri cevap verirse sevinirim,iygünler


harun yılmaz IP: 88.244.167.xxx Tarih : 20.11.2007 23:54:18

ben harun 17 yaşındayım hep mit ajanı olmak istemişimdir en büyük isteğim budur siz beni yorumumu okursunuz yada okumassınız ama ben yinede ömrümün sonuna dek mit ajanı olmak isticem ve bunun için çabalicam


gökhan gunduz IP: 88.227.36.xxx Tarih : 11.11.2007 20:17:08

ben kuçuk luğumden berii iastikbarat hayallerim vardıı ben artvinliyimm beni aramanızı istiyorumm özel bir eğitimden sonra bu ulkeye yaralı olacağıma inanıyomm aramansızı bekliyomm


cemil zengin IP: 85.99.214.xxx Tarih : 3.10.2007 23:05:26

Tek düşüncem vatana hizmet vede şu çuval olayı canımı hala çok sıkıyor gözlerim yaşarıyor öyle yada böyle vatana hizmet etmek istiyorum atletik bir yapıya sahibim askerliğimi KOMANDO yaptım trabzon/çaykara NOT:Siz istesenizde istemesenizde bu ırk bu vatan benim yardımsızda yaparım SAYGILAR(mavibere)


görkem yasalar IP: 88.245.0.xxx Tarih : 18.12.2007 12:57:24

ben 16 yaşındayım gem e.m.l gidiyorum güçlüğüm zekiyim bende mit katılıp ülkeme destek ve ülkemi kötlüklerden korumaya hazırım


YASEMİN IP: 88.240.116.xxx Tarih : 24.11.2007 09:58:30

VATANIMIZIN BÖLÜNMEZLİĞİNİ VARLIĞINI VE TÜRK BAYRAĞINI İLLELEBET GÖKYÜNDE TAŞIYACAK GÜCÜ TÜM TÜRK MİLLETİNİN İÇİNDE SAKLIDIR.BU YÜKÜ BENDE TAŞIMAK İSTİYORUM.LİSE MEZUNUYUM MİT OLMAK İÇİN NE YAPMALIYIM...LÜTFEN YARDIMCI OLUN


yavuz gülyüz IP: 88.247.66.xxx Tarih : 7.10.2007 19:41:41

benim hayelle işim olmaz sedece istediğini elde etmek isteyen ama imkansızlık oldugu için başaramayan talihsiz biriyim. hayatım hiç kayıt altında olmasını isteyen esrarengiz biri olmak isteyen ve askerliğini komando olarak yapan ve halende yapmakta olan talihsiz bir askerim devletim için canımı uğrunda kaçınmayacak görev istiyorum bu şansı bana verirseniz


hayati şener IP: 88.241.80.xxx Tarih : 14.11.2007 14:14:01

sayın büyüklerim öncelikle selam edr ve cümlemi şöyle ifade ederim insan nezaman boyundan büyük işlere kalkışır ?elinden bişey gelmediğizaman ve bu insan kimseye hayırı olmadığı gibi vatana milletede hayırı olmaz yanı böyle insanların elinden hiçbirşey gelmez iki film izleyipte bu yola baş vurulmaz ben 1984 doğumlu ordu fatsalıyım askerliğimi muhabere olarak yani telsiz oparatörü olarak yaptım iki sene oldu biteli ben herşeyin nasıl olacağını bilen biriyim sizlerin cevabını bekliyorum saygılarımla


Cem AKSU IP: 85.105.110.xxx Tarih : 10.05.2007 15:01:23
Saygılarımla Ben MİT Ajanı olmak istiyorum ne yapabilirim nasıl olabilirim

kuddusi karaca IP: 85.99.168.xxx Tarih : 2.11.2007 13:12:52

ben lise mezunuyum şimdi össye hazırlanıyorum mite ben nsl girebilirim


HALİL BALKAN IP: 88.227.89.xxx Tarih : 16.11.2007 20:53:32

Ben 1985 gaziantep doğumluyum...tek isteğim mit ajansı olmak yanlız lise mezunuyum her konuda ve hava şartlarında snunda ölümde olsa mit eçalşmak istiyorum ve yetkililere sesleniyorum...isteğim dikate alınırsa ben herzaman buradayım...05466948814 telefondan ulaşabilirsiniz ..........BEKLİYORUM........


fatih başkylü IP: 81.215.220.xxx Tarih : 24.12.2007 17:15:54

ya abi bunlar bos bakma sen bunlara sana yemin ediorum ki hemen ailemi herşeyimi unutur bırakırım ayrıca tarih bil gim düşünme yeteneğim de iyi ayrıca bu konuşara ilgim çok fazla ya bi de bende acıma çok sınırlı yani tam sizn aradığınız gibi ayrıca ölemk için yakın zaman bekliyorum hemen emrinize girip mantıklı bir şekilde gruba katılmak istiyorum 90 dogumluyum biraz geç kaldım belki ama kendimi çok geliştirdim nolur ihtiyacım war okul da osmnaiye anadolu lisesi ya nolur tipim de size yakışır merak etmeyingerçek bir türk evladı gibi ama sabırlı!!


ilayda kösekahya IP: 88.232.104.xxx Tarih : 12.05.2007 00:34:42
ben bu siteyi çok beğendim ben 12 yaşındayım benim özelliğim ajan olmak istiyorum, maceracıyım zor görevlerin üstesinden tek başıma gelebilirim ve en önemlisi bu yaşımda ajan olmazsam mutlaka ve kesinlikle bir gün olacağım ama ben şimdiden ajan olmak istiyorum çok iyi sır tutabilirim beni öldürselerde asla o sırı kimseye söylemem BİRDE BİR SORUM VAR YANITLAYIN LÜTFEN OKUYARAK NASIL AJAN OLACAĞIM HANGİ LİSEYE GİTCEM NEREYE BAŞVURCAM BİLMİYORUM LÜTFEN BU SORUYU CEVEPLAYIN???

Adil AKTAş IP: 88.228.136.xxx Tarih : 28.04.2007 14:41:39
Sadece belirtilen meslekler mi girebilir yoksa her meslekten istihbaratcı alınabilir mi?

mehmet akbaş IP: 85.106.224.xxx Tarih : 1.10.2007 14:33:56

ben antalyada yaşıyorum ailem şırı derecede ATATÜRK CÜ ve biz atatürkün bizlere emanet ettigi bu vatanı kimseye vermeye niyetimiz yok ne zamanki atatürk gelse aklıma oturu aglarım neden biliyomusunuz ona karşı görevimi yapamadıgımdan şüpeliyim sizden istedigim gençlerimiz kötü yoldan kurtulsun ve bu vatanın ne kadar zor kazanıldıgının farkına varılsın ki atatürkçü düşünceler büyüsün ben şuan askerim hakkari yüksekovada ve devletime birazcık ta benim yararım dokunsun ki atama karşı borcumu tam olarak yerine gererek öleyim çok okumadım ama bana yetecegine inanıyorum olmassa sada ne yapalım kendi çamızda vatan için çanımızı veririz be abi size saygılarımı sunar beni degerlendirmeye almanız umuduyla atamı ben çok seviyorum beni kimse onun sevgisinden ve düşüncesinden mahrum edemez


ozan yıldırım IP: 88.243.141.xxx Tarih : 30.09.2007 00:42:29

bende budevlete ajan olmak istiyorum yüce ve asil türk yani babatürk(ATATÜRK) cizdiği yolda seve seve canımı vermek istiyorum ve vatanı bozguna uğratmaya çalışanlarla bire bir savaşmak istiyorum çünkü bizim soyumuz belli atamız belli ve daha ne söze hacet NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLENE.


yasemin aksuoğlu IP: 78.162.76.xxx Tarih : 29.09.2007 22:56:43

17mi doldurmuş baş örtülü bir lise öğrencisiyim.fakat bir türk evladı olarak mitte çalışmak en büyük isteğim


mazlum erişen IP: 81.215.106.xxx Tarih : 30.11.2007 12:28:35

15 yaşın dayım düz liseye gidiyorum mid tim ajan olmak istiyorum zeki yim


kuddusi karaca IP: 85.99.168.xxx Tarih : 2.11.2007 13:18:42

ben düz lise mezunuyum devletime milletime şehitlerime, gazilerime ve ailelerine yardımım olsun. ve devletim için şalışıyım istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. bana ulaşmak isterseniz 05433954209 nolu telefondan ulabilirsiniz saygılarımla.


resul IP: 85.99.182.xxx Tarih : 30.04.2007 11:06:51
ben resul PAKIR ben bir ajan olmak istiyorumben vatanımı bölmek isteyenleri bu vatandan atmak istiyorum ben bu vatanın bi evladıysam bunu ATALAR ıma borçluyum ATALAR ım bu vatan için canını verdiyse ben hiç çekinmem ne olur beni ajan ve ya ÜLKEM e yararım dokunacak bir teşkilata verin en derin saygılarım ie RESUL PAKIR ADIYAMAN

Aslı Gizem Baysal IP: 88.234.96.xxx Tarih : 5.11.2007 18:02:03

Ben de vatanıma hizmet etmek istiyorum,Mit ajanı olmak istiyorum.Ben 1992 doğumluyum yaşımın küçük olduğunu biliyorum.Anadolu lisesi öğrencisiyim.İnşallah büyüyünce Mit ajanı olabilirim.


serdar tuncay IP: 85.104.234.xxx Tarih : 23.09.2007 15:10:52

ben 18 yaşındayım bende bir ajan olmak isterim tek hayalim budur bütün pislikleri ortadan kaldırmak teakvandocuyum siyah kemer bana olaşırsanız sevinirim BİTLİS 05426648916


maxımılan kohler IP: 85.97.193.xxx Tarih : 10.10.2007 11:54:19

ben turk devletını hayatım byunca korumak ıstıyorum. turkıye devletınde pıslıkten beyazdan uzak yenı bır dunya duzenı kurmak ıstıyorum . para alamksızın herzaman calısabılırım. ama bırsey daha ben sırnaklıyım sanırım bu sızın ıcın sorun yaratmaz. her zaman cevabınız ve emırlerınız ıcın hazırım. 05423522412


RAMAZAN AKAR IP: 88.252.253.xxx Tarih : 24.12.2007 13:01:45

slm ben ramazan akar 22.04.1988 konya doğumluyum lise mezunuyum mit i bi arkadaşım anlattı ve bende devletime faydalı bir delikanlı olmak için yazıyorum ben mite girmek istiyorum kanımın son damlasına kadar emek vermek istiyorum bilgasayar bilgim oldukça iyidir lise mezunuyum eğer yazımı görür incelemeye alırsanız minettar olurum iyi günler ramazan akar


şükrücan karaca IP: 88.240.159.xxx Tarih : 3.10.2007 18:17:24

ben 12 yaşındayım biliyorum ben buiş için daha kücüğüm ama ben mit ajanı olmak istiyorum ben şimdi mit ajanı olamam ama büyüyünce olmak istiyorum şimdide olmak istiyorum ama yaşım müsayit değil bunu biliyorum ama siz beni mit ajanı yaparsanız şimdide olurum ben her zaman warım bu işe


hacer emer IP: 88.251.47.xxx Tarih : 27.10.2007 13:49:57

ben sızden telefo n beklıyorum lutfen 05465418602 haberlerınızı beklıyorum lutfennnnnnnnn


gokhan IP: 85.105.211.xxx Tarih : 23.12.2007 11:13:09

ben de birliğe katılmak istiyorum amacım vatanın bölünmez bütünlüğüne yer almak istiyorum .


hüseyin cebel IP: 88.249.56.xxx Tarih : 17.11.2007 21:40:47

burda konuşmaya kalsa çok şey var ama konuşacak onun için uzun lafın kısası devletime ,milletime bayrağıma benımde bir faydam olsun ben burdayımmm gizlilik esastır.......


bilal BENİCE IP: 85.97.27.xxx Tarih : 21.07.2007 01:55:24
ben bilal bende mit ajanı olmak istiyarum allaha verecek tek canım var onuda şehitlik yolunda vermek istiyorum bin canım olsa feda olsun vatanıma..Şu ücret dolgundur yorumuna kafam takıldı bana gore mesiler ikramiyeler biraz saçma geldi vatanı seven aynı fikirde oldugunu eminim ve şunu unutmayın ...İKİ ŞEY AKLIN EKSİKLİĞİNİ GOSTERİR SUSULACAK YERDE KONUŞMAK KONUŞULACAK YERDE SUSMAK....

serap çelebi IP: 88.228.167.xxx Tarih : 5.10.2007 15:34:59

16 yaşındayım ve en büyük hayalim mit ajanı olmak.............. ve bunu başaracağım.. macerayı seven birisiyim.vatanım ve milletim için bunu istiyorum....silahları cesetleri incelemek tam benim işim ve çok çalışacağım bende bir mit ajanı olcağımmmmmmmmmmm göreceksinizzzzzzzzzz.............................


SERDAR ASLAN IP: 88.229.73.xxx Tarih : 8.09.2007 19:41:42

ben 15 yaşındayım biliyorum yaşım ufak benden ajan olmaz diyosunuz ama asıl şey onu görmek onu hissetmektir ajanlık bana ajan ne diye sorsanız bence ajan bilinmez bi gerçek benim hayattan bi beklentim yok ajan olma isteğim belki gelip geçici bir istekmi diye düşündüm ama ama değilmiş ajan olmak için elimden geleniyapacam ister 1000 yaiımda oluyum ister 15 hayatın gerçeklerini bi tek ajan olunca öğrenecem gerçekler beni çeker belki bu yazdıklarıma güleceksiniz ama ben ben ajan olmak mit te çalışmak istiyorum


hacer emer IP: 88.251.47.xxx Tarih : 27.10.2007 13:48:16

ben lıse terkım ama arkadssım ıla mıt olmak ıcın elımızden ne gelır ıse yapmak ıstıyoruz lutfen bıze yardımcı olun.1 sene dır aklımızda ucunda olum bılı olsa ben vatanım ıcın kendımı feda edecegım sızden ıyı haberler beklıyorum


ali ertik IP: 85.101.167.xxx Tarih : 5.10.2007 23:48:16

slm benimde en büyük hayalim mit ajanı olmak ve halad olmak istiyorum yanlız kurallarınızı okudum da bana pek uymuyor heralde,çünki lise terk benim ama ne olursa yaparım en büyük hayalimdir bu mit ajanı içerisinde ülkeyi bölmeye çlışanlar,satmaya çalışanlardn bıktık usandık artık bunlara iyi bir ders verme zamnanı geldi bence.ha bu arada ingilizce biliyorum 180 boy,75 kg


fatih karahan IP: 85.98.198.xxx Tarih : 14.10.2007 11:43:16

değerli arkadaşlar bakıyorum da cv bırakmışsınız resmen olmak istemediğini söyleyen arkadaşlar bile bunu yapmış çok şey bildiğini söyleyenler olmuş. vatan söz konusu ise bildiklerini paylaşman için mit elemanı olaman şart değil. en yakın emniyet müdürlüğüne gidip bunu ülke için yapabilirsiniz. ben mit elemanı olmak istiyorum bu yüzden cv bırakak istiyorum. sosyalbilgiler öğretmenliği mezunuyum strateji bilgisi ülkeler ve siyasi coğrafya günümüz dünya sorunları sosyoloji psikoloji ve felsefe gibi genel bilgileri üniversitemiz sayesinde edindik. kpss'ye girdim puanım 80.222 Atatürk üniversitesi mzunuyum. değerlendirilme nezaketinde bulunulursa çok memnun olurum iletişim adresim ekte belirtilmiştir. hepinizin hassasiyetine teşekkür ediyorum. her şey vatan için. Halka hizmet Hakka hizmettir felsefesini rehber edinmeniz temennisiyle. saygılarımla...


