26
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Hayalindeki parti gerçek olacak!

Adidas Originals, ilk defa 1949 yılında kullanılan ve yıllar içerisinde ikon haline gelen 3 bandın 60. yılını Milano’da gerçekleştireceği büyük bir parti ile kutlayacak. Bu parti için MTV ile işbirliği yapan adidas Originals, düzenleyeceği yarışma ile Milano’daki ‘60.Yıl House Party’e Türkiye’den ve tüm dünyadan yarışmaya katılanlar arasından kazanacak kişiyi, 60 arkadaşıyla birlikte götürecek.

Tarzıyla fark yaratan, en ‘original’ ve en ‘iyi’ parti konseptini geliştiren gençlerin, adidas Originals ve MTV tarafından düzenlenen ‘Host with the Most’ yarışmasına katılmak için www.mtv-adidasoriginals.com web adresine girmeleri gerekiyor. Hayalindeki partiyi anlatan ve ‘En Sıkı Ev Sahibi’ seçilmek için yarışacak gençler arasından seçilecek bir kişi, MTV parti organizatörü ve DJ’leri eşliğinde partisini Milano’da gerçekleştirme fırsatını yakalayacak. Yarışmayı kazanan şanslı genç partiye beraber gitmek istediği 60 arkadaşını da Milano’ya davet edebilecek.

Dünyaca ünlü isimler de partiye katılacak
adidas Originals ve MTV tarafından düzenlenen ‘60.Yıl House Party’, adidas’ın global sembolleri arasında bulunan müzik, moda ve spor dünyasının önemli isimlerinden oluşan bir gruba da ev sahipliği yapacak.
Hayalindeki partiyi gerçekleştirmek ve sevdiği tüm arkadaşlarıyla birlikte unutulmaz bir deneyim yaşamak isteyen gençler, Mart sonunda düzenlenecek bu partide Katy Perry, Estelle, Young Jeezy, the Ting Tings, DMC-Daryl McDaniels, Method Man, Redman, Afra, Ryukyudisko,Russell Simmons, Missy Elliott, Kevin Garnett, David

Beckham, Ilie Nastase, Mark Gonzales, Kazuki ve Jeremy Scott ile de tanışma fırsatı yakalayacak.
adidas Originals’ın, ‘60.Yıl House Party’ konsepti ve ‘Celebrate Originality’ sloganı ile en büyük global marka kampanyası kapsamında hazırlanan ve yönetmenliğini Nima Nourizadeh’in yaptığı, remiksinde Pilooski imzası taşıyan ‘Beggin’ parçasının kullanıldığı “60.Yıl House Party” reklam filmi ile yarışma duyurusunu içeren versiyonu sinemalarda ve MTV’de yayınlanırken, 3 dakikalık versiyonu ise ilk defa 25 Şubat’ta MTV’de ‘Originality Day’ adı altında gerçekleşecek özel programda yayınlanacaktır.
 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 15:11:39
Güncelleme :18 Şubat 2009 Çarşamba 15:14:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?