22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Hafta sonu sağanak yağış geliyor

Hafta sonu yurt genelinde yağış bekleniyor. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün internet sayfasında yer alan değerlendirmeye göre, 31 Mart Cumartesi günü sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor. 

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz ile İç Anadolu bölgelerinde 31 Mart Cumartesi günü sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağış beklendiği bildirildi. 

Hava sıcaklığı, batı bölgelerden başlamak üzere özellikle yarın tüm yurtta 3-5 derece artacak. Yarın yurdun doğu kesimleriyle iç kesimlerde görülecek lokal yağışlara ek olarak, akşam saatlerinden sonra yurdun batı kesimlerinin yeni bir yağışlı hava kütlesinin etkisine girmesi bekleniyor.

Cumartesi günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz ile İç Anadolu bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor.

Pazar günü ise yağışlı havanın, yurdun iç ve doğu kesimlerinde etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı yarın 3-5 derece artacak, hafta sonu yağışla birlikte özellikle 1 Nisan Pazar günü yurt genelinde tekrar azalacak.

ajanslar
Yayın Tarihi : 29 Mart 2007 Perşembe 13:35:34
Güncelleme :29 Mart 2007 Perşembe 17:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?