Nazım SENEL IP: 77.122.167.xxx Tarih : 8.03.2007 03:00:05
oncelıkle sayın buyuklerıme?benım adım nazım soy adım senel...29/01/1985 emınonu dogumluyum ılk okul ve orta okuldan sonra lıse derken sımdıde unıversıte okuyom!su anda ukraynada lısans egıtımı gormekteyım 2.sınıf uluslar ılıskıler bolumu ogrencısıyım...eger ımkan olursa ve bu mesajımı dıkkate alırsanız mıt ajanı olmak ıstıyorum...ozel bılgılerıme gelınce?ıngılızce rusca ukraynaca arapca ve fasca dıl bılgılerıne sahıbım ve gereken tum bılgısayar programlarınada hakımım...okulum bitınce devletımızın cıkarlarını arastırıp ıncelıcek bı ınsan olmak ıstıyorum bu bılgılerın saklı olmasını ve dıkkate alırsanız turkıyeye geldıgımde bıre bır konusmak ıstıyorum sımdıden saygılarımla benım hakkımda tum bılgılerı arastırmanızı ve sonradan hıc dusunmeden bana donmenızı beklıcem...ukrayna kıev okudugum okul KIEV SLAVYAN UNIVERSITESI SAYGILARIMLA nazım senel...

ABDURRAHMAN IP: 85.107.42.xxx Tarih : 27.11.2007 22:38:05

ben abdurrahman kaptı USAK LIYIM BEN DE BIR (MİT)AJANI OLMAK ISTIYORUM 20 YASINDAYIM BANA ULASIRSANIZ COK AMA COK SEVINIRIM DEVLETIM ICIN CALISMAYI COK ISTIYORUM ...


Fırat Eray Yıldız IP: 88.229.244.xxx Tarih : 29.10.2007 00:03:19

Bu ruh var oldukça ezan susmayacak, bayrak inmeyecek, vatan bölünmeyecek.


Yakup Orçan IP: 88.247.37.xxx Tarih : 23.11.2007 12:00:41

vatanın bölünmez bütünlüğünü milletin ahlakı verefahıhını korumak icin kanımın son damlasına kadar savaşmak ve mücadele etmek amacıyla devletin her kademesin de görev yapmak için MİTÇİ olmak istiyorum.


G...k.... IP: 88.253.58.xxx Tarih : 10.09.2007 16:14:50

sayın büyüklerim ben de istikbaatcı olmak istiyorum ben de cokk gizli bilgiler var zaten bulunduğum yerr ile beyaz sabun operasyonu nun olduğu yerdeyim bana msn den ulaşa bilirsiniz ben her zaman vatanım için ölmeye hazır 17 yasında öğrenmiş ve öğrenecek cokk seyi olan insanım eğer benim kadar vatanı nı seviyorsanız bana ulaşın sevmiyorsanız karar sizindir saygılarımlar g.k


oguzhan GUNAYDIN IP: 88.225.210.xxx Tarih : 29.10.2007 13:40:04

degerlı buyuklerım yorum yazmak ıcın deıl ben ajan olmak ıstıyorum bırcokkez basvurdu ama bı s es cıkmadı eger bunu her kım okuyorsa bana yardım etsın cep numaram 0537 301 72 73 bı el uzatsanız hıc pısmn olmıcaksınız allah hepınızın yanında olsun


güldane aldemir IP: 88.229.20.xxx Tarih : 22.04.2007 14:53:50
Ben de bir mit ajanı olmak istiyorum ama henüz 15 yaşındayım.Ülkeme ve devletime yardım etmek istiyorum ve şimdiden egitilmek istiyorum.Bana ulaşırsanız sevinirim. KONYA AKŞEHİR SAYGILARIMLA

Mustafa Göktan IP: 88.244.13.xxx Tarih : 5.11.2007 17:31:47

ben mite girmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz çok rica ediyorum yardım edin.


ramazan tetiş IP: 85.104.63.xxx Tarih : 18.11.2007 11:30:22

slm ben mersın de oturuyorum ama benım oturdugum yerde gençlerı kandırıyorlar sonra dırek tererös yapıyorlar 7 senedır araçtırıyorum ve her sene 20 30 gencimiz gerek zorla gerek beyinleri yıkanarak kandırılıyor buna bır dur demenın zamanı geldı ben tek basıma yapacam ve gençlerimizi kandıranların teker teker kafasına sıkacam sizde bana bir yol gösterin ne yapayım


yasin koca IP: 85.99.172.xxx Tarih : 11.09.2007 01:02:35

ben mitte çalışmak istiyorum acaba emre taner bey beni ajan yaparmı ben bir türk evladıyım


MESUT ÇETİNKAYA IP: 85.106.165.xxx Tarih : 6.10.2007 00:26:19

İSMİM ÖNEMLİ DEĞİL EĞER İZİN VERİRSENİZ BENDE (MİT) AJANI OLMAK İSTİYORUM BENİMDE BÜYÜK HAYALİM BEN DE ÜNİ. ÖĞRENCİSİYİM EĞER İZİN VERİRSENİZ VE OLMAMI İSTERSENİZ İŞİNİZE YARİCAMA EMİN OLABİLİRSİNİZ EN BÜYÜK BEĞENDİĞİM HUYUM BU İŞİ YAPICAMA EMİN OLMAM VE FAZLA KONUŞMAMAM TEL:0536-313-98-62 İSMİMİ VERMDİĞİMDEN ANLADIYSANIZ BEN BU İŞİ YAPICAMA İNANIYORUM TEŞEKKÜR EDERİM...


G...k.... IP: 88.253.58.xxx Tarih : 10.09.2007 17:07:53

daha cevap gelmedi sayın büyüklerim ben heryerde susan ama gören insanım cevap bekliyorumm sizden mailim de varsiz de bii cevap verin kayıt olmak istiyorum eğer vatanınızı miilletinizi seviyorsanız bana cevap verin oldu deyin


ismail aydın IP: 85.108.30.xxx Tarih : 19.10.2007 19:16:31

ben 16 yaşındayım vatanıma ve milletime yararlı bir insan olmak için MİT olmak istiyorum şu anda okuyorum olsun şimdi olurum okulum bitince başlarım


mustafa karagül IP: 88.225.220.xxx Tarih : 24.10.2007 07:42:19

merhaba.24 mart 1977 antalya doğumluyum.askerliğimi başarıyla bitirdim.ticaret meslek lisesi mezunuyum.şuanda turizm&otelcilikle uğraşıyorum.evliyim.1 çocuğum var.acaba bende mit'te görev alabilirmiyi.çok iyi derecede bilgisayar kullanımına hakimimdir.ayrıca çok iyi derecede almanca,ingilizce ve rusça dillerini konuşuyor,anlıyor ve yazabiliyorum.yakın dövüş sanatlarıylada bayağı bir zaman uğraştım.sadece sizden arzum bende bu vatan için görev alabilirmiyim.yani bir mit ajanı olabilirmiyim?lütfen bana olumlu veya olumsuz bir yanıt veriniz.saygılarımla...


emre kara IP: 85.110.69.xxx Tarih : 3.11.2007 12:40:50

ben emre kara devletimi ve milletimi çok ama çok seviyorum 1992 doğumluyum ve dadaşım.iyi bir istihbaratçı olacağımı ve en iyi korunan çetelerin bile içine gireceğimi biliyorum.kendime güveniyorum


abdülcelil özen IP: 85.103.109.xxx Tarih : 19.11.2007 21:12:27

ben kürttüm ama mitte olmak çok istiyorum lütfen çünküben kendimi bildim bileli mitte olmak istiyorum ve özel operasyanlarda yer almak istiyorum ben canımı doğruluk için devletimizin için seve seve veririm butopraklarda dedelerimiz savaştı kimseyede kaptırmaya gözümüz yoktur amerika bilebile türkiyeyi ıraka çekiyor en kör değilim pkk gibi kan emicilerin arkasındakilerde bir gün cezasını çekecektir


alperen dokumacı IP: 88.228.206.xxx Tarih : 16.11.2007 12:07:50

ben 12 yaşındayım ama mit'e girmek benim hayalim.bunu bir şaka sanmayın.çocuklar için mit'te bir yaz okulu açılsın eğitim amaçlı ve aralarından en iyisi seçilsin sonra kolay işlemler üzerinde dursun lütfen cevabınızı bekliyorum...


İRFAN SARHAN IP: 212.175.209.xxx Tarih : 24.10.2007 00:37:48

slm ben mit olmak istıyorum ama sizce olabilirmıyım haytım boyunca tek istedigim mıt olmak sizlere bisey diyemmı bu devlete bu vatana hizmet verıyorsunuz cok sevınıyorumm ama bunu bir acık noktası varkıı bu vatana bu devlete hızmet verırkenyanı sizin bir arkanız kuyunuzu kazacagını hiç aklına gelmemıstı acbaben mıtın gizli tarıhı kıtabını okuyorum ara sıra biliyorum sadece mit turkiyede degill turkler yurtdısında calişan mit ajanlık yapn turkler de varr bu mıt sadece turkıyede degil yurdısında var bu mıttbu m.it lise terkımm okuyamdımm ama bu işde cok para var da ondan buray msj atmıyorum sadece sevdigim için yanı bu vatna hizmett gerkırse her seyı goze alırımm 29,05,1985 dogumluyum karaman antalyada yasıyorumm belekte alman otelınde calişyorum ama sizler yanı kirvelerıme bırakıyorumm ama bu turkıye kendi içide oynuyorr su su 13 askerr varya mit onceden talımatını alip bir seyler yapmazmıydıı yapardı ama bende anlamıyorumm eski bir otobus durdurup kactane askerımız sehit oldu işte onda bile mit aslında biraz daha cabuk olsaydı ve biliyordu ellerıne gelen son bilgiye goreama onda bile gec kaldılarr dah ne kadrda sehit vercezzyanı bızm yapmamız gereken ney biıyormusunuz gizli oprasyon 94 tekı gibibir toplantı anınd bır sifreyle ayse kızm evine donsunondan sonra neler oldu sizlerde biliyorsunuz neler oldugunu yanı ogunku gibi simdidde aynı oparasyonlar yapmalıyız kı bızmı ecevivitişn kafa calişiyor bu yonde ama alparsaln turkkes ah once dediklerı olsaydı daha farklı olurdu bence ama buna siz karra verınn ban bu msn lerden ulasabilirsınızz daha sonra yıne yazarımm saygilarımla arz ederim.


cihan dümbek IP: 78.180.0.xxx Tarih : 3.11.2007 20:44:48

selam ben cihan istanbuldan aslen selanık turklerındenım ben vatan aşkı ile yanan bır gencım bende bızler bu vatan ıcın canımızı vermeye herzamn hazır oldugunuu bılmenız gerekıyor benım gıbı kac genc işsiz ve vatan sever bır ınsanım ben bu vatan ıcın elimde gelen herşeyı yapmak istiyorum sızler bızlere sahıp cıkın şuanda bazı ortamlara bakıyorum bazı gencler fransa ve amerıkada lejoner asker olmak ıcın elındengelen herseyı yapmayı calısyorlar bende bır ara fransaya gıtmek istedim sonrada dedım ben turküm ben bu vatana sahıp cıkmalıyım ben bırşeyler yapacaksam vatanım mılletım bayragım için bırşeyler yapmak istiyorum bızım gıbı vatan sever gencleri egitmenizi ve vatanı mıllete bayragıma göz dıkenını hemen işini bitirmek isteyen gencleriz neden bız baska bır devletın elinde lejoner gıbı falıyetlerde bulunalım bıze işsiz olangenclere el uzatsın ve bızlere sahıp cıksın ben vatan aşkı ile yanan bır turk gencim bızlere sahıp cıkın ellerinizi ve yuregınızı bızelere uzatın hepmıiz mehmetcıgız hepimiz abdullah çatlıyız ne mutlu turkum dıye


MUHAMMET AYIDIN IP: 85.102.221.xxx Tarih : 29.11.2007 21:35:55

ben muhammet 21 yaşındayım anadolu teknik meslek bilgisayar bölümü mezunuyum mit ajanı olmak çok istiyorum görev fark etmez askerde uzm olarak kalacaktım ama olmadı bu yüzden ajan olmak istiyorum belki vatana bir faydam dokunur mit ajanı olmak için ne yapmam lazım bana yardımcı olur musunuz


fatih ertaç IP: 88.232.7.xxx Tarih : 7.10.2007 16:51:54

ben 90 lıyım o dediginizden olmak istiyorum devletim için cvp bekliyorum yazarsanız seviniri.... hemen hazırım kaybolmaya


fatih ertaç IP: 88.232.7.xxx Tarih : 7.10.2007 16:54:33

cvp bekliyorum mutlaka lütfen tsk ederim byyy


abuzer çalışkan IP: 81.215.101.xxx Tarih : 14.09.2007 13:26:22

sorum şu;mit personeli olabilmek neler gerklidir çunku ben devletin gizli mevkilerinde çalıimayı çok isyiyorum birde başvuru tarihleri ne zaman başvurulabilir bunların cevabını alabilirsem çok sevinirim şimdiden çok teşşekkur ediyorum SAYGILARIMI SUNARIM


Serhat DUMAN IP: 88.244.130.xxx Tarih : 12.10.2007 00:34:54

Bilgisayar bölümü lise mezunuyum 2 yıllık Bilgisayar bölümü Üniversiteye başladım. bitirdikten sonra 4 yıllık açıköğretim okuyacam nasip olursa işletme veya kamu acaba Mit ajanı olma umudum ne kadar ? Hayatımda en çok istediğim meslek 1 - Mit ( işallah olurum) 2 - Polis


erdoğan aptekin IP: 85.103.141.xxx Tarih : 20.10.2007 22:24:04

ben mit`e hizmet etmek istiyorum macera peşinde koşmak dgildir amacım sadece vatan ugruna verilen görevi yapmaktır amacım ben ilkokul mezunuyum kemndimi dışlanmış hissediyorum çünkü herkes ünüversite mezunu arıyor polislikte subaylıkta mit`te heryerde ünüversite mezunu aranıyor ben nasıl girerim mit`e ??


can ertik IP: 85.101.167.xxx Tarih : 5.10.2007 23:57:30

slm yine ben ya düşündümde siz böyle arada lise terk yada hiç okumamış insanlarıda seçip alıyomuşunuz heralde, ltf bana da bu konu hakkında biraz yardımcı olursanız çok sevinirim,hayatımda en çok istediğim şey bu çünki babam bölücü örgüt tarafından vuruldu pkk tarafından gücüme gidense babamı hiç görmemiş olmam onun için içimde ülke için vatan için bir ateş yanıyor kimsesizim annem evlenip gitti 2 abim var onlarda başka yerlerde ltf bana bişiler söyleyin artık benim için Türkiyeden başka bişi yok,hırsızlıkmı yapalım adammı vuralım artık bilmiyorum gerçekten geldi dayandı aile yok kimse yok son çareyi size baş vurmakla yaptım.her türlü zorluğa hazırım öl deseniz ölürüm kes deseniz keserim eğer bana e mail gönderirseniz sevinirim öz geçmişimi daha açık bir şekilde anlatabilirim.TEŞEKKÜRLER


semih soyadım gizli IP: 85.96.70.xxx Tarih : 24.11.2007 23:05:07

ben bu siteyi okuduktan sonra anladımki herkes mit ajanı olamaz ama merak ettiğim şey acaba burda kilo sınırı varmıdır ama ben bu siteyi okudum ama hiç fikrim değişmedi benim 1. seceneğim meslek olarak mit ajanı olmak ama ne olursa. olsun ama cok günah işlenir bence bu mit ajanı olarak yani herkes ben mit ajanı olmak istiyorum dememeli ama ben günahı sallayıp mit ajanı olucagım hedefim bu


Nevzat KARAKÖSE IP: 85.105.133.xxx Tarih : 27.11.2007 16:03:15

öncelikle bu vatan için hizmet veren arkadaşlarımıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim ve siz mit teşkilatı olarak uygun görürseniz bende sizin aranuıza katılım vatanımı milletimi kanımın son damlasına kadar savunmak istiyorum vatanın bütünlüğü için gerekirse canımı veririm mail aracılığıyla olmazsa telefonla bana en azından ulaşsanız sevinirim size telefon numaramı bırakıyorum saygılarımı iletiyorum. 0541 612 1980 NE Mutlu TÜRK'üm Diyene...


