19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Havalar önümüzdeki haftadan itibaren ısınacak

Önümüzdeki hafta başından itibaren gündüz sıcaklıkları batı bölgelerden başlayarak artacak.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hafta boyunca kar yağışı beklenmediğini, ancak hafta ortasına kadar gece ayazlarının, kuzey, iç ve doğu bölgelerde etkili olacağını ifade etti.

Yetkililer, gündüz sıcaklıklarının güneşlenme ile birlikte önümüzdeki hafta başından itibaren batı bölgelerden başlayarak artacağını kaydetti.

Bu hafta havanın durumu

30 Ocak 2006 Pazartesi:
Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, bugün yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don görülecek. Gece ayazın etkili olduğu bölgelerde, sabah saatlerinde yoğun sis bekleniyor.

Bugün ayrıca Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları yağışlı, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgede kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

31 Ocak 2006 Salı:
Tüm yurtta hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusu yağışlı geçecek.

Yağışlar, Karadeniz kıyılarında yağmur ve karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olacak.

Marmara ile iç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sis görülecek. Yurdun iç ve doğu kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don meydana gelecek.

1 Şubat 2006 Çarşamba:
Çarşamba günü, tüm yurt parçalı ve çok bulutlu, Güney Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun güneybatısı, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu yağışlı olacak.

Akdeniz ve Güney Ege'de yağmur ve sağanak, Karadeniz kıyılarında yağmur ve karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde ise kar görülecek.

02 Şubat 2006 Perşembe:
Yurt geneli perşembe günü, parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güney kesimleri ile Güneydoğu Anadolu ve Afyon çevresi yağışlı geçecek.

Yağışlar, Akdeniz kıyılarında yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olacak.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü açıklamasında, yurtta önümüzdeki cuma gününden itibaren hava sıcaklığının bir iki derece artacağı belirtildi.

CNNTÜRK
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 15:31:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?