28
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Hava sıcaklığı 5-6 derece artacak

Hava sıcaklığı tüm yurtta yarından itibaren 1-3, hafta ortasına kadar da 5-6 derece artacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nden alınan bilgiye göre, yarın, batı Akdeniz, doğu Akdeniz kıyıları, doğu Karadeniz`in doğusu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu`nun doğusu yağışlı, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek.

28 Mart Salı günü yurdun güney ve kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, doğu Karadeniz`in doğusu, doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu`nun batısı, Doğu Anadolu`nun kuzeydoğusu ile güneybatısı yağışlı diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek.

29 Mart Çarşamba günü yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı çok bulutlu, Marmara`nın kuzey ve doğusu, batı Karadeniz, doğu Karadeniz`in doğusu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu`nun doğusu yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek. Lodos yurdun batı kesimlerinde kuvvetlice esecek.

30 Mart Perşembe günü orta Akdeniz`den gelen yağışlı hava sebebiyle yurdun batı kesimleri, sonraki günlerde bütün bölgeler yer yer sağanak yağışlı geçecek.

Yağışlar genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak, doğu Karadeniz`in iç kesimleri ile Doğu Anadolu`nun kuzeydoğusunda çarşamba gününe kadar yer yer yüksek yerlerde karla karışık yağmur şeklinde olacak.

Hava sıcaklığı yarından itibaren tüm yurtta 1-3, hafta ortasına kadar da 5-6 derece artacak.
.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2006 Pazar 13:24:21
Güncelleme :26 Mart 2006 Pazar 13:38:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?