Sinan Ay IP: 85.98.171.xxx Tarih : 29.12.2007 15:32:59

Sinan Ay bende mit ajanı olmak istiyarum Hemde Çok istiyorum aşırı derecede allaha verecek tek canım var onuda Bu yolda Vatanım Milletim için vermek istiyorum bin canım olsa feda olsun vatanıma..Şu ücret dolgundur yorumuna kafam takıldı bana gore mesiler ikramiyeler biraz saçma geldi vatanı seven aynı fikirde oldugunu eminim ve şunu unutmayın ...İKİ ŞEY AKLIN EKSİKLİĞİNİ GOSTERİR SUSULACAK YERDE KONUŞMAK KONUŞULACAK YERDE SUSMAK.... TeL 0535 656 14 46


HALİL FENER IP: 88.233.117.xxx Tarih : 21.09.2007 20:12:11

BEN İSTİHBARAT OLMAK İSTİYORUM SİZDEN YARDINLARINI BEKLİYORUM ÇOK BİLDİYİM SEYLER VAR BU ULKEDE


Osman NALBANT IP: 88.246.127.xxx Tarih : 23.04.2007 18:44:37
Ben 15 yaşında anadolu lisesinde okuyan bir öğrenciyim ülkücüyüm istihbarat alanında devletime ve milletime aklınıza gelecek her türlü görevi yapabilirim canımı bile seve seve veririm hiç düşünmeden yeter ki milletime ve devletime yararlı olsun ben şimdiden eğitilmek istiyorum.Benim dedelerimden aşağı kalır yanım yok ALLAH'a şükür tüm düşmanlarımıza TÜRK'ÜN gücünü göstermek isterim çünkü ben TÜRK OĞLU TÜRKÜM bana ulaşır ve yardımcı olursanız çok sevinirim OSMAN NALBANT BURSA/İNEGÖL/CERRAH CEP TEL NO:05433987217

emir koç IP: 88.253.119.xxx Tarih : 31.07.2008 14:17:15

20 yaşında izmirde üniversite öğrencisiyim. aynı zamanda müzisyenim. mitte çalışmak istiyorum...


eren eren IP: 78.183.206.xxx Tarih : 20.05.2008 15:21:31

arkadaslar yorumlarınızı okudum bir cogunuz ben MİT ajanı olmak istiyorum diyorsunuz ne yapabilirim bilmiyorum diyorsunuz ama MİT ajanı olmak istiyorsunuz ajan nedir onuda bilmiyorsunuz.ajan olabilmek istemekle olmaz.


UYSAL TEMİZKAN IP: 78.169.197.xxx Tarih : 15.06.2008 17:51:12

15,01,1983 dogumluyum genclerdekı mıt olmak arzusu neden bılmıyorum belkı macera belkı heyecan belkı de gercekten bu vatana hızmet etme ıstegı kım bilir mıt olmak ıcın yapılan yazılı sınavlar ne kadar yeterlı olur ki ? asıl aranan sart nedır? kolay olmayan bır gorev belkı olum bile var sonunda ama konu vatana hizmetse ben razıyım saygılar.


Emin Akbaş IP: 85.105.150.xxx Tarih : 4.06.2008 22:54:12

sayın büyüklerimiz...bende mit ajansı olmak istiyorum devletime,ırkıma ve namusuna sahip cıkmak istiyorum...ben 9 yaşından beri hep mit veya istikbarat olmak istiyorum..yaşımda 16 eğer beni iyi bulursanız.bende bir devlet ajansı olarak istiyorum..saygıllarınızla arz ederim


abdurrahman ÇELİK IP: 88.231.140.xxx Tarih : 13.08.2008 22:17:51

arkadaşlar AJAN VE MİT OLMAK SANDIĞINIZ KADAR KOLAYDEĞİL SİZ İŞİN TOZ PENME YÖNÜNE BAKIYORSUNUZ...!!! AJAN , MİT OLMAK İSTİYORSANIZ Öncelikle ikna kabiliyetinizin yüksek olması gerekiyor.. ARKADAŞLAR KARŞINIZDA BİR SUÇLU VAR 10 KİŞİ ÖLDÜRMÜŞ VE SİZDEN BU KİŞİYİ TAKİP ETMENİZ SÖYLENDİ VE O SİZİ FARK ETTİ VE SİZİ BİR KÖŞEYE SIKIŞTIRDI SİZE NEDEN BENİ TAKİP EDİYORSUNLAN DEDİ NE YAPARSINIZ??? LÜTFEN O OLAYI KAFANIZDA CANLANDIRIN VE CEVAP VERİN... CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM thy-pilotu@hotmail.com


erdem erhan IP: 88.244.230.xxx Tarih : 15.02.2008 00:39:37

sayın büyüklerim ben 15 yaşımda sakarya/akyazı ticaret meslek lisesinde bilgisayar programcılıgı bölümünde okuyorum mitte çalışmak istiyorum hiç bir karşılık beklemeden vatan uğrunda canımı seve seve veririm Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.Ne mutlu Türküm diyene !


nurşen arvas IP: 85.110.51.xxx Tarih : 19.07.2008 01:14:01

slm ben mit olmaya çok meraklı biriyim tek hayalim ülkeme vatanıma yararlı bir vatandaş olmak ama mit olmaya biraz yaşım küçük nasıl eğitildiği hakkında bilgi almak istiyorum ve nasıl mit olnacağı hakkında bilgi almak da istiyorum lütfen yardımcı olun van/merkezden


CUMHUR TOMAK IP: 88.254.205.xxx Tarih : 4.08.2008 11:15:24

TEŞKİLATA GÜVENLİK PERSONELİ OLARAK BAŞ VURDUM VE SADECE MULAKATTA ELENDİM. TEK İSTEĞİM TEŞKİLATTA YER ALMAK BENDE SINIR YOKTUR NE İSTEMİSEM OLMUŞTUR KENDİ HIRS VE İSTEKLERİMLE TEK SORUNUM ELİMDEN TUTANIN OLMAMASI.VATANIMIN İÇİN NE GEREKİYORSA YAPARIM YER ZAMAN FARKETMEZ. BEN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM. ADRES:MAHMUT ESAT BOZKURT CAD. GÜNEBAKAN SOK. NO:3.B TOPRAKLIK TEL 0312.433 78.71


cihan çeşme IP: 88.227.12.xxx Tarih : 10.07.2008 08:00:03

slm ben diyarbakırdan cihan yıllardır hep özel tim olmak ve çalışmak istiyorum.güneydoğulu olduğum için kimse yüzüme bakmıyor,özel harekatçı olmak istedim önüme engeller çıkardılar,benim sizden ricam size katılmama izin verin,her doğulu aynı değil ben türk bayrağının altında doğdum ,onun altında ve onun uğruna canımı seve seve verilim.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...


ferhat çaçalar IP: 85.108.17.xxx Tarih : 20.03.2008 04:08:08

s.a walla nediyim Bu Türkiyede artık sessiz kalmak bana işkence gibi geliyo bu ülke için elimden gelen herşeyi gösteririm artık bende bu ülkenin bi parçası olmazk istiyorum...! adresi bilerek belitmedim


Samet RESUL IP: 88.231.146.xxx Tarih : 28.01.2008 21:48:58

Öncelikle benim üstüm olabileceklerime saygılarımı sunuyorum.16 yaşındayım.MİT'te görev almak istiyorum.Tabi eğitilerek güçlenerek yeterli bilgilere sahip olarak.Yüzde 1 bile ihtimalim olsa burdan belki sesimi duyurarak değerlendirmek isterim.Bu şerefli görev için herşeyden vazgeçerim.Emin olun 'keşke' demiyeceksiniz... KAYSERİ KOCASİNAN


sinan can satan IP: 78.183.201.xxx Tarih : 1.09.2008 23:40:15

ben vatanına milletine hizmet etmek isteyen bir gencim lütfen beni de yetiştirin 92 doğumluyum.. 212-633-43-67 0538 354 43 77


ayşegül IP: 78.162.199.xxx Tarih : 26.02.2008 21:38:03

vatanım için seve seve her göreve varım ben de bu yüce kuruluşta yer almak isterim ama kriterleri çok yüksek şu an 22 yaşındayım ve maliyede okuyorum yabancı dil konusu özellikle bu işi daha da zorlaştırıyor çocukluğumun hayali ulaşılmaz bir istek diğer kızlar gibi hiç olmadım hep cesaret gerektiren meslekler istedim ama olmadı........


Murat MUTLU IP: 85.103.20.xxx Tarih : 11.06.2008 12:32:01

Ben mit olmak istiyorum.Devletime yardım etmek istiyorum.ne isterseniz devletim içim hazırım.


ONUR IP: 85.98.86.xxx Tarih : 22.01.2008 04:34:03

BİZ BU VATAN İÇİN 70 MİLYON KİŞİ İLE ÖLÜR VE BU VATAN İÇİN CAN VERMİŞLERLE TEKRAR DİRİLİRİZ. Arkadaşlar ne olur kuru kuruya atmadan önce insan olarak,toplum için ne yapabiliriz ve bizden sonraki nesillere ne bırakabiliriz onun peşine düşmeliyiz.okuldan ayrılan kardeşlerim,öğrenmenin yaşı yoktur,ilk başta kelime hazinemizi zengin ederek yani kitap okuyarak kendimize faydalı olalım.okumayı sevmezsek kime ne faydamız olur.okuyup anlayıp,öğrenmemiz lazım.öğrenimim bitti diye vazgeçip kendimizi kandırmayalım,dışarıdan okul BİTER.Bu ülkenin ajanlardan önce okumuş bilgi çağındaki modern gençlere ihtiyacı vardır.OKUMAZSAK,ÖĞRENEMEZSEK,ANLATAMAZSAK HİÇBİRŞEYİ BAŞARAMAYIZ. TÜRKLÜK ONUR VE ŞEREF VERİCİDİR MÜCADELE GEREKTİRİR. SAYGILAR


murat tarhan IP: 85.99.10.xxx Tarih : 7.11.2008 20:26:44

MErabalar ben murat tarhan vatanıma milletime hizmet duymaktan şeref ve onur duyarım cıa yada fbı ajanı olmak istiyorum


cıhat Bozoglu IP: 88.232.164.xxx Tarih : 3.01.2008 19:02:10

ben 38 yasında,uluslararası tır şoforlugu yapıyorum vatan için faydalı ve yararlı olacagımı düşünüyorum.vatan sana canım feda dıyorum saygılar


halit mete IP: 88.252.183.xxx Tarih : 31.07.2008 17:44:51

ya ben 16 yasındayım ama bu teskilata girebilir miyim ama tamam degil sadece yetistirmek uzere alınmak istiyorum bu yarumu dikkatle okuyunuz xHaYaLeT


mehtap tiryaki IP: 88.253.145.xxx Tarih : 22.03.2008 21:38:36

herkese slm bn şu an süper lise son sınıf öğrencisiyim.17 yasındayım ve 2 ay sonra 18 e gireceğim ve bu sene öss war.ben yabancı dil okumaktayım .almanca ve ingilizce biliorum.BENher türk gibi ay yıldızlı bayrağım için varım atalarımız gözzünü kırpmadan bu toprak vatan uğruna savaşmışlar kan dökmüşler.bu güzlem vatanı bize kazandırmışlar.ve bende sonunna kadar savunmak istiorum.ben bunu vatanım ve milletim için istiyorum.UĞRUNA ÇLMEKSE EĞER SENİ YAŞATMAK,BİN DEFA ÖLÜRÜMADINA LEKE SÜRDÜRMEM.GURURDUR NAMUSTUR, BAYRAK VE SANCAK,AKSA DA KANIM KORKMA;HAİNİ GÜLDÜRMEM.BAYRAĞIM VATANIM İÇİN NE OLURSA YAPARIM ÖL DESELER GÖZÜMÜ BİLE KIRPMAM.GERÇEKTEN MİT AJANI OLAMK ÇOK İSTİYORUM.VE BUNA YATKIN OLDUĞUMU DÜŞÜNÜORUM PEK GÜLMEM VE ARKADASLAR BİLİR.LÜRFEN BANA OLUMLU YA DA OLUMSUZ BİER CWP YAZIN.BEKLİORUM POLİSLİĞE GİRECEKTİM AMA BOYDAN KAYBETTİM BOY:1.63.CEVABINIZI BEKLIORUM LÜTFENN....BU MESLEĞİ YAPMAK İSTİORUM!


musa aydın IP: 85.104.104.xxx Tarih : 23.02.2008 19:07:05

selam bende bu vatan için canla ve baişla mücadele ettim ben komando olarak askerliğinmi yaptım 15 ay zarfında ise görevimi tam ve harfiyen yerine getirdim benimde tek istediğim bu kahpe çocukları terör örgütüne bırakmamak acaba bende bu vatan için sizlerle can ve başla çalışamak isterim acaba bu mümkünmü saygılarımla


batuhan karataş IP: 88.247.36.xxx Tarih : 25.08.2008 20:49:35

Biri der 18 yasındayım vatana hizmet tmek istiyorum o biri der kaybolmaya hazırım bir baskası der milliyetçiyim.......arkadaşım iyisin hoşşunda vatana hizmet sadece silahla olmaz ......Türksen Türke yakısır yasamalısın.Atalarını unutmamalısın ..yunanlıları ermenilerin rumların yaptıklarını unutmamalısın.....yoldaki gördüğün yabancı milleten insanlara fazla egilmemeyi ögren basta........water5bar1453@hotmail.com


kasım güven IP: 88.230.31.xxx Tarih : 23.11.2008 15:02:51

bu arda üniversite öğrencisiyim ne olur sizinle birlikte vatana hizmet edeyim


bekir onur KURT IP: 78.188.36.xxx Tarih : 21.08.2008 15:55:57

Ben onur ewet bende mit den olmak istiyorum 16 yaşındayım küçük olabilirim ama ne fark eder ki önemli olan zaten yapacagın işi içten ve hakkıyla yapmak deyilmidir.Neyse ben mit olmaya nasılmı karar verdim? Okuduğum 3 kitap beni çok etkiledi ( ŞU ÇILGIN TÜRKLER,ÇANAKKALE MAHŞERİ ve METAL FIRTINA)Bitaplar bana okadar anlamlı geldiki anlatamam çanakkale mahşerini okukurken yuh dedim kedime senin ataların bu topraklar için canını kanının son damlasına kadar savaşmışlar biz ise buna layıkıyız biz bunun karşılığını veriyomuyuz acaba adamların kemikleri sızlıyodur hele hele FATİH SULTAN MEHMEİN adam mezarından çıksa ülkemi gavurlar fethetmişler diyerek atını üzerimize sürerdi. Neyse işte böyle yani banada bu sayfada yer verildiği için çok teşekürler


kaya gokalp IP: 212.175.115.xxx Tarih : 24.03.2008 12:35:16

mit ajanı nasıl olabilnir kac yasındakiler mit ajanı olabilir?


murat tarhan IP: 85.99.10.xxx Tarih : 7.11.2008 20:20:18

EFENDİM BEN MİT AJANI OLMAK İSTİYORUM.TABİ EGİTİLEREK GÜCLENEREK YETERLİ BİLGİLERE SAHİP ORAKAL.BU GÖREV İCİN HERŞEYDEN AZGECERİM.EMİN OLUN BEN: MURAT TARHAN


fatih kurt IP: 85.105.102.xxx Tarih : 3.06.2008 11:12:25

ilk önce şunu belirteyim kaybedecek hiçbir şeyim yok vatanım ve bayrağımdan sonra zaten bu iki kutsal varlık olmasa hiçbirşeyim olmaz. sizlerden tek isteğim bir şans verilip teşkilata kabul edilmem insanlara yaklaşımım ve konuşma tarzım bir ajanı bile bir çırpıda bitirmeye yeter.bayrağım ve vatanım benim namusumdur ne laf söyletir nede el uzattırırım.bu benim öz anam ve babam olsa dahi.0546 668 94 56


geçmiş geçmiş IP: 88.246.157.xxx Tarih : 16.10.2008 22:53:06

her gelen ad soy ad yazmış ajanlık gizlilik ister adı üzerinde ajan..olmak istiyorumla olunmuyor ama mit bence bazılarını almakta gecikiyor..altın keşfedilmek için ayağa gelmez siz onu topraktan kazıp alırsınız....vazgeçilmez keşif duygusuyla en değerli madene doğru..bekliyorum...


güzin yalçın IP: 78.184.155.xxx Tarih : 30.03.2008 20:22:49

Ben çok mite girmek istiyorum ama lise mezunuyun ne yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz illa ingilizce bilmek gerekiyomu güzin?


