16
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Hain saldırı 3 çocuğu öksüz bıraktı

Sefaköy'deki patlamada hayatını kaybeden Fatma Ağdemir'in taksit ödemesini yaptıktan sonra eşinin marketine gitmek üzere olduğu öğrenildi. Ağdemir'in evinin girişine Türk bayrağı asıldığı görüldü. Dün akşam saatlerinde Sefaköy Namık Kemal Caddesi üzerindeki bir çöp konteynırına konulan ses bombasının patlamasıyla ağır yaralanan Fatma Ağdemir hayatını kaybetmişti.

Bir mağazaya olan taksit ödemesini yapan Ağdemir'in, eşi Oktay Ağdemir'in caddenin sonunda yer alan marketine gitmek üzere yola çıktığı, bu sırada meydana gelen patlama sonrası hayatını kaybettiği öğrenildi. Acı haberi alan yakınları Ağdemir'in kayınpederi Nihat Ağdemir'in evine gelerek taziyelerini iletirken, evin girişine Türk bayrağı asıldığı gözlendi.


3, 5 ve 10 yaşlarında 3 çocuk annesi Ağdemir'in ölümü, ailesi ve yakınlarını üzüntüye boğarken, Oktay Ağdemir'in cep telefonuyla çektiği neşeli görüntülerinde 3 yaşındaki kızları Cemre'ye "Annen nerede?" diye sorduğu ve minik kızın da "Orada" şeklinde yanıt verdiği görüldü.Patlamada hayatını kaybeden Fatma Ağdemir, Gültepe'deki Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 19:28:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?