ENES YALÇIN IP: 88.249.70.xxx Tarih : 28.04.2008 18:22:39

Ben vatanıma milletime hizmet etmek istiyorum.Bu görev çok kutsal bunun farkındayım.Yaşım 16 nasıl mit olurum.MSN'me cevap bekliyorum.


DOĞUKAN GÜNEY IP: 88.231.20.xxx Tarih : 9.09.2008 13:20:51

MRB BEN ANKARADAN DOĞUKAN AJAN OLMAK İSTİYORUM DEVLET AJANI OLMAK ZORMU 15 YAŞINDAYIM SİZ NE DERSENİZ DEYİN AMA BENİM TEK HAYALİM BİR AJAN OLMAK....HAYALİM BU GERÇEK OLMASINI İSTİYORUM LÜTFEN BİRİ BANA EĞİTİM VERİP GELİŞMEMİ YARDIMCI OLSUN ĞERÇEKTEN ŞU ANDA KENDİİME GÜVENİYORUM VUCUDUM YETİRİNCE DAYANIKLI..


merve uysal IP: 88.252.57.xxx Tarih : 2.07.2008 20:15:07

bende istihbaratcı olmak istiyorum aslında bn orta okulu bitirince arkeolog olmak istiyordum ama nasıl olduysa bu fikrim döndü ve istihbarata geldi.çok istiyorum hayattaki tek gayem denilebilir(üniversiteden sonra)ben daha 17 yaşındayım ama üniversiteye geçince veya üniversite bitince istihbaratcı olma ihtimalim %de kaç?


uğur bayraktar IP: 88.243.142.xxx Tarih : 24.02.2008 00:30:45

ısmım BAYRAK soyismim VATAN doğum yerim ŞEHİTLİK.İzmirde oturuyorum.11/07/1980 vatani görevimi HAKKARİ YÜKSEKOVADA tamaladım.orta okulmezunuyum.VATANIMA GÖZ DİKENLERİN ALBAYRAĞIMA EL UZATANLARIN MEHMETÇİGE KURŞUN SIKANLARIN KAFASINI KOPARMAYA HAZIRIM.ÖLMEK İÇİN EMİRLERİNİZİ BEKLİYORUM. ARZ EDERİM. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. 0538 8729475.


murat tarhan IP: 85.99.10.xxx Tarih : 13.10.2008 00:38:25

ben adanalı murat mit ajanı olmak istiyorum okula başladıgımda hep merak ederdim bu görevi.bu görevi cok istiyorum


cuma kulan IP: 78.189.59.xxx Tarih : 13.10.2008 09:50:37

ben önemli görevde yer almak istiyorum intikam ateşiyle savaşacam lise mezunuyum mite yakışır bir genç olacağıma inanıyorum urfalıyım saygılarımla


kasım güven IP: 88.230.31.xxx Tarih : 23.11.2008 14:59:45

ben muş 19 yaşındayım okumaktayım şuanda ben devletime hizmet etmek istşyorum sizinle çalışmak istiyorum .HER ŞEY VATAN VE BaYRAK İÇİN her zaman milli değerlerime sahip çıkıp skelikte özel harekete görev almak istiyorum buda sizin gibi büyüklerin beni yetiştirseniz bu olur sizden ricam benimle ihtibata geçin sizinle çalışmak benim için  bana lütfen uluşın


zeynep tadik IP: 88.224.33.xxx Tarih : 10.02.2008 14:23:57

benim en büyük hayalim ajan olmak.ama boyum 1.58 bu benim için sorun olurmu.şunda lise üçe giidyorum.ve üniversitede başvurmayı düşünüyorum.ve mülakat hakkında bilgi edinmek istiyorum.lütfen cevap yazın bana.bu iş zekayla yapılıyosa ben varım .bekliyorum.lütfen


Emre Civelek IP: 81.214.53.xxx Tarih : 30.05.2008 19:04:12

14 Yaşındayım.Ama Ülkeme Bu Ülkenin Yüce İnsanların HizmeT Etmek İstiyorum.Bu Millet İçin Ölmek Benim İçin Şereftir.Lütfen Mit Ajanlığı Hakkında Bilqi Almak İstiyorum Ve Heartless_Boy_7@hotmail.com Bana Burdan Ulaşın Lütfennn.KocaeLi/İzmit/Kullar Kasabası


yasemin aksuoğlu IP: 78.171.217.xxx Tarih : 22.02.2008 21:38:42

yaşım 17.5 ay sonra 18 olacağım.yorumları okudum herkes hissettiği gibi yaşamak ister.buraya iş olsun diye kimse birşey yazmaz.benim hayattta hiç bir şeyim yok ve hiç bir şeyi olmayanın kaybedecek birşeyide yoktur.bende ajanlığa adayım.ajanlık hakkında filmlerde izlenilenler gibi olmadığını çok iyi biliyorum.ajanlık hakkında sıradan şeyler bilmiyorum.birçok olayın farkındayım ve ne gerekçeyle olursa olsun katılmak istiyorum yetkililere sesleniyorum lütfen bana bir cevap olumlu yada olumsuz lütfen....


ezgi ceylan IP: 78.165.143.xxx Tarih : 21.07.2008 15:21:05

ben de mit ajanı olmak istiyorum .şu an 12 yaşındayım ve ajan olmak için elimden gelen herşeyi yaparım.yeter ki vatanım için çalışıyım,bu yeterli benim için.sadece mit ajanı olmak için hangi liseye ve hangi üniversiteye gitmem gerektiğini bilmiyorum.ayrıca maceraya çok meraklı biriyim.şuan küçüğüm biliyorum ama mit ajanı olmayı çok istiyorum...


mehmet büyüköz IP: 78.166.139.xxx Tarih : 13.10.2008 00:23:52

slm komtanlarım emirleriniz bekledigimi söylemiştim yaşım 20 30 gün sonra askerim sizinaranızda olmaktan şeref duyarım ben bu vatana can borcum var atalarımın yüzüne bakabiilmek için bu seçtim lütfen ban yardımcı olun ben gaziantepte oturuyorum üsyetkili komtanlarımın dikaktine emirlerinizi bekliyorum canımı vermekiçin


rıdvan oto IP: 78.165.33.xxx Tarih : 23.02.2008 19:24:19

her türk asker doğar ben hem asker hem ajan dogmuşum ..vatan sana canım bir değil 10000000 kere feda olsun.


Subutay CENAN IP: 195.245.227.xxx Tarih : 11.07.2008 16:02:30

Çok güldüm. Memleketim insanı ne kadar umutlarına hayallerine bağlı. Arkadaşlar burda boyle yazarak bu işler olmaz. Hele birde gerçek isim ve telefon yazanlar yuh size. Baştan kaybettiniz zaten. Mite benim bildiğim öncelikle akrabası orda olanlar kefil olduğu için bir nevi torpilde diyebiliriz onlar giriyor. Sadece son zamanlarda profesyonel elemanlar almaya başladılar. Umutlarınızı unutun . Eskiden askerdekini komutanı zorla sokarmış; şimdi istesende giremezsin. Bırakın hayal kurmayı rüyanızda bile görmeyin tabi akrabanız yada çok kıvrak zekanız yoksagözünüzün önüne bakın ülke için çalışın en az ordaki kadar yaralı olacaksınız. Gerçekçi olun biraz.


Ahmet Gazi ALTAY IP: 88.244.77.xxx Tarih : 3.06.2008 23:33:44

ben 18 yaşında ve lise 3 öğrencisiyim,küçüklüğümden beri hep MİT te görew almak istemişimdir,vatanım ve milletim için herşeyi yapmaya hazırım,çok istiyorum bi diplomat olmayı ve ülkemin heryerinde ve her koşullarında her tür görewi yapmaya dünden beri hazırım...(birileri sesimi duysun)...


kaan özkan IP: 81.214.185.xxx Tarih : 20.08.2008 14:20:57

lise mezunları mit olabilirmi


süleyman özer IP: 85.99.203.xxx Tarih : 14.03.2008 21:21:56

arkadaslar kusura bakmayın ama burası mitin başvuru sitesi mi kafam karıstı öğretmeninden öğrencisine herkes buraya iş başvurusu yapmış arkadaşlar o kadar istiyorsanız mit olmayı açın mitin sitesini nasıl başvuru yapılacağı orada yazıyor burda boşyere kendinizi yormayın ;)


söylersem olamam IP: 85.108.28.xxx Tarih : 18.01.2008 14:59:54

mit olmak için ne yapmam gerekiyo daha 16 yaşındayım ama olmak istiyom ben onlar nasıl bulcak yada ben onları mit'e baş vursam 4 yıl universite ister ama 16 yaşındayım.Bce ajanlar yaşı küçükken alınmalı daha iyi eğitilirler.İsmimi yazarsam nasıl olcamki herkes öğrenmiş olcak.Ben ajan olunca ortadan kaybolduğumda herkes diycekki ajan olmuştur.Zaten ismini verenler artık ajan olamaz ismi öğrenildi.Gerçekten ajan olmak istiyosan ismini yazmıyacaksın


MELİS ATLI IP: 78.187.28.xxx Tarih : 25.07.2008 12:30:38

lütfen biri cwp wersin bukadar çok isteyen warken neden kimse ilgilenmez bilmıorum ama bukdar insanın bir hayali bir hedefi war lütfen biri destek cıksın bize


fezayi mehmet budak IP: 88.250.230.xxx Tarih : 28.10.2008 15:45:50

lise öğrencisiyim MİT'E girmek istiyorum vatanım için herşerye hazırım ölümse ölüm küçüklüğümden beri hayalim lütfen bu hayalimi gerçek leştirmemde bana yardımcı olun MİT için herşeyi yapmaya hazırım bu isteğimi büyüklerime sunarım bana ulaşırsanız çok sevinirim teşekürler arz ederim no:4 trafo mah.korucuk denizli Fezayi Mehmet Budak


gökhan akkas IP: 85.101.194.xxx Tarih : 4.07.2008 22:10:55

merhaba mit olmak için nasıl bir sınavdan gecmem lazım ve bu teşkilat için deyermi bu ölmeye bence deymez benim için bayrak ay yıldızım deyerlidir onun için ölürüm genellikle bu mite girmek isteyenler ya para yada hava yada vatan satmak için girerler kim işini yapmışki bizler yapacas ben mit olsam öncelikle bu uyuşdurucunun kökünü yakarım ama nereye kadar bizim milletimiz paraya tapar ben sorularıma cevap istiyorum saygılarımla gökhan akkas istanbul


raşit DUMAN IP: 212.175.115.xxx Tarih : 14.01.2008 15:17:27

Dünyada En çok istediğim MİT ajanı OLMAKTIR GECE RÜYALARIMA BİLE GİRİYOR.15 YAŞINDA OLMAMA RAĞMEN HER TÜRLÜ KOŞULA HAZIRIM GÜVENİLİR BİRİYİMDİR EMİN OLABİLİRSİNİZ.


ALİ EFE IP: 78.186.71.xxx Tarih : 15.10.2008 21:21:26

MERHABA;BEN ALİ EFE MİT AJANI OLMAK İSTİYORUM TABİKİ BENİM İSTEMEMLE OLMAZ AMA NE GEREKİRSE YAPMAYA HAZIRIM ATIŞ YAPMAYI BİLİYORUM BOYUM 1.75 KİLOM 65 DEVLETİM VE VATANIM İÇİN ÖLMEYE VE ÖLDÜRMEYE HAZIRIM LÜTFEN GÖZÜM KARADIR CEP:05467682092 HER TÜRLÜ EGİTİMEDE HAZIRIM BAŞARILAR.


burak soydan IP: 88.231.16.xxx Tarih : 23.07.2008 17:41:31

bizim bir dil bilmemiz gerekmez ama bu mıllete yardım ede bılmek ıcın her an onların ıcınde olan mılletten bırılerınmı secmelısınız bence cok onemlı bızım yabancı ulkede ısımız ne bu vatan ıçin hizmet vereceksek burda kalmalıyız bence saygılarımla...


Enes Arıcı IP: 85.104.223.xxx Tarih : 7.02.2008 23:39:22

selamunaleyküm ben enes öncelikle bu ülke adına devlete vatana ve milete hizmet veren milli istihbarat üyesi olan büyüklerimi saygıyla selamlıyorum ben 17 yaşındayım ve kıvrak zekamı çok amaçlı bir şekilde kullanma gibi bi kabiliyetimde var lakin benim tek katılmak istediğim yer mit eğer ki bu yazdıklarımı göz ardı etmeyip okursanız çok teşekkkür ederim kendimden çok bahsetmdeim biliyrum benim kimliğimi çok çabuk bulursunuz ondan bahsetmek istemedim hiç yoktan mit tarafından bir sınavdan geçirileyim biliyorum iktsadi bölüm okumadım ama allah izin verirse okuruminşallah allah siz ve devlet adına hizmet veren her gencin yardımına koşsun mekanını cennet eylesin kolay gelsiz


EMİNE MERT IP: 78.169.238.xxx Tarih : 15.09.2008 11:32:28

MİT gibi ülkesine çok büyük faydası olan bir teşkilatta çalışmak çok onur verici bir duygudur.Ben 4 yıllık örgün eğitim veren eğitim fakültesini kazandım.MİT'e katılmayı çok istiyorum fakat okuyacağım bölüm buna engel teşkil ediyor.Ben ayrıca 5 yıldır taekwondo yapıyorum.Bu sporu yapıyor olmam yeterli mi?Neden hukuk ve siyasal bilgiler fakültelerinden mezun olmak gerekiyor?Öğretmenlik okuyanlar neden giremiyor?


serdal özgür IP: 88.231.55.xxx Tarih : 11.03.2008 20:53:29

10.08.1979.doğumluyum ilkokul mezunuyum mite girebilirmiyim teşekkürler.


MUSTAFA GÜRZ IP: 88.224.130.xxx Tarih : 16.07.2008 03:15:50

ben hatay/erzin den mustafa gürz.henüz 19 yaşındayım ve seneye askere gidecem.ufaklıktan beri içimde vatan,millet sevgisi var.vatanım ve milletim için canımı seve seve feda edrim bir an bile düşünmeden.ben meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum.bende mit olmak istiyorum.nasıl mit olurum.beni bilgilendirirseniz sevinirim.boşuna dememişler önce vatan,millet sonra ana ve yar.saygılarımla...


MELİS ATLI IP: 78.187.28.xxx Tarih : 25.07.2008 12:17:18

suan 16 yasındayım ama tek istediğim mitte ajan olmak asker olmak istedim askeri liseye o sene kızlar alınmıyor dediler suan özel okulda okuyorum kahramanmaraşta yani hayalim imkansızmı yada buna yaklasabilmem için ne yapmam gerekıyor lutfen bırı bilgilendrsin ayrıca bu konuda bilgisi olanlar için lütfen melissaatli_3@hotmail.com u eklesin goruselim tesekkurler


Ahmet KÜÇÜKOĞLU IP: 88.233.198.xxx Tarih : 11.02.2008 23:33:00

BENDE SİZLERLE OLMAK İSTERİM.MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİSİYİM AMA AÇIKÇASI İSTEMEDİĞİM BİR MESLEK OLAN MEKANİK BÖLÜMÜNDEYİM.ŞU ANDA 17 YAŞINDAYIM GEÇ KALMIŞ DEİLİMDİR HERHALDE BU FORMU DOLDURMAK İÇİN BEN POLİS OLMAK İSTİYORDUM AMA ARTIK O ŞANSIMI KAYBETTİM.NEYSE UZATMIYAYIM BEN AHMET GÜLBAHAR MAH.ZİNCİRLİDERE CAD.NO=37 MECİDİYEKÖY/İSTANBUL


hidayet bırsen IP: 88.236.37.xxx Tarih : 8.06.2008 21:07:39

mrb ben edirne,ıpsalada yasıyorum lıse mezunu elektıronukten mezun olma 1990 doumlu ayrıca bulgarcayıda cook ıyı bılırımm dıkete alırsanız sevınırım


Ekrem BAYRAM IP: 88.254.68.xxx Tarih : 17.02.2008 13:55:03

buraya yorum yazıp ajan olmak isteyen arkadaslar sadece işin dış yüzünü görüyorlar ajanlık filmlerde gördüğünüz gibi hava atmak macera yasamak ve dünyayı kurtarmak gibi basit bir iş degil akıllı olun oturun oturduğunuz yerde selamlar


Yagmur IP: 88.240.46.xxx Tarih : 15.01.2008 22:50:19

ben 92lıyım ve bayanım bende yukarıdakı arkadaslar gibi mit ajanı olmak istiyorum. Ülkem için gerçekten düzgün biri olmak istiyorum. Rütfen bu yazımı yetkiye alın. İstanbul/İçerenköy Not:soyadımı sımdı yazarsam olmaz


Sadece Yaş :17 IP: 88.230.40.xxx Tarih : 2.08.2008 12:31:36

Haberde güzel şeyler anlatılıyor.Gerekli ve yararlı bilgiler var. Yorum yazan kardeşlerime söylüyorum. Ben mit ajanı olmak istiyorum,ben ajan olmak istiyorum,ben mitte çalışmak istiyorum..Cep telefonu numarası vermeler vs. gibi. Bunlar çok çocukca şeyler..Bu şekilde Milli İstihbarat Teşkilatına erişemezsiniz. Numara isim vs. vermenize gerek yok.Milli İstihbarat Teşkilatı sizin yazdığınız yorumdan sizi bulur.Diyeceğim tek şey daha var.Çok amerikan filmi izlemeyin.Ordaki ajanlıkla Milli İstihbarat Teşkilatındaki ajanlık çok farklıdır.


mehmet************ IP: 88.236.130.xxx Tarih : 26.04.2008 14:35:14

ben mıt olmam için hangı okul veya hangı bolum okumalıyım mıt olunca yukselme gıbı durumum varmı istıbahrat ta yuksek mevkı gıbı vb...


Burcu IP: 78.174.6.xxx Tarih : 15.07.2008 20:57:17

Ne yazıkki Evet..TorpiL Söz Konusu..Ve Zekanızı Daha iyi kuLLanabiLmeniz Gerekiyor..oLamazSınız Demiorum Ama koLay koLay oLamazSınız : )


Erdogan KUNDAG IP: 78.177.248.xxx Tarih : 25.07.2008 11:19:55

bende mit ajanı olmak isteyen gençlerden biriyim yasım 24 ıgdır doğumluyum ülkemi seviyorum ve ülkem içın ne gerekirse yapmaya hazırım NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ne yapmam gerekirki devletim ve miletim için herseyi seve seve yaparım


yusuf görür IP: 85.110.158.xxx Tarih : 4.01.2008 18:14:24

ben yusuf görür ana doğmam urfa viranşehir doğum liyım şu an iletışim üzerınde meşkulum ve ülkü ocağinda yetişmışim benım gayem kendim ülkem için bazı ıstıkbarat şeylerı katkı olmak istıyorum devletıme.ve ben çok tercübelı bırısıyım ve dil olarak türkçe,kürtçe,arabça ,sasca bılmekteyım


Melih ALEMDAR IP: 88.236.14.xxx Tarih : 6.12.2008 12:41:25

Öncelikle ajan olmak için üst düzey zeka,ülke meseleliryle ilgilenme,vatan sevgisi gerek, TÜRK olmak gerek.Siz anladiniz benim mesajı.


hilal derin IP: 88.242.49.xxx Tarih : 13.05.2008 18:33:07

slm ben hilal 14 yaşındayım ve gizli ajan olmak istiyorum ama hangi okula gidip hangi üniversiteyi bitirmem gerektiğini bilmiyorum ve bu soruların cevabını çok merak ediyorum bana yardımcı olabilirmisiniz


tarık yavuz IP: 85.96.130.xxx Tarih : 20.05.2008 13:36:04

bugune kadar devlete hızmet ıcın kımler geldi kımler canını feda etti devlet askı tarif edılemez ana baba sewgısınden ustundur.devlet için herşeyımı gozum kapalı brakırım suanda unw ogrencısıyım ve ulkemızdekı son olaylardan cok rahatsızım bir an once bu başı bozuklugu gidermek ıcın çalışmak ıstıorm.ALLAH devletimize zeval vermesi AMİN.


polat karaaslan IP: 78.162.212.xxx Tarih : 10.04.2008 14:03:09

şimdi diyecem buraya yazı yazanlar gibi mit girmek istiyom alıştıgınız bir söz olacak ama ben inanıyorum ki benim gibi düşünüp te mit girmek istiyen yoktur.benim istediklerimi yapa bilmem için türkiye üzerinde başka bir kurum varsa oda olabilir ama bizim bildigimiz kadarıyla mit ilerde yapmak istediklerin için bir basamak cem yılmazın dedigi gibi egitim şart=(((, bence egitimsiz hiç bir şey olmaz insan bazı şeylerin egitimi almalı böylelik le olayları daha iyi analiz eder ben bir çok şeyi anlamaya çalışıyom ve analiz etmeye çalışsamda bazı yerlerde mecburen takılıyorum çünkü progfosyenel anlamda işi bilmiyorum ben bana gazete ve televizyondaki anlatılanları degil olayların gerçekten ne oldugunu bilmekten bahsediyorum bize vatan sever gösterile bir adam nasıl ki gerçekte hainse,bize hain olarak gösterilen biriside vatan sever çıkabilir bunları millet bilmez bazı kişiler bilir ben bundan bahsediyorum ve bu bazılarından olmak istiyorum bilginin merkezimde olmak lazım ben şimdi kendimcede her türlü egitime hazırım en azından psikolojik olark önemli işler yapıp bu hayatı dolu dolu inandıgımız degerler olunda harcamak gerekir benim fikrim bu belki yazıda dediginiz gibi ajanın biri görür ve ilgisini çeker bizi teşkilata alır,girecegimiz günü sabırsızlıkla bekleyecem............


ilker yilmazer IP: 88.224.52.xxx Tarih : 25.04.2008 01:54:34

sevgili ve saygılı devlet büyüklerim!adım ilker soy adım yılmazer 16/11/1984 mersin doğumlu aslım gümüşhane'liyim..sevgili büyüklerim yanlız ben lise terkim.Ben gençliğimi,kanımı,canımı!bu bayrak bu vatan için seveseve vermek istiyorum.sizlerden haber bekliyorum.saygılarımlaa


hüseyin cebel IP: 88.249.56.xxx Tarih : 10.02.2008 16:35:36

evet her insanın bir hayali vardır gerçekleşmesini istediği ama bazı engeller ve düşünclerde bunlarla beraber gelir fazla konuşupta kafa ağırtmak istemem cep:05398269165 bana bu adreslerden ulaşabnilirsiniz sayın mit bakanım sabırsızlıkla milletime ve devlet ime vereceğim hizmetleri bekliyorum saygılarımla......


derya kalafat IP: 88.229.50.xxx Tarih : 11.02.2008 20:55:29

mrb.ben arkadaşımızın yaptıgı acıklamaları okudum.Bana ters gelen veya yapamicagım kaldıramicagım hiç birşey göremedim ben 1984 dogumlu ev hanımıyım evliyim 50kiloyum 1 70 boyundayım ben mit ajanı olmak istiyorum ve kendime güveniyorum cevabınızı msn adresime bekliyorum. SAYGILARIMLA


hüseyin aydoğdu IP: 88.239.138.xxx Tarih : 18.06.2008 02:38:56

ben de bi ajan olmak istiyorum ve türk istiparatına vatanıma hizmek etmek istiyorum


Muhammet Kuyucu IP: 88.242.129.xxx Tarih : 24.07.2008 16:35:17

Ben 15 yaşındayım ama hayatımda istemiş olduğum en mükemmel meslek bir ajan olmak.Bu fikir bana hem izlemiş olduğum filmlerden hemde oynamış olduğum counter-strrike oyunundan geldi.En iyi özelliklerim dikkatim,nişancılığım(tabi boncuklu tabancayla :D),ve gerektiğinde kafamı kullanmamdır.Ama nasıl olcağımı bilmiyorum Lütfen yardımcı olun bn de AJAN olmak İstiyorum !!!


mustafa IP: 88.229.191.xxx Tarih : 26.01.2008 18:45:11

benim parad bulda gözum yok bu vatanımı korumaya yemli gençlerden biriyim


mustafa tonç IP: 85.110.240.xxx Tarih : 30.01.2008 16:05:27

merhaba ben mustafa tonç 05.08.1987 doğumluyum mit ajanı olmak istiyorum.lise mezunuyum bilgisayar kullanabilirim.sporcu kabiliyetim var. bu ülke için şavaşıp ölmeyi istiyorum ama bu ülke için söz veriyorum size bir şans verin bana başarılı olacağıma eminim.türkiye cumhuriyeti için çalışmak her insana nasip olmaz ben kayseriliyim develi ilçesinden numaram 05428239978 sizde isteğim ben yada bir başkası kim gelirse bu ülke için bir şeyler yapsın artık biz yani türkler kimsenin esiri olamaz başarılar görevlerinizde


muzaffer uçar IP: 88.234.178.xxx Tarih : 15.07.2008 22:04:10

a ben hayatım boyunca terör gördüm hata sevgilimin akrabasıda kurban giti patlayan bombaya askerde komutanım vatan için ölmenin en büyük onur olduğunu söylerdi evet mit olmaK İSTİYORUM YALNIZ BENİM KİMSEM PEK YOK İYİ GÜNLER 05386654084 LÜTFEN ALIN BENİ


ugur bayır IP: 85.107.85.xxx Tarih : 18.07.2008 04:34:23

öncelikle merak edıyorum bunları okuyan varmıemıdır dıye oksa bıle MOSSAD okur ha okuyan var ettılenede varsa bende olmak ısterım bazıları ruyanızda bıle gormeyın olmaz boyle bır sey yazmısılar YA OLURSA :) olursa bende yaparim galiba neden olmasin silah iyi bir is cikarsa ban ayarlayim 23 yasindayim ve gucluyum ama talihsizlikya cenemi kirdim gecen ay iki yerden olur farketmez derseniz bakliyorum ama fiyakali olayim bari öleceksem. ( bu vatan kara topragin kara bagrinda sira daglar gibi yatanlarindir ) ugur


baran_caymaz IP: 88.235.129.xxx Tarih : 7.01.2008 22:05:48

ilk okul mezunları neden giremez ve bu sans ta neden tanınmıyo bilgi almak istiyom mesla ben bile mitte yer almak görevli olmak istiyom bende bu vatanın insanıyım bu vatan için de ölürüm ama sizlerden bu imkan yok neden bizler giremeyiz sölermisiniz bilgi verirseniz güzel olur bende vatancıyım unutmayın sokakta uyumsuz yasamak istemiyen bir delikanlıyım bana bu imkanı saglamıs olsaydınız güzel olurdu


Bartu ertay IP: 78.180.9.xxx Tarih : 11.07.2008 05:32:06

ben 15 yasındayım mesLek lisesinde okuyorum ve mit'ci olmak istiyorum ÜLkemi seviyorum ve hizmet etmek istiyorum mit'ci olmak icin neler yapmam gerekir biLgilendirirseniz cok tesekkür ederim


fuat gömük IP: 85.110.155.xxx Tarih : 12.01.2008 23:15:49

slm ben ş.urfa lıyım ben mit veya ajan olmak istiyorum yaşım 15 ben devlete canımı yine veririm tek hayalim gizli görev yapmak bana yardımcı olursanız sevinirim.ne gerekiyorsa yaparım


şaban balcılar IP: 78.160.146.xxx Tarih : 22.01.2008 22:17:59

ben rizeliyim kuaforum 1988 dogumluyum mit olmak istiyorum


CİHAD ÖZTÜRKÇÜ IP: 85.103.130.xxx Tarih : 22.06.2008 01:01:54

ben vanlıyım daha 17 yaşındayım ama bende mite devletime hizmet vermek istiyorum. benim yabancı bi dilim yok ama milletime kürt sorunu hakkında çok yardımım olur çünkü ben o sorunun olduğu yerde yaşıyorum. tek orda yaşamak yetmez ben bunla ilgili kendimi çok geliştirdimde aynı zamanda.çocukluğumdan beri hep bunun hayali ile büyüdüm. darbeler olsun türkiyenin ve osmanlı tarihini siyasi gelişmelerinide. ve mite girmek istiyorum


önder ATAMAN IP: 85.103.249.xxx Tarih : 29.01.2008 21:47:34

bende mit olmak istiyorum daha 20 yaşındayım ve ülkeme yardım etmek istiyorum


Batuhan ıspartalı IP: 88.233.230.xxx Tarih : 1.01.2008 15:53:59

yorumum benimde ajan olmak istemem yani yorum deil arzum buradan bir şekilde bir bağlantı kurabilirsem mit'in bir üyesi olmak istiyorum hepsi bukadar...


Medcezir IP: 78.186.210.xxx Tarih : 26.04.2008 13:49:14

Devletine hizmet etmek isteyen herkesi tebrik ederim...


tugkan kocak IP: 88.244.145.xxx Tarih : 10.07.2008 13:30:25

bende haberlerı okuyodum baslıgı gordum tıkladım okudu mya arkadaslar dalgamı gecıosunuz adamlar boyle bı ıs ıcın buraya yazarlarmı ıste burada kendını yazıp yoranlar belkıde bendeoleyım ole olanlar ıste onlar asla gıremes bunu anlatmaya ccalısıolar :D


kemal ulus IP: 88.250.217.xxx Tarih : 7.10.2008 14:37:37

ben askerden yeni geldim açık liseyi okumakyatım mit ajanı olmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz nereye başvurmam lazım saygılarımla....


CANER ÇAKMAK IP: 85.106.131.xxx Tarih : 16.01.2008 19:10:33

Ben Lise öğrencisiyim.İleride de Mit te calısmak ıstıyorum bu mesleı oyle ıstıyorum kı...Bana yol gosterebılıcek bırısı varsa bana maıl atmasını rıca edıyorum lutfen...Mit olmak ıcın yeterlı bılgıye sahıp degılım yardımcı olursanız sevınırım


ahmet koca IP: 88.252.125.xxx Tarih : 14.10.2008 23:08:18

bu teşkilata girmek istiyorum.17 yasındayım.meslek lisesi okuyorum bana ne yapmam gerektıgını mail olarak iletirseniz sevinirim.vatanıma ve milletime hizmet etmek istiyorum.


Gokhan Karabag IP: 88.246.214.xxx Tarih : 21.11.2008 13:16:31

MİT e Alınmak İcin Üviversite Şart Mı ? Ben Lise Mezunuyum Mite alınmak istiyorum yardımlarınızı beklıyorum


Serdar Mertoğlu IP: 85.104.69.xxx Tarih : 14.03.2008 10:16:48

Gördüğüm Kadarıyla Mite girmek istiyenler çoğunlukta. Ve 10, 15 Yaşında olanlarda var, Gençler Vatana millete hayırlı olmak istiyorsanız. Önünüze çizilen yoldan yürüyün. Doktor olun öğretmen olun bunlarda vatanın bir parçası. Milli İstihparat teşkilatı yada diğer kuruluşlara girmek o kadar kolay değildir. Bu bir Öss Sınavıyla Yada Kpss sınavıyla bitecek iş değil. Ve buraya yazdığınız yorumlarlada iş başvurusunda bulunamassınız. Siz isteyin yada istemeyin. Eğer İstihbarat kuruluşlarının kriterlerine uyuyorsanız onlar sizi bulur zaten.


tayyip uçar IP: 212.175.76.xxx Tarih : 24.06.2008 11:21:29

Ben 14 yaşında bir erkek çocuğum.mite girmek ve ajan olmak istiyorum yardımcı olurmusunuz.cevabınızı mail adresime göderir seniz sevinirim...


mechul IP: 88.249.56.xxx Tarih : 24.10.2008 14:46:09

görmem duymam konusmam mit olmak istiyorum sansim varsa siz beni bulursunuz zateen


hakan IP: 78.181.86.xxx Tarih : 4.11.2008 18:01:06

ben14 yaşındayım hiç bir spor okuluna gitmedim ama kendime güvenim vardır. macera perest birisiyim.gizli yaşamlardan hoşlanırım. hatta konuşmayı sevmem ama elimde olan bir şeydeyil çok konuşurum lise okuyorum 1 sınıf ajan olabilir miyim yani sivil istikbarat


mehmet büyüköz IP: 88.224.39.xxx Tarih : 28.07.2008 14:54:16

sevgili komtanalrım degerli vatan severlerim biz buvatan için herşeyi göze almış kişileriz emirlerinizle verdiginiz görevleri başarmadan gelmiyen arkadaşalrımız yok olmazda zaten çünkü damarlarımız daki asil kanda mevcutolan bu vatana canımda kanımda feda olsun herşey türkiye için emir lerinizi bekliyorum saygılarımla gereginin yapılmasını arzederim


osman mısmık IP: 88.247.193.xxx Tarih : 4.02.2008 21:07:30

yorum ; herzaman yorumlar ıcın nyazılar yazılmıs fıkirler sunulmus; yalnız yapılan yorumların ne denle uygulandıgına ben yorum yapamıcam. yalnız mevzuatım sudur ki; ulkemızde bır cok genc hayallerının pesınden kosmaya calısır. bır kacı hayalıne ulasır gıbı olur daha sonra ulastıgı yerde barınamaz. cunku:hedefını yalnıs secmıstır. ben 13 14 seneden beri resım sanatıyla ugrasan br gencım. robot resım ve bunun dısında prtreler cızen unıversıteme har5c paramı bırıktırmeye calısn bır genc......babada polis memuruydu vefat eettı anlıcanız emeklı maası nereye kadar sızce....sızden sadece sanatım ıcın mıte almanızı rıca edıyorum robt resımlerımle sıze yardımcı olacagımı umuyorum. tel 05462514973


duru duru IP: 193.140.66.xxx Tarih : 14.05.2008 18:28:12

Yaptığım ve yapacağım işlerde ülkeme faydalı olmak istiyorum ve benim yerim orası bunu yürekten söylüyorum.Birbirimize ulaşmamız dileğiyle...


İbrahim PEYNİR IP: 88.228.65.xxx Tarih : 29.05.2008 20:16:33

Mahir KAYNAK Abi Peki İstihbarat Teşkilattına Başvuru Yapabilmek İçin Ne Yapabiliriz..Ajdan Değilde Ben İstihabaratcı Olmak İstiyorum...Suanda Askerliğim Bitmek Üzere Nasıl İstahbaratcı Olmak İçin Başvuru Yapabileceğimi Sölermisin... Yardımcı Olurmusun ...


erhan mimiroğlu IP: 78.179.98.xxx Tarih : 23.08.2008 22:48:20

merhba ben erhan 21 yaşındayım kocaeliliyim şu anda hem çalışıyor hem okuyorum bende vatanımın bölünmezliği için çalışıp vatanıma yararlı biri olmak istiyorum askerliğimi yapmadım ama yapana kadar tğm halkıma kendime en önemlisi vatanıma yararlı olucağıma eminim gönüllü olarak bu işi seve seve yapmaya hazırım bana olumlu yada olumsuz olarak dönmenizi rica ediyorum... beni her konuda araştırabilirsiniz geçmişimi ailemi....


ahmet şahan IP: 85.100.227.xxx Tarih : 16.01.2008 20:45:54

merhaba ben 1989 dogumluyum bende mit ajanı olmak istiyorum elimden ne gelirse yaparım parası falan öenmli deyil saygılarımla ahmet


uğur demir IP: 85.103.21.xxx Tarih : 1.09.2008 14:14:56

arkadaşlar eğer macera arıyosanız asla ajan olamazsınız öncelikle ülkenize sadık olmalısınız ve haberde belirtildiği gibi bazı özelliklere sahip olmalısınız ha bana sorarsanız bende ajan olmak isterim ama bu o kadar kolay değil.önecelikle azimli ve kararlı olmanız lazım neyse by by


Medcezir IP: 78.186.210.xxx Tarih : 26.04.2008 13:44:11

Bu kadar insan istiyor ne kadar iyi... 80 öncesinde o kadar zorluk çekmeleri boşunaymış... Birincisi ailede istihbaratçı tanıdıklar olucak... İkincisi sizin gelecekte teşkilata nasıl bir yardım yapacağınız analiz edilecek... üçüncüsü mezun olduğunuz okulun bildiğiniz dillerin(ihtiyaçlara göre) ve vücudunuzun özellikleri(mesela bulgarlara benzemeniz bir avantaj olabilir...) göz önünde tutulur dördüncüsü kpss puanınızın önemi son olarak teşkilat sizi özel sınavlara tabi tutacaktır Ayrıca başvurularınızı bu siteye yapcağınıza www.mit.gov.tr bu siteye yaparsanız daha mantıklı olur SON SÖZ : hER YERDE TORPİL GEÇER!


Recep İNCE IP: 78.173.163.xxx Tarih : 25.08.2008 13:50:36

Merhaba ben 17 yaşında bir gencim.Kendimi bildim bileli vatan ve millet ugrana şehit olmak istiyorum.En büyük hayalim şehit olmak eğer şehit olamazsam MİT'te görev yapmak istiyorum. her ne olursa olsun vatanıma çalışmak istiyorum.MİT'e olan ilgim küçük yaşta başladı. Hatta çok yakın olduğum sınıf arkadaşımın babasının MİT mensubu olduğunu anladım.Arkadaşım, babasının MİT mensubu olduğunu sölediğinde inanmamıştım.Ama kestirip atmadım.Arkaşımın ailesini tanıyan bir kuaförle tanıştım.Gereken güveni sağladıktan sonra kuaför bana bildiği herşeyi anlattı. Bunun dışında en yakın arkaşımın babasının, tesisat dükkanına, mit mensubu arkadaşlarının geldiğini biliyorum. Bunları ögrenen kadar uykusuz geceler geçirdim.Ama pes etmedim.Çok şükür aklımda soru işareti kalmadı.İstediğim zaman MİT mensubu biriyle tanışabilirim. Size de tavsiyem arkadaşlar internet sitesinden MİT'e girmeyi hayal etmeyin. UMARIM BİRGÜN BENDE MİT MENSUBU OLURUM..!


rüzgar29 IP: 88.249.63.xxx Tarih : 14.10.2008 20:51:51

ben rüzgar29 yüzyıllardan bu yana bu topraklar üzerinde milyonlarca oyun oynanmaya calıstısıldı bi bakımada basarılı olundu EGER BU VATANIN BENİM CANIMA KANIMA İHTİYACI VARSA SEVE SEVE BU BENİM İCİN CENNET YOLUDUR KOD ADIM RÜZGAR ALLAHIN İZNİYLE RÜZGAR GİBİYİMDİR EGERKİ BANA DERSENİZ ARAMIZA KATIL BU VATAN İCİN BİRLİKTE CENNETE KOSALIM DOGRULARINIZ BENİM İÇİN DOGRU İSE GÖZÜMÜ BİR AN BİLE KIRPMAM ANTEPTEN SELAMLAR ALLAHA EMANET OLUN


cenk erdil IP: 78.182.174.xxx Tarih : 7.10.2008 19:53:44

orta okul mezunuyum nası mit olabilirim. teşekkürler


ibrahim söyü IP: 88.236.27.xxx Tarih : 31.01.2008 13:15:27

devlete hizmek etmek istiyorum


burak karatepe IP: 88.230.226.xxx Tarih : 12.08.2008 13:02:28

akıl oyunları ve stratejik düşüncelerim var benden iyi bi mit ajanı olur bu uğurda herşeyi mi gözümü kırpmadan veririm yeter ki ülkem kazansın


burak soydan IP: 88.231.16.xxx Tarih : 23.07.2008 17:43:54

kim mid olursa olsun kim ajan olursa olsun bu vatanı korusun atasına ve bayragına sagıp cıksın bana gorere herkes ajan herkes mit ben ankaradan burak soydan


Kamuran Türk IP: 125.242.128.xxx Tarih : 29.06.2008 12:09:40

Bende Bu Yüce Göreve Katılmak İstiyorum 01/07/1988 Diyarbakır Doğumluyum Sadece 3 yabancı Dil Biliyorum Almanca İngilizce Arapça Üniversite Öğrencisiyim Bilgisayar Bölümü Sizden Cvp Bekliyorum Tşk


Sercan IP: 85.97.106.xxx Tarih : 19.01.2009 17:00:57

. . . . . . . . İşde Herşey Boş..Hayattan Beklentim Yok Belki Devletim Benden bir şeyler İster ! ...


byn swl IP: 88.251.146.xxx Tarih : 9.01.2009 19:56:01

mit ajanı olmak için yürek gerekir, zeka gerekir, sezgi gerekir, pratiklik gerekir. her ajan olmak istiyorum diyen ajan olsaydı inanın etraf kahraman olmak isteyenlerle dolardı. mit ajanı olmak için herşeyden, kendinden bile vazgeçmen gerekir şüphe etmediğin tek şeyin şüphe ettiğin olmasıdır. kendini vatanına adıyıp hayatını ona göre yaşamak ajanlığın şartıdır. sırf filmlerde görüldüğü gibi aksiyon macera uğruna mit ajanı olunmaz. hangi insan ailesinden sevdiklerinden geçebilir? tabiki ailesi olmayan sevdiği,sevildiği olmayanlar. işte böyle kişilerin tek varlığı devlet babasıdır. işte MİT ajanı olmak için bunlar gerekir...


Kara MG IP: 85.97.199.xxx Tarih : 26.11.2009 16:42:17

Sayın Durukan yazınız muntazam  bir şekilde detaylarla dolu kısaca mükemmel tebrik ederim

size bir soru yöneltmek istiyorum ben Van/Merkez doğumluyum mit için bir dönem memleketimde haber kaynaklığı yaptım ama Mit de eleman olarak görev değil bu dışarıdan duyduğum kanunsuz işleri bildirdim yardımcı oldum dayak da yedim ama gönüllü olarak yaptım bunu özellikle belirtiyorum sizden isteğim benim gibi gizli çalışan vatan severlerin mit içinde ki karşılğının ne olduğunun cevaplanması yani bize ne gözle bakıyodur istihbaratçılar yada daha açık sormak istersem bizi kullandılar mı?

şimdiden cevabınız için teşekkür ederim ....


velican adar IP: 212.125.15.xxx Tarih : 30.01.2009 12:26:37

ben 17 yaşında lise öğrencisiyim bende diğer arkadaşlarım gibi MİT'te görev almk istiyorum yukarıda okuduğum gibi bu işte havuz başımda sefa yapmakta var içine sızdığınız terörist grubuyla imha edilmekte var. Ben ne pahasına olursa olsun vatan için millet için seve seve canımı vermeye ve vatanımızı bölmeye çalışan dış kuvvetlere karşı her genç delikanlının yapmak istediği şeyi yapmak onlarla savaşmak istiyorum ben ayrıca ülkücü bir gencim bana olumlu veya olumsuz bir mesaj atarsanım çok sevinirim.Her türülü zorlu eğitimlerden geçebileceğime inanıyorumm lütfen bu TÜRK insanının sesini duyun ve bizidetaşkilata alın.


süleyman kolukırık IP: 88.250.175.xxx Tarih : 18.07.2009 14:25:58

merhaba ben 20 yasındayım su anda kosova turk tabur gorev kuvvet komutanlıgında barıs gucu askerıyım ve 10 gun sonra tehrıs oluyorum  cok uluslu ortamda askerlık yapıyorum nato genel sekreterı ımzalı belgem madalyam ve ustun basarı belgem var ben mıt elemanı olmak ıstıyorum  yanlıs anlasılmasın amacım ıs bulmak degıl ben rahat huzurlu bı yasam tarzı ıstemıyorum vatanın mılletın bolunmezlıgını korumak ulkemı yonlendırmek ıstıyorum bızım ulkemız bır oyun masası ulke uzerınde cok oyunlar oynanıyor golcuk depremı dogalmıdır yapaymıdır bence yapay amerıkanın oyunu aselsan ıntaharları duzen ne ıntaharı muhendıslerımızın yenı buluslarını ortaya cıkarmamak teror tamamen bır oyun ıstenılse 5 senede teror dıye bıse kalmaz bu daga cıkarak terorıst avlamayla bıtermı bu sadece mucadele yapacak tek ıs mıtı canlandırmak gerekırse sıvıl toplum orgutlerı olusturmak once orgutun ıcıne adam sızdırmak bılgı toplamak sonra orgutun parasal destegını desıfre etmek yardım yataklık eden kurum kurulusları desıfre ederek ulkemıde teror bıtse baska oyunlar bulurlar cunku bu ulkemızın kaderı cunku ulkemız stratejık konumuyla cok onemlı bı ulke yıne bır oyunlar bulacaklar tıpkı daha oncekı sıyaset oyunu gıbı yanı sagcı  solcu olayları gıbı ama bu bızım gıbı mıllıyetcı ınsanların gerekırse bır gorev ugruna canlarını bıle ortaya atarak mılletı ıcın vatanı ıcın savasmasıyla bu emellerıne ulasmalarını engellemelıyız  bu ıste basarılı olmak beyınde bıter  su anda duygularımı ıfade edemıyorum konusmak ıstedıgım cok sey var  lutfen benı bulsunlar ben mıt ıcın aılemden hatta kendımden vazgecmeye haxırım ben rahat ve huzurlu bır ortamda calısmak ıstemıyorum lutfen yanlıs anlasılmasın


velican adar IP: 212.125.15.xxx Tarih : 30.01.2009 13:09:18

ben şu anda MİT olmak için neler yapacağımı bilmiyorum neler gerektirdiğini bilmiyorum ama yardımcı olursanız bütün herşeyi başarıyla bitireceğime ve bütün arkadaşlarımında başaracağına inanıyoruz.


aziz gülşen IP: 85.105.189.xxx Tarih : 20.07.2009 13:30:35

ben 24 yaşında askerligine yapmış mitte çalışmayı cok istiyorum gönüllü olsa bile gerci türk silahlı kuvvetlerinre yardım ediyorum neyi nerde ne zaman oldugunda askerligimde carşı izninde kim neler yapıyor ne satıyor araştırıp komutanıma söylüyordüm kendime güveniyorum yardımcı olmak bu vatanım için çalışmak ıstıyorum cvblarınızı bekliyorum


rıfat duman IP: 88.231.29.xxx Tarih : 17.07.2009 17:37:21

henüz 18 yasında bir delikanliyim.Devletimizin bayragimizin dimdik ayakta durmasi icin elimden geleni yapmak isteyenlerden biriyim.Yanliz ben bunları yaparken devletinde benimle gurur duyacagı yere masa olarak kullanmasıni goz onune alırsak sımdıden o iş kalsın derim .


azat kılıç IP: 88.236.72.xxx Tarih : 16.01.2009 13:06:32

ben mit olmak istiyorum ama kolay bi iş oldugunu sanmıyorum milletime hizmet etmek istiyorum malesef lise terk egitimim onun için mit kolay bi iş deyil kabiliyet gerektirir en önemliside kendine güvenin onun için ama bir gün mutlaka olmak isterim saygılarımla


murat DİNÇER IP: 78.184.118.xxx Tarih : 6.08.2009 19:47:28

öncelikle bu yazımı incelemekte olan herkese sonsuz slmlarımı sunarım ben murat dinçer devletimin en üst düzey yetkililerinden kurum ve kuruluşlarından rica ediyorum lütfen benim elimden tutsunlar ben ilk okul mezunuyum ama akli mantiknen olarak  kendime çok güveniyorum ve mit teşkilatında görev almak istiyorum 30 yaşındayım 1.70 boyunda esmer tende 64 kiloda biriyim istanbul bağcılarda oturmaktayım aslen samsunluyum telim 0536 614 55 55 saygılarıml  murat DİNÇER....


nevzat aksoy IP: 81.213.167.xxx Tarih : 5.08.2009 11:57:17

bakın ben 16 yaşındayım ben vatan millet ugruna canımı vermeye hazırım belki size komik gelebilir ama atamın izinden gidecem biz bu vatanı nelerle kazandık ama bazı kendini bilmişler bizim vatanım üzerinde pis oyunlarını oynamaya devam ediyor ben vatanımız için canını ortaya koyan biz rahat uyuyalım diye dagda terörist  vuruyorlar benim abilerim canı basına canını koyor biz burda elimizi kolumuzu sallıya sallıya geziyoruz. ben kendime yediremiyorum eger beni duyorsanız çagrıma dikkat edin ben herşeyim den vaz geçecem vatan millet bayrak ugrunaben ben istihbaratcı neden olmak istedim bir agacın hassas yeri köküdür bunun için seçtim bana desinler asker olurmusun ben bu yaşımla çanımla başımla hazırım lütfen sesime kulak verin

 

 

 


aydın canturk IP: 88.224.103.xxx Tarih : 28.01.2009 13:47:14

ücret önemli değil yeterki mit e giriyim temizlikçi bile olmaya razıyım ...


nevzat aksoy IP: 81.213.167.xxx Tarih : 6.08.2009 12:18:53

ben nevzat aksoy 16 yaşındayım buraya dün yine ilan yazdım benim sesimi duyan varsa cevap versin biz bu vatan ugruna can vermeye hazırım nedense hep bu vatan ugruna canını koyanlar bazıları ipe bazıları öldürüldü ben  bu yaşımla vatan bayrak ugruna canımı ailemi unutmaya hazırım ben neden istihbaratcı lmak istedim bizim vatanımızı kökten yıkmak isteyenler kötü emeleriyle vatanı bölmeyi isteyenler sebep oldu bana desinler ki askere gelin mi hiç düşünmem gelirim biz bu vatan ugruna canımı koymuşum bu VATAN BAYRAK İÇİN


Ahmet DAYILAR IP: 88.245.235.xxx Tarih : 22.07.2009 20:38:30

ben 18 yaşındayım. İsmim ahmet dayılar.Belki mit ajanı olma imkanım yok ama hayatımda istediğim en büyük şey bu vatana hizmet etmek.Ücretler dolgun diye açıklama yapmışlar ama benim için vatana hizmet etmek maddi bakımdan daha önemli benim için.Şimdi değerli büyüklerime sesleniyorum mit ajanı olmak istiyorum bu vatan için herşeyi yaparım.


ugur kılıçkap IP: 88.235.113.xxx Tarih : 25.07.2009 13:26:14

ben  hep  yalançı  oldum  hayata  yakışıklı  deyilim ve  zenginde  deyilim  ajan  olmayı   istedim  cünkü  hataya  hiç istediyim  olmadı  her ortama  ayak  uydururum  ve  cok  calışırım    bu arada  zaten  beni  kabul  etmiceyinizden  kendimi  buna  hazırlayacam  ve  eklemek  isterim  hic  korkmam  ve  acıya  dayanıklıyım  ben  bu arada   size  bunu  okudunuz  icin  size  teşekkür  ederim


fırat çatak IP: 78.160.118.xxx Tarih : 31.10.2009 18:07:59

arkadaşlar iyi diyorsunuz hoş diyosunuzda burda yazınca sizi arayacaklarınımı sanıyosunuz gerçekten bence aramazlar boşuna tel falan vermeyin birde bu işe girerken bir kere daha hatta çok kere daha düşünün derim kolay iş olduğunu sanmıyorum gecen gündüzün belli değil saatin belli, değil maaşı iyi olabilr ama herşeyde para demek değildir ha havası vardır ama bellşi bi zaman sonra ondanda haz alamassınız birde bu iş için yabancı dil şartı olduğunu okudum bi yerde eğer olurda bi yetkili veya görevli arkadaş bu yazımı okursa beni bu yabancı dil konusunda bilgilendirmesini rica ediyorum bende italyanca var işe yararsa bende kpss sınavından 80 üzeri almaya gayret gösteriecem artık neyse hayal kurmak parasız kurun kurabildiğinz kadar:) 


furkan yılmaz IP: 85.105.225.xxx Tarih : 23.10.2009 20:55:19

Benim yaşım 15 ben MİT olmak için herseyi yaparım MİT olamak icin cok calısmak gerekiyormus ben kendimde MİT liği görüyorum daya bu yasım da herseyden şüphe duyuyorum ve herseye en ince ayrıntısına kadar inceliyorum ve sonuca ulasıyorum bence MİT olmak için çok zeki olman gerekir. BU VATAN İÇİN CANIM FEDA ....


muharrem uflaz -yalcın aktas IP: 88.248.167.xxx Tarih : 18.12.2009 23:20:02

selam ben muharrem ve yalcın ıkımız beraber olduğumuz da yer neresı olursa olsun karsımızda kım olursa olsun bu devlet ıcın vatan turk mıllet ı ıcın faydalı olacak her seyı yaparız buna tum yureğımızle turkluk gucumuzle ınanıyoruz yetkılı buyuklerımızın bıze ulasmasını beklıyoruz bursa-ınegol 05387868662


yusuf uslu IP: 88.230.249.xxx Tarih : 31.10.2010 20:33:51

ben22 yaşında birgencim şuan askerim vatanım icin ve miletim icin hizmet yapmak istiyorum SAYGILARIMLA


gizlilik IP: 95.14.131.xxx Tarih : 29.09.2010 00:13:48

ben bursadanım bır nevı cevrem oldu gerek polısle gerek askerlık le gerek ise mit le ben okadar cok sey ıstemıyorum sadece hızmet derler ya sadece bana gorev verın maas da ıstemıom sadece yardım etmek bana elınızı uzatrmısnız ben bu turk mılletının dıslanmasında sıkıldım artık hele de bu terrıstlerın bızım le aynı mekanda hava solumamızdan bıze de yardım etme ımkanı saglayın bır canımız var buda vatanımız ıcın sagolsun herkese hayrlı gorevler allah yardımcnız olsun


vedat toprak IP: 88.236.45.xxx Tarih : 25.09.2010 11:59:50

şimdiye kadar kötülerin karşısında oldum olmayada devam edicem tek amacım ülkeme hainilk yapanlırın karşısında durmak beni istersenz bulursunuz ???*


serkan kırgeç IP: 78.176.63.xxx Tarih : 3.12.2010 13:00:24

 arkadaslar burdan yazmakla mit mensubu olmak ıcın bır seyler beklemek ınandırıcı degıl bence ben 24 yasındayım o kadar basıtse bugun devletımın adına herturlu bırımde calısmaya  hazırım ....bır soru sormak ıstıyorum dıyorlarkı unv mezunu en az 1 dıl bılecek tamam bu okumamıs orta okul veya lıse mezunu bırı  yuregındekı vatan sevgısı gercekten bırseyler yapmak ıstıyor ama unv mezunu degıl okumamıs kısacası belkı okumus kısıden daha fazla vatan sevgısı varsa bu sahıslar ıcın herhangı bır ımkan sunulmazmı..tesekkurler


mehmet büyüköz IP: 88.228.196.xxx Tarih : 1.10.2010 12:07:08

slm saygıdager komtanalrım ben  listerk   etmiş  biriyim  şunu söylmek istiyorum vu vatan bizim biz bu vatana sahgip çıkmalıyız  buvatan için 15 ay askerlik yaptım keşke daha uzn yapbillsem birkere degil bindefa ölürüm siz degerli komtanlarımdan bir ricam olucak  bende vatanım için milletim için birşey apmak istiyorum  karşılıgında sadece vatanım milletim huzurlu olsun yeter herkes eskisigibi ne mutlu türküm diye sevinsin   herzaman ve heryerde ne olursa olsun asker yeminimiz  hala geçerli oldugu gibi buvatanı korumaya  yminliyiz   bziler  bu vatanın elvatalrı olarak  yardım cı olmak istiyoruz  ilgilenmenizi isterim  hepinizden allah razı olsun.


demirbaga Ilbeyiömer IP: 78.224.105.xxx Tarih : 27.12.2010 18:38:30

ben 15 yasindayim ajan olmak istiroyum  devlete calismak istiroyum fransa da yasiyorum


necat DAĞDEVİREN IP: 88.249.63.xxx Tarih : 28.04.2010 18:23:24

ben öncelikle sayın bükleribe sagılarımı iletmekistiyorum  ve  kendimi anlatıyorum benim  yaşım 23  Askerliğimi HAKKARİ DAĞ VE KOMANDO TUGAYINDA yaptım  ülkemi çokkk  seviyorum ve  mit de  grv  almak istiyorum kendime güveniyorum tan olarak ve fazlasını yaparım yeterki büyüklerimiz  büyüklüğünü göstersin ler  hayatımı  ülkem için  ada maya  hazırımmm   beni dikkate alın  pişman olmasınız  GAZİ ANTEP MERKEZ SAYGILARLA 


Abdulahmit Aydın IP: 88.248.113.xxx Tarih : 8.02.2011 03:01:24

 ilk önce vatani görevinizi yapın bakın bakalım o zaman teşkilatta çalışmak isticekmisiniz.


H.Ş.V.İ IP: 95.15.195.xxx Tarih : 22.06.2011 16:43:37

 Arkadaşlar öncelikle azimli, hırslı, vatanına dinine sahip çıkan gençler görmek, onların varolduğunu bilmek güzel. Fakat burası işbaşvurusu yapılan bir yer değil. Şu an bir haber sitesinde eski Mit mensuplarıyla yapılmış röportajın ve Mit'in sitesinden alınan bazı bilgilerin yer aldığı bir haber hakkında yorum yapmaktasınız. İŞ başvurularınızı Mit'in resmi sitesinden yapmalısınız. Arkadaşlar kabul etmeseniz de yaşları 15 olan kişilerin yazılarından anladığım kadarıyla Kurtlar Vadisi'nin etkisinden kurtulamamışsınız. Polat Alemdar'a özenip 15 yaşında Mit'e girmek istiyorsunuz. Fakat Mit'in nitelikli elemanlara ihtiyacı var. Bu yüzden kendinizi geliştirip, Mit'e girmek için gerekli şartları yerine getirdikten sonra Mit'in resmi sitesinden başvuru formunu doldurup, başvurabilirsiniz. Elbette size geri dönülecektir.      Bir vatandaş...


şerif anak IP: 88.226.69.xxx Tarih : 23.10.2011 22:02:52

ben bu gureve hazırım   nasıl olaca bilgi

 


seferyıldız IP: 85.105.65.xxx Tarih : 21.02.2011 21:25:56

öncelıkle allah kolaylık versın benım kuçuklukten berı gelen hayallarımden bırı devlete çalışmak kabul edersenız inşallah çalışmak isterım devlete layık vatandaş olmak istıyorum


Cihangir Cem Türkoğlu IP: 78.169.168.xxx Tarih : 14.10.2011 21:11:58

05.03.1991 doğumluyum...iyi bir istihbaratçı ve tüm varlığıyla hizmet edecek bir mit görevlisi olmak istiyorum...meslek yüksek okulunda okuyorum.bu ülkeye hizmet herşeyden üstündür...


umut uludağ IP: 78.166.136.xxx Tarih : 23.04.2011 22:04:36

BUNCA İNSAN VE BEN MİT OLMAK İSTİYORUZ  AMA  BOŞUNA YAZIYORUZ NE MİT YAPRLAR NE BİŞEY YAŞIM 15  EĞİTİLMEDEN YETENEKLİYİM EĞİTİLMİŞ OLSAM KİM BİLİR NE OLUR 


semih türkoğlu IP: 88.231.27.xxx Tarih : 7.01.2011 20:38:51

Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. bu vatan uğruna ölebileceğim bir sebep arıyorum


mhmet şerif anak IP: 85.110.49.xxx Tarih : 28.11.2011 14:32:57

slm  ben ağrıda oturuyom kendim kurt asılıtım ama canımı seve seve vatanım icin veririm  benim hayalim hep bolis özel harakatci olmakdı okumadım  babam okutmadı  ağrıda sizinle calışmak isderim saygılarımla


ibrahim BİLEN IP: 78.170.166.xxx Tarih : 28.09.2011 19:52:58

ben 23 yaşındayım mit olmak istiyorum  ve ülkeme yardım etmek istiyorum


GÖKHAN ALTINSEVEN IP: 95.5.26.xxx Tarih : 2.12.2012 16:41:04

adalet meslek lisesi mezunuyum ve yüksek okulda okuyorum mit te çalışabilirmiyim 


tuba IP: 95.10.255.xxx Tarih : 20.12.2012 18:34:18

vatan ancak uğrunda olen varsa vatandır ilkesini benimsedim ve uyguladım.prensiplerimede en uygun meslek bu .vatan için yureklice gerekirse canını verebilecek kişilere onem verilmeli.daha lise 3. sınıf oğrencisiyimyolun çok başındayım ama ben asla vazgeçmedim vazgeçmem .anadanda yardanda serdende geçtik bu yol için.k birileri yureklice canını verebilecekkadar cesur olmasaydı bu vatana vatan demezdik.saygılarımla.


bünyamin IP: 88.250.240.xxx Tarih : 22.12.2012 15:10:30

slm beyler ben kısaca şunu söylemek istiyorum çok degil 7 ay özel keskin nişançıklık egitimi verecekler ve aynı zaman da öldürü timin egitimini alacagım dünya yı avuçlarımın içine alırım bu kadar eminim yapamayacagım hiç bir sey yok bizler m.kemal.ATATÜRK'ÜN Askerleriyiz çok degil 1 buçuk yıl egitim alacagım en iyi bir şekilde


Zeynep F. IP: 188.56.67.xxx Tarih : 10.05.2012 19:38:32

1996 doğumluyum anadolu lisesinde okuyorum benm hkkımda bilgi istiyorsanız gerekeni biliyorsunz  ve ciddi olarak MİTe hizmet etmeyi düşünyorum heveslik değil


sinan acar IP: 82.225.130.xxx Tarih : 3.01.2012 01:04:15

selamun aleykum ben ajan olmak istiyorum benim yasim 19 ben olmeyi ya da savasmayi hazirim hic korkmuyorum korkum varsa o da allah tan  


zeki erdem IP: 85.104.67.xxx Tarih : 29.12.2012 00:16:52

herkes ajan olma peşinde bunlar işin cidiyeti nin farkında deyil verilen tek bir görevi başarıya ulaştırana canımı veririm oturup ağlarsınız pkk yı veya tehlikeli bir suçluyu görünce´her türlü göreve hazırım.ölümde olsa varım..... 


oguzhan eskin IP: 88.246.81.xxx Tarih : 10.03.2013 11:42:24

benım nerde yaşadıgım önemlı degıll turkmuyum turkıyedemı yaşıyorumm o zaman buranın vatandaşıyım uzun zamandır dış ulkulerın etkısınde kalmış bııı devletızz ısttesek çokttan çıka bılırrdık bu etkıden ama surecıı çok uzuzn tutuyolar bunlarııı bılmek için doktor muhendıs olmana gerek yokk bılgılı bır vatandaşsan kendını sorguluyosan  bılkı bışeylerın farkındasınn senelerdır atarturkun kurdugu bır cumhuriyette yaşıyoruzzz kaybetme korkusu yokk ama zaten kkaybolmuşuzz senelerdır sorun sorun iş imkanı falan fılan bu vatan bıze böle emanet bırakılmadııı eger devlet buyugusenızz sahıp çıkmasını bılın 


!Vatan Sana Canım Feda! IP: 109.228.218.xxx Tarih : 28.02.2013 02:23:22

 vatanım için herşeyi yaparm


ali veli malatya IP: 85.106.217.xxx Tarih : 30.03.2013 03:06:21

gözlerden bakışlardan, düşünceleri. hareketlerden olabilecek hamleleri farklı boyutlarda çocuksu hissi olgun dost gardaş veya kardeş hissini yansıtabilsem ve çok qüzel kavga edebilsem ama yüzümün efendi bir delikanlıyı andırdığımı söylesem ne giibi cevap alırdım merak ediyrm ve hızlı düşünme özelliğine sahip olsam


izzet arpacı IP: 176.33.232.xxx Tarih : 10.04.2013 23:05:07

 evet arkadaşlar hepiniz bu işe gönüllüsünüz..özellikle lise çağında olupta çok james bond filmi izleyen arkadaşlarımız  daha bi gönüllü.burda çalışmak istiyosan 15 yaşında giremezsin buraya..adam gibi bi üniversitede adam gibi bi bölüm okuyacaksın..dil öğreneceksin.ingilizce ön koşul.ekstra dil bilmen lazım.sağlıklı olacaksın..bu pmyo mülakatlarına benzemez..adam isterse seni sınava bile çağırmaz..buralara girmek öyle kolay değil..acayip saçmalamışsınız..adam ev adresini vermiş tel nosunu vermiş internete mitte çalışcam beni arayın diyo..istihbarat uzmanının özelliklerinden birini zaten çiğnemişsin sen..bu işi unutun siz


fatih yerlikaya IP: 94.54.238.xxx Tarih : 27.05.2013 15:39:06

 sadece belirtmek isterim lise  mezunu saha  gorevınde  calısmak  tercihim mit te  daimi bir  görev almak isterim istanbulda ikamet ediyorum yasantımı meslegıme  adamak ıstıyorum şu kadarını  soylemek ısterım sadece basarılı olursam bılınsın cunku aılemı  hıc menun edemedım belı devletıe hızmette bulunabılırm tabi beni kabul ederseniz saygılarımla


akan erdoğan IP: 212.156.248.xxx Tarih : 7.04.2013 13:25:18

merhaba ben kendi şahsım olarak hep sizinle çalışmak istemişim ama bi turlu olmadı bi yol bulamadım ancak istıhparatta  arkadaşım olduğu için sizinle çalışmam için yardımcı oldu ve ben kendimce bulunduğum ortamda gerekse çalıştım iş ortamımda olsun her şeyı gizlilik çerçevesinde guzel bi çalışma ortamı sizinle kurabilirim diye duşunuyorum eminim beni dikate alıp geriye dönersiniz teşekurler


mustafa şınık IP: 88.236.91.xxx Tarih : 4.12.2013 01:36:19

arkadaşlar ben bi çok fakülte kazandım okudum.2 yıllık polislik mazim de var.ben MİT in kapısından geri döndüm.beni almama gibi bi durum söz konusu değildi.bana yardımcı olacak kişinin anlattıklarınla son anda vazgeçtim.şimdi durumlar nasıldır bilmiyorum.ama insan bazen düşünmeden edemiyor girseydim nasıl olurdu.


Kubilay Kızılkqn IP: 78.180.202.xxx Tarih : 7.01.2013 21:34:43

 öncelikle size güldüm adamlar ne sınavlardan geçiyor neler yapıyor ediyor sizde burda siyah kemerim diyorsunuz olmak ıstıyorum dıyorsunuz sorsanız ulkenız ıcın bi halt yapmamısınız 7/24 bılgısayar basında duruyorsunuzdur.benim ingilizcem var ve üniversiteyi yurt dısında okumayı dusunuyorum ben bile imkansızı görüyorum sizde lütfen görün ciddi konunun içine etmeyin


serkan ..... IP: 95.9.234.xxx Tarih : 23.08.2013 14:06:04

adım serkan ne kadar serkanda desem bu yalan tabıkı sız mıt ajanıo dıyonuz ben suçluyum ve okumadım para kazanmak okumakla degılmıs kafaylaymış ve cesaretle ben ıse bunu yaptım ama okuyan kısıler bızım zekamıza daha yetısemedı  ne yazıkkı mıt ajanı dıyosunuz eger bır mıt gerçekten sokağın kurallarını yada ssuçu ıslemedıyse bunu hıc bır sekılde çözemez ancak yasayan bılır ve her turlu seyden haberdardır  ben sızın aranıza katılmak ıstıyorum suc dünyasından ayrılıp


xxxx.xxxxx IP: 78.188.81.xxx Tarih : 25.04.2013 23:02:04

 harita kadostro tekniksiyeniyim tunusta azrbaycanda vs ülkelerde iş nedeniyle kaldım 26 yaşındayım   arabca bilirim görvimi dilenerekte efendiliklede yerine getirrim  edirnede yatar karsta kalkarım atik bir insanım  tek isteğim vatanıma görev yapmak  saygılarımla 


emin akbaş IP: 78.188.88.xxx Tarih : 16.04.2013 01:21:33

bne mit teşkilatına katılmak istiyorum 21 yaşındayım


MUSTAFA ŞINIK IP: 88.236.103.xxx Tarih : 5.12.2013 21:24:38

MİT teşkilatına girmek için arkadaşlar bence bi sürü özellikten bahsetmek boş.ya çok zeki olmak,gelecek vaad eden birisi olmak gerekir ya da kötünün de kötüsü.MİT artı ve eksi yüklü bi kutup gibidir.gerçi şimdi yapı eskisinden daha farklı


Konya IP: 78.161.84.xxx Tarih : 27.03.2013 11:37:14

Yorumlara baktığımında arkadaşların çok fazla kurtlar vadisi gibi polisiye dizilerin etkisinde kaldığını görmemek elde değil unutmayınki hepinimiz  birer mit ajanısınız bunun için illa bir resmi belge veya arkanızda birilerinin olmasına gerek yok. Gördüğünüz ve ülkeniz için tehtit unsuru oluşturan her bilgiyi https://www.mit.gov.tr/katkiniz.html    adresine göndererek yardımcı olabilirsiniz unutmayalımki vatanımız bizim için önemli hele şu günlerde ülkemizin bu bilgilere çok ihtiyacı var ..


Varlık ve Hiçlik IP: 78.184.218.xxx Tarih : 28.11.2013 23:59:33

 Şöyle bir yorumlara göz gezdirdimde, ne kadar cahil bilgisiz, sorgulamayan araştırmayan insanlar topluluğu içinde olduğumuzu görüyorum., kimi, ben ajan olmak istiyorum demiş, kimi macerayı severim demiş, kimi kendi özelliklerini belirtmiş, ne kadar boş, hiç düşünmüyormusunuz, siz burada istediğiniz kadar öyleyim böyleyim o özelliğim var şu özelliğim var deyin, hiç bir zaman mit yada başka herhangi bir gizli serviste görev alamazsınız, niye, eğer siz gerçektek mit in işine yarayacak biri olsaydınız, gerçekten beyninizi farklı kullansaydınız, zaten CIA , KGB yada mit gibi gizli istihbarat servisleri tarafından keşfedilirdiniz, burda kendinizi övmenize gerek yok, zaten dünyaya tamamen egemen olmaya çalışan belli başlı bir kaç güç var, bu güçlerde kendi içlerinde kendi yurtlarında ihanet etmeyecek deha zeki insanları rahatlıkla bulabiliyorlar, Zeki olmayan insanların zihinleri zaten konrol altında, işte bu sıradan insanlar kontrol edildiklerinin, yönetildiklerinin farkında bile değiller, Ama gerçekten zeki olan insanlar, işte zihinleri bir türlü ele geçirilememiş, korkusuz cesur insanlardır ki bu tip insanlarda, mallasef yurdumuzda yok denecek kadar az, EĞER YAŞAMINIZDA GERKLERİ GERÇEKTEN BİLMEK İSTİYORSANIZ, TÜRK GENÇLİĞİNE TAVSİYEM ŞUDUR, TARİHE DAMGA VURAN BİLİM İNSANLARININ, SANATKARLARIN, BİLGELRİN VE DÜŞÜNÜRLERİN , KİTAPLARINI OKUYUN, ONLARIN SÖZLERİNİ İNCELEYİN, ÇOK DERİN MESAJLAR VERİYORLAR, ÖRNEĞİN DAVİNCİNİN MONA LİSA TABLOSU, ÇÖZMEYE ÇALIŞIN, ODAKLANIN, YOĞUNLAŞIN SORGULAYIN DÜŞÜNÜN, EN BASİT BİR ÖRNEKTE KEMAL SUNAL FİLİMLERİNDEKİ TOPLUMSAL MESAJLARA BAKIN, AMA SADECE BAKMAKLA KALMAYIN GÖREREK BAKIN, BİRÇOK ŞEY YAKALAYACAKSINIZ, VE ŞAŞIRACAKSINIZ,

GERÇKETEN AKILI ZEKİ İNSANLAR , YAŞAMLARININ BELLİ ZAMANLARIN BİRŞEYLERLE  TANIŞMIŞ FAKAT O ŞEYLERE BAĞLANMAMIŞ, İNSANLARDIR,

EN ZEKİ İNSAN NEYİ BİLMEDİĞİNİ BİLENDİR, EN MÜKEMMEL İNSAN AYNI HATAYI İKİNCİ KEZ YAPMAYAN İNSANDIR DİYEN , ALBERT EİNSTEİN İN ESASINDA NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIN, EĞER GERÇEKTEN EİNSTEİN GİBİ ZEKİ İNSANLARIN SÖZLERİNİ ANLIYORSANIZ, BAŞINIZ BELADA OLABİLİR, DİKKAT EDİN.

HAYATINIZDA HİÇ BİR ZAMAN CESRETİNİZİ KAYBETMEYİN, ÖLÜM KORKUNUZU YENİN, , EN MÜKEMMEL BEYİN KORKUSUZ BEYİNDİR,

BEYNİNİZİN SINIRLARINI ZORLAYIN, DÜŞÜNÜN VE SORGULAYIN GERÇEĞE ULAŞIN, SÜREKLİ SORUN, ÇOK DİNLEYİN AZ KONUŞUN VE KENDİ DENEYİMLERİNİZE DAYALI OLMAYAN HERŞEYİ VARSAYIM OLARAK KABUL EDİN, 

ZİHNİNİZİ KONTROL ETTİRMEYİN,

YA KAFANIZIN PEŞİNDEN GİDER YÖNETİLİRSİNİZ, YA DA AKLINIZIN PEŞİNDEN GİDER YÖNETİRSİNİZ, İŞTE BU KADER CÜMLENİZ OLSUN,


aslan IP: 82.231.126.xxx Tarih : 11.02.2014 19:41:37

 Mit Mustesari Sn. Fidan,,, yorumlari okudugumda, ulkemizde ne kadar "koprualti cocugu" (kimse kusura bakmasin, kendisini bu sekilde tanitarak kendisinin istihbarat servisinde calisabilecegini soyleyen kisilerin MIT hakkindaki yargilari bana boyle dusunme hakki tanidi) tipli kimse oldugunu dusundurdu bana. Bunlarin, devletin cok ciddi bir kurumu hakkindaki dusunceleri de ayrica uzdu. Demek ki halkimizin gozundeki MIT bu imaji vermis diye de dusundum. Yazik!!!


cemil IP: 78.185.77.xxx Tarih : 11.02.2014 01:03:28

ben  mit ajanı olmak istiyorüm erzurüm çat  bolgesini  adım ğibi biliyorüm devletime  yararlı  bir elaman  omak istiyorümm 


Serkan Öztürk IP: 85.107.209.xxx Tarih : 20.02.2014 01:25:41

İnsanların beyinlerinde mit hakkında film izleyerek ve bunun etkisinde olarak attığı yorumlar beni çok şaşırtıyor. Eğer böyle birşey söz konusu değilse . İnsanlar vatanı için MİT e girmeyi istiyorsa bilirim ki  türk gençliği kazanmıştır. Eğer siz Mit gibi vatana gönüllü hizmet veren insanlardan olmak istiyorsanız.Kendinizi burada değil sokaklarda gösterin çünki MİT internetten değil sokak'lardan çıktı ortaya yer altı dünyası hala aktif mi . Bence aktif ki MİT hala sürecini devam ettiriyor. Yer altı dünyasını araştırın dış devlet hakkında hakimiyetiniz olsun . Eğer gerçek MİT ajanı olmak istiyorsanız okuyun ! Ama okul ile değil . Sokak ile sokağa çıkın birçok şeyi kazanabilir , öğrenebilirsiniz çeşitli devlet kitapları spekülasyon'lar vs içerikli kitaplar alın okuyun . Bende çok isterdim fakat T.C hakkında bir çok bilmediğim var konu sadece devlet değil ...